Ketogén diétázók (beszélgetés)
Valamiért nem küldi be a rendszer a hozzászólásokat.(ugye, hogy ugye) Leírom így: Libikoka, ízre milyen lett a keto lángos? Nálam holnap lesz a sütés napja, mert ma karfiolkenyeret csináltam és már el is puffant a 20ch. Ez egy jobbfajta felfújt, ami szendvicsnek o.k. ha belekalkulálod az ízét a feltétválasztásba, de azért kenyérnek max.becézni lehet. 😝
A semminél ez is jobb!
Legyetek jók!
Hát, kicsit jobban, ha már az emberevés kizárva... megnéztem, tényleg nincs a listán 😝
Éhes egyébként nem vagyok. Az izmaim járnak virtustáncot időről időre, meg a kedvem rosssssz. Vagyis inkább enervált vagyok. Vagy a kutya tudja. Mindenesetre nem a szokásos füligdzsimi.
Majd elmúlik ez is.
Holnap mázsálás, úgyhogy megy az izgula! 😲
Megcsináltam a lángos :)) Annyit turbóztam rajt ,h belereszeltem azt a kis nyomi cukkinimet ami itt kornyadt a hűtőben(besózva -kicsavarva) meg 1 kis utifűmaghéjat plusz rostok miatt. Elég jó kis kajci lett:))
aztán nekiálltam ,,,,és jött a ,,nem lesz elég!!!! DE ,, elég lett a 3. már alig ment le( nem tepsi méretűek voltak) Még mindig meglepődök ezen :))))DE milyen jóóóóó:)))
Tegnap ezeket ettem. Igazából csak azért írom le, mert talán néha nem tudjuk, mit együnk. Ötletnek.
R: 2 tojásból rántotta zsírban sütve + paradicsom, uborka (szinte mindig tijás a reggelim)
DE: 5 dkg trappusta sajt
E: egy fél avokádó citrommal, olíva olajjal, sóval
DU: 2 kicsi lángos ( a többit a gyerekek ették meg)
Este csak pár falat sajtot és tökmagot ettem.
Kérném most a fanatikus ketósok ne olvassák tovább!
De ittam este vörösbort is a tökmaghoz.
😁
És volt 3 ketokv is.
Csak mondanom kellett... Ma reggelre - 1kg. 😁 😁 😁
Éreztem, hogy fogyok. És ennek én annyira de annyira örülök! Mert tök könnyű fogyni...
Ügyesen haladtok lányok, így tovább! Jó, hogy támogatjátok egymást! És igazi ketosok lettetek a szakácskodással!
És én is a kipróbálom a lángost! Már itt van az íze a nyelvemen!
Írd meg privátban! 😂
A lángost holnap megpróbálom. Már azóta a Tinédzserrel is összevesztem.....
Én is így voltam, de nem tartott sokáig. 1-2 nap. Utána már energikus lettem és könnyűnek érzem magam. 🙄
Itt a lángos recept... Én zsírban sütöttem ki, féltenyérnyi darabokat.
Hozzávalók:
3 tojás
10 dkg túró
1 negyed zacskó sütőpor
só
Így készítsd el:
1. A tojásokat válaszd ketté.
2. A sárgáját keverd el alaposan a túróval és a sóval.
3. A fehérjét verd habbá, szórd bele a sütőport és óvatosan forgasd össze a tojássárgás túróval.
4. Egy tepsire tegyél sütőpapírt, és egy kanállal halmozd rá a masszát!
5. Előmelegített sütőben (180-200 C) kb. 15 perc alatt lesz kész!
Kend meg fokhagymás tejföllel, szórd meg reszelt sajttal és már fogyaszthatod is!
Jó étvágyat a diétás finomsághoz!
Haaaat, lányok, ma igazán f*s napom volt. Egész nap "uszodás" a fejem, fáradt és morcos vagyok, gyengének érzem magam, és semmihez sincs kedvem. Enni se.
Ez az 5.napom, és eddig semmi bajom nem volt, de ma csőstűl jön az áldás!
Nademindegy.
Ancsikancsesz! A lángos receptje NAGYON érdekel, meg tudnád írni? Köszönöm! 🤓
Sziasztok! Itt vagyok ám, csak kevés időm volt olvasni és írni. Magamon is meglepődök, hogy milyen kitartó vagyok. Ma kezdtem a 3. hetemet. Nagyon jókat eszek, de sokkal kevesebbet mint 2 hete. Viszont biztosan nem jók az arányaim, mert lassan mennek a kilók, eddig 3. De nem bánom egyáltalán, mivel tudom, hogy jó úton haladok. Semmi liszt és cukor, már ettől is működnie kell, ugye?
Ma csináltam lángost, egy másik oldalon találtam. Csak tojás, túró, sütőpor és só. Ha véletlenül nem ismernétek... Bár ezt kizártnak tartom 😂 Nagyon jó!
Találtam egy olyan "cukrot", ami 1:4 erősségű de nincs benne mesterséges édesítő. Számomra ez új, mert amit eddig használtam abban volt. Szerencsére elfogyott a régi.
Egyébként ha tehetem, majdnem mindent én készítek el.
Domby küldött egy jó linket. Ezt az oldalt eddig nem ismertem és nagyon tetszik.
Sajnalom a kutyusotokat es kitartast kivanok nektek.
Nagyon eros vagy, mar csak azert is, mert ennyire kitarto vagy. Ennek biztosan meglesz a jol megerdemelt eredmenye :)
Együtt érzek Veled:((
Neked szerintem nagyon jó az 1500 a magasságod miatt:)) A reggeli kv azért csak pakold meg vajjal ,vagy kókuszolajjal(vagy mindkettővel) a kókuszolaj azzonali energiát ad.
Üdv az Újaknak, és a Régieknek!
Ma van az 50. napom, és minden rendben megy. Én nem akarok olyan alacsony kcal keretet, mint Ti, mert már sokszor jojóztam miatta. Olyan 1500 körül eszem. Már nem gond a reggelit kv-val kiváltani. és nincs érzelmi evés, ami Nagy szó a számomra.
Tegnap el kellett altatnunk a 14 éves kutyusunkat, mert agyvérzést kapott. Nagyon fájt, a legjobb társ volt a világon. Nem aludtam, sokat sírtam, DE eszembe se jutott, hogy cukorral vigasztaljam magam.
A súlyom is csordogál lefelé. Minden OK!
Nehéz, de szép az élet :)
SZép hetet Mindenkinek:)) Üdv és Hajrá az Újaknak:))
Nem ártott meg a tiramisuzás:)) sikeresen ledolgoztam a hétvégén és az is összejött h. nem plusszban ettem hanem kaja helyett:)) le is pottyant pár dkg rólam ,már nem sok kell a 75-höz,úgyhogy ez a hét nagyon,nagyon visszafogott lesz:))
Nyílik a bodza :))) juhéééé!!imádom a bodza limonádét,most nem leszek iváshiányos az biztos.
JÓ volt olvasni ,miket írtatok:)))))
Koszi Àkom-bacon!!!:))
Vicanna,nem tudom, hogy probaltad-e, de szerintem elso korben a ketokalkulator jol johet, mert az egy szupi kis viszonyitasi alap ahhoz kepest, hogy ki milyen parameterekkel rendelkezik: [link]
Mar csak azert is, mert en kevesebb zsirral csinalom, de Akom-bacon peldaul tobbel es o sikerrel le is fogyott :)
Szivas a szamolgatas, de en is mar kezdek hozzaszokni. Meg az is idomegtakaritas, ha 2-3 napnyi ebedet/vacsorat elore kiporciozol es akkor nem tunik allando programnak, hogy szamolsz :)
remelem hogy ez valamit segitett, bar en is csak par hete csinalom.