Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
Sziasztok,
Átadnám farmomat megbízható gazdának ingyen!
Farm: 53, Bahama: 9, Pékmester
Az első jelentkezőé: kismama1986@gmail.com
Sziasztok!
X08-as, X09-es, X11-es piacú farmokat (30-36 szintűek) cserélnék X22, X37 vagy X15 piacúra.
Hmmm... Ehhez nem tudok építőt fűzni :) Pedig lenne mit építenie :DDD
Vigyázzatok!
A stílus, a nagy betűk, az alpári szóhasználat...
Ezt a választ kaptam, amikor rákérdeztem, hogy férfi-e vagy nő, mert az adatlapján férfit írt, de nekem anyaként mutatkozott be:
>>NAH IDEFIGYELSZ KISANYÁM..JOBB RÚLAM LESZÁLSSZ,MER FELNYÚLOK A KIS MÉHEDBE KIS MOCSOK!<<
Elnézést a modorért, de nem az én szavaim.
Gondoltam, jobb ha ti is látjátok, milyen stílusban, milyen szerkesztettségben ír, hogy fel lehessen ismerni...
Sziasztok!
Farmerama tanya teljeskörű, becsületes gondozását vállalnám díjmentesen. :) Sajnos az én accoum hack áldozata lett és nem szívesen kezdeném előről 0-ról az egészet, így ha valakine tényleg szeretne megválni tőle és megszánna vele, annak nagyon hálás lennék.
Minden ajánlatot örömmel vennék, aki tényleg jóindulatból, mindenféle hátsószándék nélkül szeretne segíteni.
Hálás köszönettel:
Tamás
Emberek!
Traktoros220-szal ne üzleteljen, aki jót akar magának! Ide nem merném bemásolni, amilyen nem-emberhez-méltó választ kaptam tőle arra a kérdésemre, hogy ő akkor családanya vagy férfi. Az adatlapján férfit ír, az üzenetében meg anyuka.
Ez az, akire gondolok?? Ja, és csupa nagy betűvel!!
Kedves kriszta!
Küldtem levelet!
Figyelmedbe ajánlom a fórum címét:
Fórum - Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN
Eladó egy 81-es és egy 82-es szintű farm!
Kb egy ilyen szintű farmot keresek értük!
Sziasztok!
Még új vagyok itt,érdekelne vajon tényleg müködik .Ha van két egyforma piacú farmom és piacozok is vele akkor nem vesztem el őket?Választ privátban kérek!Köszönöm
Sziasztok!
Még új vagyok itt,érdekelne vajon tényleg müködik .Ha van két egyforma piacú farmom és piacozok is vele akkor nem vesztem el őket?
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?