Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
Sziasztok!
Cserére várnak:
x19, 22, 01, 18, 31, 12, 34, 39, piacokon lévő farmjaim. Van, amelyikből több is van, ha érdekel valakit!
Sziasztok!
Van még:
x08
x19
x20
x30
x27
x16
x32
x31
x09
Ha kell valamelyik, írj privit :)
Vannak fölös farmjaim 3-as 5-ös és 11-es szintűek (a legtöbb 3-as)
x30
x15
x20
x08
x19
x39
x31
x32
x25
x27
x14
Van amelyikből több is van...
Aki szeretné valamelyiket írjon privit.
Puszi: Brigi :)
Sziasztok!
A farmok 7-12-es szintig vannak, 10,18,19,30-as piacosak. Csak akkor írjatok, ha kell, és át is írjátok!
Sziasztok!
1 farmom megmaradt,és cserére vár.Az adatok:
farm:
-piac x15
-farm 80
-bahama 20
-csp.majd 2 millió
-csillag 562
-szupertáp 416
-leki 3 cukor 1330(nemsoká 4.)
-pék 3 só 1950
-virágkötő 1 drót 2290
-eventek készen,felhősor aktív,rengeteg feladat készen van.
A farm rendezett,átírható.
1 jávor tanodáért vihető.
Sziasztok!
Van 6db farmom ajándékba!
Akit érdekel, írjon privátot!
Sziasztok.
Egy farmom van még cserére,a többi elkelt!
Az utolsó farm főbb adatai:
szint: 83
bahama: 21
piac: x17
5 mesterség
és a legfontosabb: TGC tagság!
vénusz légycsapója vacsorája,egreslekvár és gülüszemzselé készítés lehetőséggel.és további sok előnnyel.
Ami érdekel cserébe:
2 db tanoda,vagy 1 db szívek királypálmája.
Akit érdekel,írjon privátban.
Sziasztok:)
Keresnék 07-es és 14-es piacú farmokat cserébe tudnék adni szinte bármilyen piacú farmot változó szintekkel.Írj privit és megegyezünk.Előre is köszi:)
Sziasztok!
Keresek 39-es piacú farmot,több farmom is van cserére,30,37,19,01,05,
levelekre,nem azonnal válaszolok,mert 1 nap csak egyszer jövök fel a hoxára.
Emberek! Mi van itt?
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy kérdésére/ajánlatára választ kapjon! Úgy látom, arra mindenkinek van ideje, hogy ide írjon pár sort. Én személy szerint elvárom attól, akinek a felhívására válaszolok, hogy legalább annyit visszaírjon, "Kösz, ennyiért nem adom!", főleg hogy tudjak módosítani az ajánlaton. Az üzlet akkor tisztességes, ha időbeli sorrendben megadom az esélyt a korábban jelentkezőnek, hogy jobb ajánlatot tegyen, vagy azt mondja, nem adna éte többet...
Különben hiába vár arra, hogy mi a válaszod, neeeem??! Senki se szereti a bizonytalanságot!!!
A véleményét meg bárki kinyilváníthatja, ha nem sért senkit vele. A komolytalan nem olyan hatalmas sértés, hogy így ki kellene kelni miatta magunkból. Akivel meg üzletelünk, az nem tart komolytalannak, ha megegyeztünk vele, ugyebár...
1.Igen,azt írtad,hogy neked kettő db xxl mandulád van.Annyiért meg nem adom a farmot.Kettőből meg nem lehet többet adni igaz?Ezt nem lehetett félreértelmezni!
2.Én üzletelni jöttem,nem bájcsevegni.Tehát ha nem tetszik az ajánlatod,akkor először azoknak írok vissza,akiktől jobb ajánlatokat kapok,mert ott él még az üzlet.Ha elkeltek a farmok,akkor kiírom a fórumba,és ezzel egy levélben válaszolok mindenkinek.
3.Ha privát véleményed van rólam,azt nem a fórumba kell mindjárt kiírni,hanem nekem privátban.Cseréltem már itt farmokat,cserenapon sok mindent,korrekt,becsületes voltam mindenkivel,és nem szeretem ha sárral dobálnak nyilvánosan,mert az nem illetlenség,hanem....(van erre egy megfelelő szó,de azt nem írom le!
4.Nem kell részletesebben elmagyaráznod,mert nem vagyok szellemi fogyatékos,így megértettem elsőre is,hogy komolytalannak tartasz.Nem is ezzel van gondom,hanem ezt szerintem privátban kellett volna megírnod nekem,nem mindjárt lejáratni a fórumban.
Érted már?Vagy ennél is részletesebben magyarázzam el?
Félreértésben vagy. Először is azt írtam, nekem kettő van. (Lehet félreérthetően fogalmaztam.)
Komolytalan azért vagy, mert nem válaszoltál a levelemre.
Nem kötelező elfogadni az ajánlatot, de nem válaszolni illetlenség.
Most már érted? Vagy ennél is részletesebben magyarázzam el.:)
Komolytalan ember vagy.
Ennyi:)
Szia!
Azt hittem tárgyalásban vagyunk az X05-tel kapcsolatban. Nem írtál semmit:)
Sziasztok!
Cserenapra tudok ajánlani:
-aranymosó hollótanya 2 db,
-pocoklak,sasfészek,medve több db,
-narancs,piros,rózsaszín fejlesztések,kérésre megépítek bármit.
Akit érdekel valami,írjon privátban.
Sziasztok!
2 farmom vár még cserére.Az adatok:
farm 1.:
-piac x15
-farm 80
-bahama 20
-csillag 562
-szupertáp 416
-leki 3 cukor 1330
-pék 3 só 1950
-virágkötő 1 drót 2290
-eventek készen,felhősor aktív
farm 2.:
-piac x05
-farm 82
-bahama 22
-csillag 193(kupák leadva,mesterségek kiválva!)
-szupertáp 141
-leki 3 cukor 10250!!
-pék 3 só 8800!!
-virágkötő 2 drót 4020
-természetgyógyász 1 elixír 2000
-alkimista 1 mandragóra 2950
-eventek készen,felhősor aktív
Mindkét farm átírható.
Ami érdekelne cserébe:
-szívek királypálmája,jávor tanoda
De más ajánlat is érdekel.
Privátban keress.
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?