Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
cserenap után.
08-as piacú 60. szintű és 021-es 61. szintű farmokat cserélnék Színes ólakra. Lekvárfőzősek.
Piros és rózsaszínűek érdekelnek.
Attól függ mit hagyok rajta, hogy mit-mennyit kínálnak érte.
Kisebb farmokat ajándékba adok-adtam.
Sziasztok!
Lenne cserére 2 db farmom.
Az egyik 80.szintű,20-as bahamával.550 csillag,3 mesterség,15-ös piacon.A másik 82/22 szintű,165 csillag,5 mesterség,05-ös piacon.Mindkettőn felhősor kiváltva.
Érdekelne cserébe 1 magasabb szintű farm,vagy valamilyen értékesebb,ritkább kergés kitehető.Pl.:szambabari,bulibéka,vagy drága ólak,fák,pl.:rózsaszín rodeo ranch,vagy xxl mandulák,cukorjuharok.
Akit érdekel privátban írjon.
Aki nem bírja erővel (esetleg nagyon adakozós kedvében lenne), attól szívesen elfogadnék egy bármilyen szintű, elhanyagolt, kifosztott farmot is (pl. cserenap után...) második farmnak...
Szívesen adnék cserébe valamit abból, amim van (kergés tárgyak, ólak stb.).
Sziasztok.
Fordulat van a dologban x10es piacos 50 szintü farmot adok x32es piacosért. pm me
Sziasztok.
x32 es számú piacot szeretnék ajándékba vagy tudok adni érte egy x34es piacot 48as szinten. A várt 32es piac lehet akár 1es szintü is. Üzeneteket lehetőleg csak pm-ben vagy emailen.
Hát elég carul érzem magam! Kaptam egy fantasyramat és belekezdtem az eventbe. Erre akárhányszor belépek, hogy csináljam mindig más növény van ültetve! Most akkor mi van? Meggondolta magát az illető? És miért nem szól?
Most már tuti, hogy hagyom a csudába!!! Csinálja csak nyugodt szívvel!
Köszönöm tibike, Te egy komoly ember vagy:)
(Félre ne érts, a klubra gondolok.)
Tudod, ezek a mai fiatalok!
Mi is voltunk, nem volt egyszerű.De szép volt.
Mi vagy te ? Isten?
Minek képzeled magad, hogy szabályokat közölsz!!!
Figyelem. Ha valaki nekem akarna adni farmot, vagy fantasyramát, akkor ezt nagyon véssétek be:
- Innentől, ha véletlen valaki ad el farmot, úgy keressen meg üziben, hogy: "Szia! Van eladó farmom (vagy fantasyramám)". Ha kell írj!
- Ha valaki csak úgy ír, hogy: "Szia! Van eladó farmom. Felhasználói név, jelszó. és használd egészséggel, azt nem fogom tudomásul venni, és jelezni fogom.
- Ha visszaírok, és kb 1 vagy 2 nap után nincs válasz, lefogom sz.rni nagyívből, akkor nem kell. (És 2 nap után üzenet törölve)
- Ha úgy kapok farmot, hogy neki nem kell, viszont nem bír e-mail fiókot módosítani, akkor vissza sem írok, hanem az üzenetet megsemmisítem!
- Ha valaki úgy ad farmot, hogy töltsem fel egy másik farm vagy más játék dolgát, azt szigoruan jelenteni fogom, és törlés! (Úgy értem, hogy fizessek neki úgy, hogy pl a farmeramán feltöltöm a farmaranyát pénzért, és a többit nekem kell fizetni)
Illetve egy dologra birok cserélni, az egy zoomumba játék lehet. De csak ezt birok cserélni 1 főnél.
Úgyhogy. Ha holnapi nap folyamán nem ír Kixyke, akkor pénteken, mihelyt belépek, az üzenetet törölni fogom. (Ez egy példa rá)
Úgyhogy addig légy aktív, amíg nem írok vissza.
Remélem érthetőbb leszek.
Nem szeretem azt, hogy becsapnak, illetve átvernek.
KÖSZÖNÖM!
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?