Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
Sziasztok!Először is mindenkinek sikerekben gazdag újévet szeretnék kívánni! :)
Elszeretném cserélni Fantasyramám, egy Farmerama karakterre!
Azért is szeretném ezt valakinek elajándékozni,
mivel nekem van még ezen kívül még egy fantasym,és elég egyet gondozni!
Fantasyramám:
Szint: 79.szint
Tündértallér: 500.000 körül
Varázskristály: 13
Rengeteg titokfa van rajta,ezért csak ilyen kevés a kristály,
mert sokat áldoztam a csemetékre!
Sok ól,fa,és sok dekoráció!
Képek a farmról!!!
Tündérvölgy: [link]
Holdfényliget: [link]
Tojások/bűvlények: [link]
Szóval remek kis tündérfarm!
Érdeklődni privátban!
x05 os piacos farmot keresek, lehetőleg alacsony szintűt -30 alatt- cserébe szintén alacsony szintűt adnék a következő piacokkal:
x02; x03, x06, x08, x09, x11, x13, x31, x37
a support ezt irta:
Kedves pumbi200,
köszönjük, hogy leveleddel megtiszteltél bennünket. A nevem Krucifix és én leszek a kapcsolattartód ebben az ügyben.
Kérlek olvasd el a témával kapcsolatos írásunkat a Farmerama játék fórumában:
Minden játékos saját maga felelős a felhasználói fiókjának és adatainak biztonságáért. Egy játékon belül megjelenő layerrel, és a fórumban közzétett írásunkkal minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy a játékosok figyelmét felhívjuk a felhasználói fiók ellopásának veszélyére, leírtuk, tippeket és javaslatokat adtunk azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet az ilyet elkerülni. Nem tudjuk garantálni egy esetleges accountlopás esetén a fiókod visszaállítását, illetve az esetlegesen elszenvedett károk megtérítését A jövőben, hogy elkerülhesd az ilyen eseteket, kérlek olvasd el a következő írást:
[link] /showthread.php?t=7953
Kérjük vedd figyelembe, hogy minden egyes üzenetedre, melyet ezzel a témával kapcsolatban írsz hozzánk, ugyanezt a választ fogjuk küldeni.
A játékhoz további jó szórakozást, és sok sikert kívánunk!
***Békés, meghitt karácsonyi ünnepet, valamint sikerekben gazdag, boldog új évet kíván a Bigpoint!***
Üdvözlettel
Krucifix
Ugy hogy nagyon vigyázatok ***JakabErika***
Mert nektek is törölteti a farmotokat ha beengetitek a farmotokba!!
nekem azt írtad hogy a 82 szintü farmod 37-es piacu akkor ez hogy is van ?
És hogy adjam meg a farmom adatait ,
helló
honnan tudni hogy mi ez a szerveres dolog?
4 es piacra keresek accot. cserébe lehet van olyan amilyen neked kell
Kertbirodalmat keresek az 5-ös szerveren.
Közepesnél magasabb szintűt.
sziasztok
sos keresek 1-es szerveren bármilyen! szintű my free zoo-t...a kislányomnak kellene, :) de mostmár csak a 2-esre lehet regizni, azon meg nem tudok segíteni neki. Priviben keressetek
köszönöm
üdv mindenkinek
Régóta farmeramázom, de lassan beleunok!Érdeklődnék mit érhet egy olyan farm, melyen található többek között:szinte mindenből több darab van-bulibéka,andi,eiffel,diadalív,vb léggömb,léghajó,szívek pálmája,szívek királypálmája,napóra,páncél panni,teleszkóp,bitzer,hintakatapult,csintalan malacok,négy állatos májusfa,xxl barackfa,szambabárány,mézeskalács szív,édesanya szíve,fagyöngyös puszi,pink fejlesztések,több száz xxl fa,titokólsk,titokfák a legújújsbbskig,ezek jutottak eszembe hirtelen.
Ez mellett 90-es színt felettti farmról van szó, rengeteg áru a pajtában pl: 7 ezer lápi póc,szintén ennyi strucctojás, összesen több mint 20 ezer állat, illetve 70 millió csp.
Ez nem szépítgetés,valóban ezekkel rendelkezik a farm.
Szeretném tudni,persze tudom szabálytalan,mit kérhetnék érte mégis?
Ha valakinek oda szeretném ajándékozni, akkor a közeli ismerőseim közül kapná meg valaki, csak a tisztán látás végett.
Ahogy számolgattam nagyjából 2-3 száz ezer forintot áldozhattam a játékra évek alatt, de az eszmei érték itt valóban fontosabb.
Igazság szerint konkrétan egy jó pénzbeni ajánlatért válnék meg tőle, és csak személyes átadással.Beülünk egy gép elé, igazolom, hogy valóban a sajátom, emailcím átírásakor megkapom a megbeszélt összeget(vagy tárgyat) és egy korrekt cserével mindketten elégedettek lehetünk.
Hogy mennyiért?Hát ezt majd meglátom, milyen ajánlatokat kapok,de jelképes összegért nem adom.
Szerintem a magyar játékosok között ez a farm simán benne van az első tízben.
Várom a leveleket
Éva
üdv mindenkinek
Régóta farmeramázom, de lassan beleunok!Érdeklődnék mit érhet egy olyan farm, melyen található többek között:szinte mindenből több darab van-bulibéka,andi,eiffel,diadalív,vb léggömb,léghajó,szívek pálmája,szívek királypálmája,napóra,páncél panni,teleszkóp,bitzer,hintakatapult,csintalan malacok,négy állatos májusfa,xxl barackfa,szambabárány,mézeskalács szív,édesanya szíve,fagyöngyös puszi,ezek jutottak eszembe hirtelen.
Ez mellett 90-es színt felettti farmról van szó, rengeteg áru a pajtában pl: 7 ezer lápi póc,szintén ennyi strucctojás, összesen több mint 20 ezer állat, illetve 70 millió csp.
Ez nem szépítgetés,valóban ezekkel rendelkezik a farm.
Szeretném tudni,persze tudom szabálytalan,mit kérhetnék érte mégis?
Eladó egy 84 es shakes and fidget s5-ön.
erő 2000
ügyesség 460
értelem 395
kitartás 550
szerencse 510
sebzés 32189-35958
kitérés 230
ellenállás 200
életerő 292187
kritikus találat 16%
kazamaták 1. 2. 3. kész
4. 10/9 szint
5 10/7 szint
6. 10/2 szint
arany 88261
örökélet ital van
ennyi
akit érdekel az irjon.
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?