Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Kertbirodalom játék (beszélgetés)
ok,akkor elküldöm úgy is hátha megkapod úgy...
még talán annyi h figyelj a nagybetűre a két G nagy betű
akkor passz, javaslom vond vissza.
ez van az elküldött szerződéseknél
10.02.27., 13:51 óra 1 x Saláta greengrass 0,05 gyT
nem jött meg. Viszont ha olyannak küldenéd aki nem létezik akkor nem engedi elküldeni. Ha sikerült akkor valakinek elküldted... :) nézdd meg az elküldöttek közt
na látod ezt nem tudom...én a 2.-n vagyok. Küldj vmiből 1et és megtudjuk
s az mindegy hogy hanyas szerveren vagy?Tehát ha én az 1 esen te meg a 2esen akor is küldhetek?
Köszönöm szépen!A piactér eszembe sem jutott...
pl jó áron nekem :) erre a névre küldheted. vagy ot megbeszéljük, ha másnak szeretnél javaslom nézz körbe a piacon ott vannak a nevek
Sziasztok!Nekem még van egy,ma még kitakarítom azt is.Te nagyon ügyi vagy!
Én még csak gyomlálok. A köveket hagyom ott ahol vannak.
Jippi! elfogytaka köveim!! mostmár az öntöző segédre gyűjtök!
aha,köszike
S még egy olyan kérdés,ha szerződést szeretnék kötni valakivel,egy ismeretlennel akkor hol látom,hogy kik játszanak?Illetve hogy kinek tudom elküldeni az ajánlatomat?
nem tudsz velük alkudozni, csak elutasítani ha nem tetszik az ajánlat.
Ha jön egy vevőm a járdán s úgy gondolom hogy nem ad eleget érte akkor valahogy meg tudok vele egyezni,hogy több legyen?
Üdv Medve úr!
Jó sokat vagy itt, sokat segítesz köszi mindenki nevében. Ahhoz mit szóltok h egyre több a sunyi kereskdő. Felajánlom, hogy szerződésben küldje nekem az árut mert látom mit/mennyiért árul, azon az áron megegyezünk és "véletlenül" nem elüti az árat. 0,03 helyett 0,30...áhhhh miért kell ez?
visszaolvastalak titeket az elejétől,jó sok hasznos infót kaptam!Köszönöm!
Én már a paradicsomdiller színten vagyok,de a dekom 0 :-(
három lehetőség lehetőség:
- elolvasod a szabályzatot
- a kertednél az x mellett (ahol kilépsz)
van egy c betű. ott vannak az érmeszerzési lehetőségek és ezek prémium tagsággá való átalakítása
- veszel annyi érmét a piacon
jó ok és azt hogyan is?:D
aztán menj el szerdán vagy szombaton busszal a városba ott a kutatóintézet.
Majd nem tudom mi van mert nem érdekelt még a téma ennyire mélyen. :-DDDD
szerintem 5 szint után ,de én nem is öntözök már régóta:)DD
Rá kellene beszélni, hogy vigye haza a vakondot. Főzve jó! :D
Öntöző segédet mikor tudok fogadni.30 ezer ponton túl vagyok és 5 szintet is elértem...
További ajánlott fórumok: