Keresztény anyukák (beszélgetés)
Leventét 5,5 hónapig sikerült. Gergely sajnos hála a homeos bogyók nem megfelelő használatának 7 hetes koráig szopott.
De ezek a kérdések bennem is állandóak voltak.
Anyukák!
Ki meddig szoptatta a babáját?
Mikor mennyi tej a normális? (én nem tudok fejni, mert kiüríti teljesen és nem tudom elég-e neki)
Hahóka!
Hova lett mindenki? Nem folytatjuk a fórumot?
Szabad napi egy ampullával. Keverheted az innivalójába is, de mivel semleges íze van nyugodtan simán is megitathatod vele.
De azért olvasd el a betegtájékoztatóját. Nálunk a doktor nénink már kis korától szokta mondani, minden vírus fertőzésnél is.
Napi egy normaflore-t adj neki. Rendbe hozza az emésztését és az étvágya is megjön.
Ha meggyógyult adhatsz neki c vitamint béres cseppet míg ilyen hűvös szeles az idő, meg nincs friss zöldség gyümölcs.
Panni nagyon helyes baba, tudja ő jól, hogy mennyi tápanyagra van szüksége!
Barni is 800-at eszik naponta összesen... (16 hónapos lesz nemsokára.) Mikor otthon voltunk, akkor 1000-t. Mikor kisebb volt, akkor meg sokkal kevesebbet. Még most sincs 10 kg, csak 9800 gr, pedig 3,45-tel született.
MI "csak" 180ak vagyunk a férjemmel..
Kosaras fiad lesz.:) Azt modják, hogy az utódok mindig magasabbra nőnek,mint a szüleik....
Mondjuk édesapám 190 volt, őt nem értem utol, de ha fia lett volna, talán...
Mi Humánával kezdtük, mikor a hozzátáplálás kezdődött. Anyatejjel kevertem, így nem volt gond. De később, amijkor már nem mindig tudtam keverni, akkor már nem kellett. Csodálkoztam is, hogy eszi, mert szerintem nagyon rossz íze volt. A férjem szerint avas mogyoró ízéhez hasonlított. Akkor kaptunk Milupát. Az tej alapú. Ennek is van egy kis utóíze, de mégis sokkal jobb.
MI ducik vagyunk. Ahogy elkeztünk hozzátápálni az első héten 530 grot gyarapodott...(akkor le volt egy kicsi maradva, ez egy hosszú történet, majd írok cikket róla. Aztán a következő héten 260, majd megint 500. Volt olyan, hogy egy hónapig hetente csak 50et gyarapodott. MOst sem eszik sokat: kb 800 mlt naponta...mégsem lesz kevésbé duci. 4 hetente van növekedési ugrása, akkor 2 napig 900-1000ret eszik...de amúgy...
Én is abban bízom, hogy majd ha elindul...
Panni is az apa fejformáját örökölte, kerek buksija van...
Kedit!
Nem semmi, hogy már ilyan hosszú(magas)a fiad! Mi négy és fél hónaposan vagyunk kb 70 centik(51el születtünk). A 68as ruha már nem jó, de a 74es még egy picit nagy. Egy nagybevásárlóban találtam 71est,és azt hordjuk..
Panni nagyobb növésben a koránál... Gomdolom ti sem vagytok, kicsik, mint ahogy mi sem...:)
Gratulálok!
Jó egészséget és sok örömöt kívánok!
Sziasztok!
Röviden elújságolom,hogy közben megszültem és a két lány után kisfiunk van,Andris:)
3800 gr és 58 cm-rel született,19-én.
Ha lesz időm jelentkezek és csatlakozok hozzátok továbbra is:)
Mi Mildibét, először simát, mert a kórházban ezt adták neki, aztán a védőnő tanácsára váltottunk HA-sra. Nyáron rengeteg féle tápszert kipróbáltunk, mert nem volt hajlandó egyiket sem megenni. Most Mildibé3-at eszik, banánosat.
Barni sosem volt az a hurkás baba, inkább hosszú és nyúlánk, csak az arca duci. Szerintem nagy hülyeség, hogy a tápszeres babák elhíznak, az ismerőseim anyatejes babái mind sokkal kövérebbek voltak Barninál. Teljesen alkati dolog, amúgy meg normál esetben úgyis lemegy a bébiháj, ha elkezdenek sokat mozogni.