Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Keressem, ne keressem? Adjak időt, adjak esélyt másnak? Mit tegyek? fórum

Keressem, ne keressem? Adjak időt, adjak esélyt másnak? Mit tegyek? (beszélgetős fórum)


1 2
5. andi6020 (válaszként erre: 2. - Napsugár8)
2021. nov. 6. 18:05
:D
2021. nov. 6. 18:05
Ezt nem értem. Ő kérdezte, hogy téged eljegyeztek-e és te mondtad, hogy igen?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Napsugár8)
2021. nov. 6. 18:04
Nem, dehogy jegyeztek el, még párom sincs.
2. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. nov. 6. 17:58
És? Valóban eljegyeztek? Tényleg igaz? Akkor mit is akarsz?
2021. nov. 6. 17:32

Egy évvel ezelőtt találkozgattunk, de nem akartam akkor tőle semmit, ezért nem is lett. Eltelt egy rövidebb periódus, no contract, nem beszéltünk, nem láttuk egymást, semmi.

Az utóbbi másfél hónapban azonban mintha kezdenénk egymás felé terelődni. Volt, hogy küldött valami képet, amit Facebookon talált valamilyen viccekkel teli oldalon. Szeptember végén írtam neki, mikor hallottam, hogy beteg a fia, hogy kitartást nekik. Rá pár hétre megint küldött valami idézetet, amire megint reagáltam, majd rá pár napra én is visszaküldtem neki valamit, akkor beszélgettünk, hogy kivel mi újság, mindenkinél munka. Másnap írt, hogy azt hallotta, hogy eljegyeztek, hogy tényleg igaz. Akkor megint váltottunk pár szót.

Ez volt tegnapelőtt. Azóta semmi. Nem igazán tudom, hogy csak nekem tűnik úgy, de valahogy normálisabban /kedves ebben állunk egymáshoz. Tudom, hogy szimpatikus vagyok neki, másképp nem is foglalkozna velem, viszont nem tudom, keressem őt, vagy várjak, várjak, hogy mit hoz a közeljövő. Vagy felejtsem el az egész dolgot, ne érezzem azt, hogy vagyok annyira fontos, mint ő nekem, és lapozzak?

Ti mit tennétek?

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook