Keresel valakit aki vigyázna a gyermekedre? (beszélgetés)
één is vigyázok:))bár le lettem már tolva hogy ne beszéljek:)
vagyis itt az a kérdés ki keres?akkor megint nem jol válaszoltam:))
az enyémekért veszélyességi pótlékot kérnének azthiszem:))
Keresel valakit aki vigyázna a gyermekedre?
Nem jelen pillanatban pénzért nem keresek,tehát nincs szükségem bébiszitterre...viszont igen keresek,mondjuk egy kedves pótanyóst vagy pótnagymamát,vagy gyerekes anyukát,aki szivesen vigyázna a fiaimra időnként és ahol ,akinél ők is jól érzik magukat...köszönöm hogy válaszolhattam:)
ui:ne dühöngj már:))
Itt a kérdés, hogy keresel-e..
Te nem keresel: akkor ezt a sok betűt mind megspórolhattad volna.
Nem az volt a kérdés, amire válaszoltál. Köszönöm!
Csak olyan irhat aki keres?nem értelek,nem akartalak megbántani csak leirtam a véleményem...igen,jó dolog,sokan nem bánnák de bizonyos okok miatt nem tudják megtenni...ha valaki nagyon akar az többnyire megoldja,ha van nagyszülő,barátnő,akkor nála,ha van játszóház vagy olyasféle mondjuk bölcsi ovi némelyik fogad napközben térités ellenében akkor oda,ha valaki megteheti fogad bébiszittert....viszont aki keres és ép most teszi ezt,nyujthat segitséget a fórum....ha ezt sértésnek veszed,sajnálom....
És szándékomban van irni oda ahova van mondanivalóm...köszönöm hogy meghallgattál:)
Jó pénzért én is:))
Nekem egy időnben volt pár alkalomra valaki aki vigyázott rájuk,de akkor óránként 400ft volt,ami azt jelentette hogy neki nem sok plussz havonta,de nekem mondjuk egy debreceni buszos ut is több ezer ftomba került gyerek nélkül......
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Milyen szavakkal becézed gyermekedet?