Keresek egy zenét /számot /előadót... (beszélgetés)
Erre gondolsz?
Köszi mindegyikőtöknek a tanácsot, keresést.
Egyébként a 2628.-ban tényleg van szóköz (bár azt sem én tettem bele, CTRL+V-vel illesztettem be, mégis került bele szóköz...), de a 2626.-ban nincs, mégsem nyílik meg, csak a Noranna által javasolt módon. Gondolom a hoxa tiltja le valahogy, de nem vagyok elég számítógépguru, hogy rájöjjek, hogyan.
Mindenesetre továbbra is remélek, ha bárkinek akad tippje a rejtélyes dalt illetően, ne szégyenlősködjék, álljon elő vele :)
Én is itt tanultam,
a válasz erre-opció lenyomása után az adott link másolása után megnyitható,és akkor nem kell szóközöket törölgetni..:)
amúgy sajna nem ismerős a dal.
Remélem,tud majd valaki segíteni neked!:)
Igazad van, de nem jövök rá, mi a hiba...
CRT+C, CRT+V-vel ugyanezt a linket feltettem több helyre, mindenhol működik, de itt nem. Összenéztem betűre kétszer, nem látom a különbséget. Mégis erre 404-et dob a rendszer, ha tök ugyanezt használom máshol, akkor meg behozza a videót... Lehet, hogy én vagyok a vak, de egyszerűen nem látom, mi a hiba...
Kicsit könnyítendő a helyzeten, hogy ne kelljen keresgélni az epizódot, ha valaki esetleg segítene:
Itt meghallgatható a dalrészlet. Valakinek bármi tipp esetleg? Előre is köszi!
Nagyon szépen köszönöm!
Ezért lehet 3 kívánságod, persze egyiket se teljesítem, hehe.
Köszkösz!
Üdv!
Melyik az a szám aminek a refrénjében valami "follow me" van? Csaj énekli, akadozva.:)
Kösz!
Lapin nézem :) Tévét nem igazán nézek évek óta, úgyhogy passz, hogy megy-e valahol... Megvan gépen, 1-2 évente megnézem újra. Szvsz egyébként az egész sori (meg a Buffy is) kapható DVD-n, magyarul, angolul, ahogy tetszik, illetve természetesen vannak a kevésbé hivatalos lehetőségek is.
Rémlik az is, hogy régebben valahol néztem online is, de hogy hol...
Mindenesetre e pillanatban az jobban érdekelne, hogy mi annak a redvedék dalnak a címe, mert sehogy nem sikerül kideríteni :)
Jajj, dehogynem! Ezer éve keresem ezt a számot. A szövegére emlékeztem, de nem tudtam a címét, így hiába kerestem rá...
Köszönöm mégegyszer!
Szívesen :)
Nem volt nehéz!
Sziasztok!
Keresek egy zeneszámot, szerintem Zalatnay énekelte, de nem vagyok benne biztos. Egy részlet belőle:
Örülni kell, hogy vége van
vagy nagyot sírni boldogan
ha nincs ma még elég erő
meghozza lassan az idő
Mondd miért tetted velem
miért hitetted el, amit Te sem hiszel?
sziasztok! egy Phil Collins számot keresek. Állítólag egy filmnek a betétdala. dallamát is tudom de az itt nem segít :)
csak megérzés hogy Phil Collins énekli, nem 100%. Egy lassú szám.