Keresek egy zenét /számot /előadót... (beszélgetés)
sziasztok!
Pár napja hallottam egy dalt a rádióban. egy nő énekli, kicsit bulizós szám, a szövegében van ilyen rész: dance with me. nem olyan régi dal
El se hiszem..megtaláltam..:))
NAGY ADRI - Rohanó szerelem
Sziasztok!Teljesen reménytelenül keresek valamit..
pár hete hallottam rádióban egy nagyon igényes szép,közepesen lassú dalt..semmi szövegrészre nem emlékszek már..magyar női előadó..nem ismerős a hangja..nem igazán ismerem az új tehetségkutatókból kikerült énekeseket..ami biztos,hogy nem Gig,Enikő,és nem is Tóth Gabi,Hien,Renáta..
túl jó kis dal,remek zenével..muszáj leszek rádiózni,hátha felcsendül újra valahol..
a stílus egyébként picit a Corrs-ra emlékeztet..na ha ebből valaki kitalálja..a dal valószínő 2012-es lehet..
Lemon Ice: Only You
EZ LESZ AZ, ebben van a párárárá :)
Sajnos nem ez :(
Párárárá,párárárá valami ilyesmit is énekel,régi szám lehet,de még sajnos nem kadtam rá.Csak a rádióvan hallottam párszor.
Nem ismerem a dalt, de ahogy bele hallgattam, és beírtam a keresőbe, kidobott több lehetőséget, mindegyikbe bele hallgattam, és itt van egy pörgősebb annál:
Sziasztok.
Én ezt számot keresem,de teljesen sikertelenül.Bár maga a szám megvan de egy nő énekli és sokkal pörgősebb,de már mindenütt kerstem és semmi..
Hátha valaki tudná :)
Sziasztok!
Azt a számot keresem, amiben majdnem ilyen gyermek hangon énkelnek (több gyerek) és rendszerint felhúzzák a pisztolyt. Talán még lőnek is benne. Ezt a pisztoly felhúzós részt leginkább a We will rock you- "dobbantós" részéhez tudom hasonlítani. Tudja valaki miről van szó???
Ez aaaaz:-)
Nagyon köszönöm.♥
Már teszem is a zenéimbe:-)
Sziasztok!
A zenéből csak annyi rémlik, hogy egy tipikus nyári dal, szóval olyan nyárra emlékeztető, vidámabb.
Egy együttes énekli, férfiakból áll. A klip elején vonulnak be talán egy házibuliba, ahol elkezdenek énekelni, és lényegében erről szól a videoklip...
Jobb oldali listákra kattintva újabb lehetőségek jönnek fel az akkori zenékből..
hátha rátalálsz..:)
jaj bocsi,ez a link lemaradt..:)
kedves Noranna76!
melyik oldal?? köszi, hogy foglalkozol vele!:)
Tudom,nem nagy segítség,de ez az oldalon tele van 90'-es eurodance zenékkel..
hátha ki tudod bogarászni..
én szeretem azt a zenei évjáratot,de nem ezt a stílust..nem is ugrik be,melyik előadóról van szó..
tneksz!
köszi aranyos vagy, de sajnos nem ők! akiket én keresek nem olyan híresek!:( ezért nem találom őket évek óta!:(