Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Köszönöm szépen!!! :-))
Buliztam, bizony! :-)
Lenne még kérdésem (most eszembe jutott):
ma ugyebár gyüminapom van, amikor is gyümivel indítok, mint egyébként, és aztán elvileg sok gyümölcsöt kellene enni? Mert nekem bizony sokszor kimarad a napi reggeli gyümölcs, mert egyáltalán nem érzem, hogy éhes lennék. Baj ez? Aztán gondolom a gyümölcsnapos gyümölcsnek is megvan a maga feladata a szervezetben, de nem mondanám, hogy túlzásba viszem, sőt...! Inkább hasonlítanak ezek a napok lénapra egy-egy pici gyümölccsel "bűnözve", mint gyümölcsnapra. Vagy kapcsoljak nagyobb gőzre gyümölcsevés szempontjából? Víznapom, még "fiatalka" lévén a kúrám, nem kerítettem sort, de mindezek tudatában, ismeretében már nem félek attól, hogy nem tudom betartani. Bár ki tudja... :-)
:-)
Köszi! Ha épp oly jólesik(ráadásul hasznos is), akkor jöhet! :-) Bár én mozgásos dolgokban nem vagyok épp egy következetes típus... :-(
Nagggyon ügyes vagy:)
Mivel gondolom buliztál is egy jót, tutira nem tett be az a kis pia. És még a mérleged is kevesebbet mutat hát ez nagyon király:))) Ne törődj vele, hogy 2 fehérjét tartottál, semmi gondot nem okoz:)
Szia!
Nyújtózkodás némi egyszerű izomnyújtás reggel és este. Ha érdekel átküldöm. A párom állította össze, Ő mindig csinálja :), de persze én mindig elpovajacskodom (elsumákolom)... de majd ráveszem magam :)))) egyszer.
Amúgy nem ugyanaz, mint a reggeli kéjes nyújtózés :D. Bár tény és való, hogy ez is jólesik.
Fawesgirl!
Olvasgattam a naplódat. Mit értessz nyújtózkodás alatt? :-) Azt, ami nekem reggelente olyan naaagggyon jól esik? :-) Én nagyon szeretek nyújtózkodni, ha eszembe jut, és ha lehet, szoktam napközben is. :-)
Van jelentősége?
Ha butaságot kérdeztem, akkor bocsika! :-)
Halihó mindenkinek!
Megtörtént a nagy esküvő tesóméknál, és csodák csodája, reggel, amikor itthon ráálltam a mérlegre, mínusz egy kilót mutatott! Azt hiszem, ez nagyon klassz! Igaz ugyan, hogy többet ettem, mint amit szerintem lehetne, de protein nap volt pénteken, és kizárólag husikát ettem, és juhtúróval töltött gombácskát. Ja, és rengeteg salátát: uborka, paradicsom, káposzta, sárgarépa, mind nyersen, ízesítetlenül. És egy csomó ásványvizet megittam. Se torta, se süti, se köret.
De azért bűnöztem egy kicsit: megittam egy pohár pezsgőt (nagyon fincsi édes pezsgő volt, hmmm...) később pedig egy Bailley's-t (így kell egyáltalán írni?). Ja, és másnap keményítő nap volt (illetve lett volna...), reggel megettem egy körtét, ebédre meg nem találtam semmi ilyesmit, így főtt csirkemellet ettem. És hogy ne kavarjam a dolgokat, este is inkább husit ettem. Így két protein nap volt egymás után, de ma már szénhidrátot eszek, mert arra vagyok berendezkedve. Nagy baj ez szerintetek? Hogy a keményítő kimaradt?
jaj mááááááán'
és mikor kell visszamenni a dokkancshoz??
nem:(
Vissza nőtt a gonosz:(
Jó hétvégét mindenkinek!
Tsókok
Faw ne dolgozz sokat!
Zsibi óvatosan a tortával!
Dudor jelentést kérünk!
Folyamatosan!
Köszi köszi!
Hogy van a bébi lába?? megyeget már vissza a dudor?
Jaaaaj:(
Boldog Szülinapot Neked:)))
Sziasztok Csajszik!
Mer' csak pofázom és minden... :/. Szóval végre péntek, igaz nekem még hátra van egy 8 órás műszak, hazavánszorgás és ilyesmi.
De 10 kdg-mal kevesebbet mutatott a mérleg, mint tegnap és ez jóóóó :), és péntek is vaaaan :D.
Sziasztok Csajszik!
Ismét itten... nagyon álmos vagyok! Tegnap későn kerültem ágyba :I
Na akkor hajrá a 90napos Molntak!!! figyelni fogunk! :)
Jó reggelt mindenkinek:)
Rendeződni látszanak a dolgaink:) (de nem kiabálom el, majd pár napon belül minden tuti lesz).
Mától újra 90 napos teljes gőzerővel:)
Kivételesen akkor még az igazak álmát aludtam:) 1/2 8 kor keltem fel:) Fúúú de régen volt már ilyen.
Na tényleg dobbantottam. Jók legyetek :)
Holnap jövök:)
Itt vagyok:)
CSókoltatok mindenkit és szép napot mindenkinek mára:)
Holnap jövök és beszámolok, ma nagyon stresszes napom van, nem tudok semmivel foglalkozni. DE nincs semmi baj:))
Legyetek jók és egyetek jókat:)
Holnaptól nyomom a 90 napost megint, mostmár tutira elkezdem:)
Jó reggelt Csajszik!
Ez volt mostanában az első nap, hogy aludtam 8 órát :), végre, bár nyúzottabbnak érzem magam, mint annak előtte. De végre ebgyerek sem jajgatott éjszaka, így hagyta a jónépet pilledni.
Szóval szép jó csütörtököt mindenkinek. Az éltet, hogy mindjár péntek :D.
Minden huszonadika foglalt velük, csak az egyiken évforduló, a másikon mittoménmiaszöszt kell fényképezni. És mivel a világ másik vége, 2,5 óra kocsival :/// tépve. Így azt senem merem megígérni, hogy fotózom délelőtt nálunk és aztán vissza Pestre, és majd a koncertre vissza hozzájuk.
Inkább passzolok most. Gondolom úgysem júniusban röppenek :).
Felkérhetsz :), bár nem digivel dolgozom, hanem sima filmre... :)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.