Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Tőlem a ropin is diskurálhatunk :-)
Viszont a bűnözés indulásig nem jó bolt, helyből híztam fél kilót bakker.
Jó reggelt!
Áramszüneten voltam. A XXI. században. :(((
Igen, tudom, hogy lehet süti, de megideologizáltam, hogy a tojás, tej, sajt az protein, így nem eszem.
Aham tom, hogy némi zöldet lehet a tésztához enni :). Gombát vagy káposztát szoktam.
Megértem az édesítős történetet is. Mennyivel nehezebb fogyizni egy gyerek mellett... :(
Igen, szerintem egyél zöldbabot egész nap, de valahogy számolgasd ki, hogy hány kcal :).
Zöldséget lehet tenni a tésztára. Cukor helyett nem tehetek bele édesítőt, mert akkor külön kellene főznöm a gyereknek meg magamnak. Ch napon pedig elvileg ugye a vacsi lehet sütemény és hát annak a krémjében is van tojáj tej meg minden ilyesmi.
Mindegy végülis, úgy döntöttem, hogy ha egész nap csak zöldbabfőzeléket eszem, abból nem lehet baj. Nem?? CSak nem.
De ch napon tésztát eszünk zöldség nélkül... nem?
Cukor helyett lehet édesítőt tenni, ami főzhető (Süssina folyékony).
Ch napon nem eszem sütit, max tésztát durum cuccost, és pizzát, de azt én kotyvasztom tojás nélkül... nem is igazán pizza hanem valami kemény kenyérszerű - nem is szeretem igazán.
Azért gondoltam, hogy benyomnám ch napra, merthoogy a keményítő és a ch jóbarátok, tehát bab és liszt az beleférne, meg persze kell bele kis cukor is. A tejföl pedig hát simán elmenne ch napon, mert nem sok és ennyi fehérje van a mákosgubában vagy a süteményekben is nem???
Neeem nem vagyok újító, én nem eszem meg tejföl nélkül illetve meg sem próbálom megenni. Étkezési keményítőm sincs itthon, tehát marad a liszt.
?????
Jaj jó reggelt. El is felejtettem mondani. :(.
Szóval már csütörtök, holnap meg péntek és jön a hét vége :)))))
Nekem meg ma gyüminap. Nem lesz vele gond, mivel alig vagyok éhes, azaz sehogy. Szóval gyümölccsel is elleszek valahogy :).
Jelentem tegnap már nem ettem semmit 4 után, csak ittam, mint a kisangyal :).
Keményítő (bár én ki nem állhatom) - mondjuk keményítővel sűrítve. Éshát a tefjöl... az igen csak protein napos. Úgy nemtod megenni, hogy nincs benne? Mármint magadnak kiszedsz belőle egy adagot, a többieknek tejfölt is nyomatsz bele?
Én a tökfőzit úgy eszem... mármint tejföl nélkül.
Lányok Help!
Zöldbab főzeléet keményítő vagy ch napra tennétek??
1ek lisztet és 2ek tejfölt használnék a habaráshoz.
Emlékeim szerint Zsibbancs evett főzelékeket keményítő napon nem???
Komoly?? Mpndjuk az a pasi akármit is csinál sármos marad, mert egy karakter :DD
De nem birnék jégkrémen élni ...
Jaj Faw képzeld a kis kedvenc 50-60 kg-s kutyikám elkapta tegnap a szomszéd macsekot...
Az öcsém mentette meg a biztos kutya eledellé válástól.
Nagyon ügyeees :)))))))))). Nanáhogy felüdülés Atkins után a jégkrém.
De nevetni fogsz én akkor sem kívántam, és mostság sem kívánom...
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.