Kell-e nekünk az aprópénz? (beszélgetés)
eladó vagyok, voltam gyes elött.. volt hogy beszaladt egy nő, vett egy 4 tekercsrs méregdrága wc papírt, és otthagyott nekem 150 ft pluszt, kicsit kiakadtam...
de abból van a legtöbb, aki még az 1-2 ft-ost is visszaveszi, sőt megnézi, hogy jól adtam e vissza azt a pár ft-ot.
megértem.. sok kicsi sokra megy.
én egy helyre járok vásárolni, ott viszont mindig otthagyom az 1ft-ost
Sajnos a Magyarok nem olyan összetartóak,de miért?
Bár ha lázadsz akkor széttlőnek gumilövedékkel,agyonvernek gumibottal,kilövik a szemed,agyon rugdosnak a rendőrök,stb.
Bevallom ledobbentett, amikor eloszor hallottam, hogy nem fogadnak el aprot Magyarorszagon, sot ritkitani is fogjak.
Itt a centet is megbecsulik az emberek, ha uzletben vasarolsz es keszpenzzel fizetsz, nem varjak el, hogy naluk hagyd a legkisebb aprot is, ez a normalis, hogy pontosan adnak vissza mindenhol, az uzletektol kezdve, 5 centet sem nyulnak le, sot nem hagyjak, hogy otthagyd.
Mit akar mar az az orszag, komolyan, nevetseges.
Mar evekkel ezelott is az volt otthon a normalis, hogy 10-20 forintot siman nem adtak vissza boltokban. Nem mintha szamitana, de..., ha egy fejlettebb orszagban meg tudjak becsulni az aprot, talan nem kellene ennyire elszallniuk egy sokkal alacsonyabb fejlettsegi szinten alloban (udvarias probaltam most lenni).
A 100ft-os kellene, hogy legyen a legkisebb érme. jövőre pedig az 1000 ft-os.
A többit majd késöbb. Most hozták a pénzügyminiszteri kinevezésem.
:))
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!
- Kedves Mindenki! Küldenétek nekünk angyalka jelet? 😞
- Évek óta nagyon tetszik ez a név nekünk, de elég ritka... Merjük adni a babának?
- Létezik nekünk nőknek férfi (szigorúan csak barát) lelki társa?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Melyik boltban váltják be az aprópénzt összecsomagolva Hódmezővásárhelyen?