Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kegyetlen fogfájás fórum

Kegyetlen fogfájás (beszélgetés)

1 2 3
5. Sopianae (válaszként erre: 3. - D878fb6317)
2012. szept. 28. 10:45

350km-re van a dokim, havi 38-ból meg nincs pénzem dokira :(

Ráadásul azt sem tudom merre van itt az ügyelet, mert akinél vagyok az éjjeles a héten és nappal nem foglalkoznak velem (ingyen).

Hozod rám a frászt, inkább megszülök még egyszer, mint szájsebészet :)

2012. szept. 28. 10:42

Én alg. flex fort.e, Flektor rapi.d, Dol.git 800, benuro., Meg szopogatom a fertőtlenítő cukorkákat.

ALig bírtm feltornászni magam 60kg-ra (178cm), most rohamosan fogyok :(

2012. szept. 28. 10:42
Pedig jobb lenne, ha gyorsan elmennél fogorvoshoz. Ez lehet tályog vagy ciszta, a sok gyógyszer meg tönkreteszi a gyomrod. Keress minél előbb orvost, bár ez már valószínűleg szájsebészt igényel.
2012. szept. 28. 10:39
lehet sokan megköveznek a következőért, de én ilyenkor -a gyógyszer mellé- a strep...s lidokainos változatát szoktam még elszopogatni....
2012. szept. 28. 10:37

Sziasztok

2 hete fáj a fogam, de csak akkor ha felülök, állok, sétálok. Ha megyek úgy lüktet, ahogy lépek. Ha lefekszek 10 perc és elmúlik. Mitől lehet ez?

Dokihoz csak okt 15-én tudok elmenni, mert akkor megyünk haza Somogyba, de addig is szenvedek. A gyöngyösi ügyelet meg katasztrófa állítólag.

A fülem is kibírhatatlanul fáj már tőle. 4-5 féle gyógyszert szedek. Napi 6-8db-ot.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook