Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kedvezmények és hozzá kapcsolódó kártyák fórum

Kedvezmények és hozzá kapcsolódó kártyák (beszélgetős fórum)


2012. febr. 2. 10:00
Mi micsoda kártyával számos kulturális hely kedvezményesen látogatható, ingyenesen igényelhető! Szerintem megéri:)
2012. febr. 2. 08:40

Tesos, spa..os van. Kaptam ajándékutalványt, tesós nem jött be, olyan termékre kaptam a kedvezményt amire neke nem volt szükségem.

Spa..ros azzal egyszer volt csak " zárolás+ az jó volt. Kiegészítették a pontjaim, 1000 Ft utalványt kaptam. És persze le lett nullázva.

A pen... be is van ilyen pontgyűjtő, oda valahogy ritkán járok, kiesik. ( miért menyjek le busszal a pályaudvarig, és bevásárlás, azt vissza amelyiket elérem. igaz addig se vagyok itthon, ismerősökkel futhatok össze )

D..be is van ilyen pontgyűjtés.

2012. febr. 2. 08:35

Praktiker kártya - pl. a tavalyi vásárlásaim után most kaptam 6500 Ft vásárlási utalványt.


Aki szokott Ausztriában vásárolni, azoknak Billás kártya- sokszor van a kártyásoknak kedvezmény.


Tescos kártya.


Supershop kártya (mi Agipban és Sparban szoktuk használni).


Aztán én Szombathelyen dolgozom, és ott az egyik patikában is van kártyám, ahol a nem vény köteles gyógyszerekból adnak kedvezményt.

2012. febr. 2. 07:45
univer törzsvásárlói kártya: év elején megveszed 1000ft 5% kedvezmény minden vásárlásnál ha bemutatod a pénztárnál
2. Fáradt* (válaszként erre: 1. - Dolorex)
2012. febr. 2. 05:58

Coop kártya amivel vásárolok,:néha küldenek 500ft levásárolhatóságot,és apró dolgokra 20-50 ft kedvezményt.

Biztosítás.hu kártyával tankolok,7000ft kedvezményre vagyok jogosult.Lehet egy évbe telik mire összejön,de kitartok!már 350ft-om van a kártyán!

2012. febr. 2. 04:29

Sziasztok!


Gondoltam hasznos dolog lenne megosztani egymással azokat az infókat, hogy milyen kártyát lehet igényelni és milyen kedvezmények vannak, mivel az ember sokszor átsiklik a dolgokon, pedig spórolhatna:). Nem hinném, hogy ezzel reklámozom az adott céget, üzletláncot, csak infót szeretnék megosztani, illetve kapni, hogy mik vannak:).


Példának okáért, így hogy 3. gyermekem papírjait intéztem, várnom kellett a kormányablaknál, ezért a közeli drogerie m-be mentem kedvezményes kuponért.

Pár dolgot felsorolok amit az elmúlt 2 napban intéztem:


Drogerie Markt: Bababónusz program (gyerek anyakönyvi kivonata kell csak), azonnali 15% engedményes kupont kaptam a többit küldik postán (3 hét). Ugyanitt dm kártya igényelhető, további kedvezményeket nyújt és nem kerül semmibe.


SuperShop kártya: elhagytam így újraigényeltem (3 hét mire megjön), morc vagyok mert 1000 pont volt rajta és jan 1-től lenullázódott.


Józsefvárosi kártya: ezt az Önkormányzati hivatalban kellett igényelni, lakcímkártyával személyi bemutatásával (kedvezményeket a kártyával együtt kapom meg 3 hét múlva).


Bankkártyám miatt -15000Ft-ba ment a számlám így azt átváltottam olcsóbb számlavezetésűre (végülis az is kedvezmény ha nem havi 700Ft a ktg-e).

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook