Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

47715. sz.julia
2014. okt. 9. 22:26
Tudd, hogy mire vágysz, higgy benne mélyen, és ne hagyd, hogy bárki összetörje azt, amiben hiszel. Ha mégsem menne, pofozd fel magad szépen, mert az élet nem annyi, hogy elfogadod a kevesebbet. Tudd, és ha tudod belül, ha bízol benne, jönni fog. Minden ott van előtted, ott hever a lábaid előtt, de csak akkor tud jönni, ha felkészültél rá. Ha elfogadtad, hogy megérdemled. Semmire sem vágysz véletlenül. Ha érzed, hogy kell, és tudod, hogy mi, meg fogod kapni. Lehet, hogy nem rögtön, sőt, várnod kell rá, de jönni fog, hiszen semmi sem fordul meg ok nélkül az agyadban csak úgy... de ha egy percig kételkedsz, akkor ne is várd a legjobbat. Ha te magad sem hiszed el, hogy van olyan, hogyan is jöhetne?
47714. sz.julia
2014. okt. 9. 22:25
Egy jó pillanatod bárkivel lehet, az még nem jelenti azt, hogy egymás mellett is van a helyetek. Néha csak hagyni kell, hogy a Sors rendezkedjen. Bízz benne, ő jót akar. Ne kezdj ki vele, ne akard a kezedbe venni az irányítást, mert akkor minden elromlik. Egyszerűen csak hagyd, hogy az Élet alakítson mindent. Nem kell a taktika. Nem kellenek a játszmák. Egyszerűen csak ott kell lenni a pillanatban, és nyílt lapokkal játszani.
47713. sz.julia
2014. okt. 9. 22:23
Annyira vágyok rá, hogy néha igen, megszakad a szívem. Az ölelésére, a mosolyára, arra, hogy tudjam, mellettem van, támogat és erősít. Fene tudja, hol van. Azt sem tudom ki ő, de egy biztos, egyre inkább hiányzik az erő, ami akkor is tovább visz, amikor én már kevés vagyok. És igen. Kell, nagyon kell, mert egyedül lehet, hogy összeroppanok.
47712. barai (válaszként erre: 47709. - 16b5d6ae34)
2014. okt. 9. 21:10
Nem bizony! :(
2014. okt. 9. 19:09

Az emberek dolgának árja van, mely habdagállyal boldogságra visz. De elmulasztva, teljes életük nyomorban, s zátonyok közt zárva teng. Ily duzzadt tenger visz most minket is. Használni kell, míg áradatja tart, vagy vesztjük a sors kedvezéseit.

William Shakespeare: Julius Ceasar (részlet)

2014. okt. 9. 19:07

Az élet megy a maga útján — és amit mi görcsös, erőlködő kis akarásunkkal elébe írnánk, rákényszerítenénk — bizony, csak felibe-harmadába teljesíti. Valami csüggesztő, de végül mégis kibékítő középszer ez; a neve: megalkuvás.

Kaffka Margit: Hangyaboly (részlet)

47709. 16b5d6ae34
2014. okt. 9. 08:37

Nem az rendített meg engem, hogy hazudtál nekem, hanem, hogy többé nem hiszek neked.

Friedrich Nietzsche

47708. 7fb29bdf03
2014. okt. 9. 08:22
Mivel mindig az okos enged már rég a hülyék uralkodnak.
2014. okt. 8. 22:43
Egy rossz nap nem egyenlő egy rossz élettel. Attól, mert ma sírsz, holnap nevethetsz. A tegnap nem határolja meg a holnapod. Ezt ne felejtsd el!
47706. Cilumiluci (válaszként erre: 47704. - Barai)
2014. okt. 8. 20:04
igen
47705. Cilumiluci
2014. okt. 8. 20:04

Légy egy fűszálon a pici él,

s nagyobb leszel a világ tengelyénél."

József Attila

47704. barai (válaszként erre: 47703. - Cilumiluci)
2014. okt. 7. 22:22
Így igaz :)
47703. Cilumiluci
2014. okt. 7. 18:24
"Lám, jó: jónak lenni. Megemelni a kalapot annak is, aki elesett, annak is, aki kopott és megfáradt, mert mindent, de mindent visszakap az ember: az ütést is meg a simogatást is." (Fekete István)
47702. **Kiss**
2014. okt. 7. 17:43

Ha valaki kereszteszi az utunkat, mindig hordoz valamilyen nekünk szóló üzenetet. Véletlen találkozások nincsenek...

James Redfield

47701. Cilumiluci
2014. okt. 7. 17:40

"A hangya igen előrelátó állat, ami már azért is csodálatos természeti tünemény, mert a szeme oldalt van."

(Nagy Lajos)

47700. Cilumiluci
2014. okt. 7. 15:48
Aki a célt ismeri, az tud dönteni, aki döntött, nyugalmat talál, aki megtalálta a nyugalmát, bizonyosságban él. Aki bizonyosságban él, az birtokolja önmagát, aki birtokolja önmagát, az jobbá teheti életét.
47699. Cilumiluci
2014. okt. 7. 14:31
Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra. És aki harcol, az győzhet is. - Marcus Aurelius
47698. **sue**
2014. okt. 7. 13:51

"Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést."

(Benjamin Disraeli)

47697. Cilumiluci
2014. okt. 7. 10:53
Az ember sorsa a szívétől függ, mert mindennek lehet parancsolni, csak a szívnek nem. - Lin Jü-tang
47696. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 47695. - 16b5d6ae34)
2014. okt. 7. 09:28
...er lemaradt:)))
47695. 16b5d6ae34
2014. okt. 7. 09:28

Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek... Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!

Müller Pét

47694. Szafy
2014. okt. 7. 08:36
A pillanatokat nem tervezzük, ahogy a boldogságot sem - az csak úgy megtörténik, az Élet hozza, alakítja, te meg vagy megéled, vagy nem. Ellenkezhetsz, szabadkozhatsz is, de akár egyszerűen csak beleengedheted magad a pillanatba.
47693. bd8f0b56fe
2014. okt. 6. 22:55

Iszonyatosan fontos vagy nekem.Napról napra jövök rá, milyen nehezen bírom ki nélküled.Legalább hogy beszéljünk.Legalább ennyi kell. Minden nap azt hiszem, nem szerethetlek ennél jobban..de jön egy következő találkozás, amikor olyat csinálsz vagy mondasz amitől megdobban a szívem.. És NEM.. a közeljövőben nem akarlak elveszíteni..Te vagy nekem a legfontosabb. Kicsit erősen hangzik, de túl sem élném, ha vége lenne.. biztosan nem. Annyira természetesnek tűnik, hogy velem vagy. Mint ha így lenne megírva. - és annyira üresnek tűnik minden, ha nem vagy mellettem. De már azzal is könnyebb felkelni, hogy Te vagy minden nap az első gondolatom. El sem hiszem mennyire Szeretlek.

Iszonyatosan fontos vagy nekem.Napról napra jövök rá, milyen nehezen bírom ki nélküled.Legalább hogy beszéljünk.Legalább ennyi kell. Minden nap azt hiszem, nem szerethetlek ennél jobban..de jön egy következő találkozás.A közeljövőben nem akarlak elveszíteni..Te vagy nekem a legfontosabb. Kicsit erősen hangzik, de túl sem élném, ha vége lenne.. biztosan nem. Annyira természetesnek tűnik, hogy velem vagy. Mint ha így lenne megírva. - és annyira üresnek tűnik minden, ha nem vagy mellettem. De már azzal is könnyebb felkelni, hogy Te vagy minden nap az első gondolatom. El sem hiszem mennyire Szeretlek. :)

2014. okt. 6. 22:18

Minden egyes emberhez – bármilyen felületes kapcsolat fűz is hozzá – a tőled telhető legnagyobb kedvességgel, megértéssel és szeretettel fordulj, és közben ne várj semmiféle viszonzást. Ha így teszel, az életed végérvényesen megváltozik.

Og Mandino

47691. Cilumiluci
2014. okt. 6. 18:34
"Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki mikor talpon kell maradni."
47690. Cilumiluci
2014. okt. 6. 18:33

Nem azért szeret az ember valakit, mert az tökéletes. Annak ellenére szereti, hogy nem az.

Jodi Lynn Picoult

47689. 16b5d6ae34
2014. okt. 6. 15:52

Bármilyen félelmet legyőzhetsz, ha ezt az elmédben elhatározod. Emlékezz arra, hogy a félelem sehol máshol nem létezik, csak az agyban.

Dale Carnegie

47688. Cilumiluci
2014. okt. 6. 15:37

“Nem vagyok különösebben tehetséges. Csupán szenvedélyesen kíváncsi.”

(Albert Einstein)

47687. **sue**
2014. okt. 6. 14:44

"A lélek nagysága abban mutatkozik meg, hogy mit képes csodálni."

(Walter Pater)

2014. okt. 6. 13:47

A vers olyan emberi beszéd, ami a dallal, az ősi dallal rokon. Rokon avval a kimondhatatlannal, ami már-már titkos, sámáni mesterség. A vers az ember legtöményebb megnyilvánulása, leganyagtalanabb röpülése, legforróbb vallomása a létről.

Latinovits Zoltán: Verset mondok (részlet)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook