Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

2010. okt. 10. 01:03
Nem vagyok rád dühös. Türelmetlenek vagyunk, nincs bennünk elég megértés. Álmodozunk, a lehetetlent akarjuk. Te is, én is. Szeretném elfelejteni a múltamat. Általad, veled akarok túllépni rajta. Nem hagylak el. Melletted leszek addig, míg rá nem ébredek, hogy közös álmaink sose válhatnak valóra. De ha mégis elmegyek, vissza sose nézek. Megbánás nélkül megyek tovább. Feladom az álmodozást.
9942. Gretaa
2010. okt. 9. 23:48
A tenger szepsege nem csokken attol, hogy tudjuk olykor hajok sullyednek el.
2010. okt. 9. 23:38
Ahogy lassan felnövünk, megtanuljuk, hogy az az ember is (akitől nem is várjuk) okozhat csalódást. Összetörik majd a szíved, talán több,mint egyszer..és napról-napra nehezebb lesz. Te is összetöröd majd másokét,szóval emlékezz majd, hogy neked milyen érzés... volt! Harcolni fogsz a legjobb barátaid ellen..sőt,előfordulhat, hogy beléjük is szeretsz. Az új szerelmed vádolod majd egy régi hibái miatt. Sírsz majd,mert az idő túl gyorsan telik,és elveszítesz valakit,aki közel állt hozzád.Épp ezért készíts túl sok fényképet, nevess túl sokat és szeress úgy,mintha sosem bántottak volna: mert minden 60 másodperc,amit szomorúan töltesz,az egy perc boldogság..amit már sosem kapsz vissza!
2010. okt. 9. 18:52

"Ellentétes igazságok korszakát éljük. Ami az egyik embernek fácántojás, az a másiknak varjútojás. Ami az egyik népnek varjútojás, a másiknak fácántojás. (…) Meg kell gondolni mindig, hogy nem csak nekem lehet igazam, másnak is lehet. Ugyanaz a tojás lehet nekem varjútojás, másnak fácántojás. S ha én tudom, hogy valóban lehet egy és ugyanazon tojás kétféle egyszerre, akkor én okosabb vagyok, mint az, aki ezt nem tudja és ha okosabb vagyok, akkor én kell tűrjek és hallgassak. Mert olyan a világ, hogy aki okos, az tűr és hallgat."

Wass Albert

2010. okt. 9. 18:50

Nevetek és sírok, elbukok és felállok, elveszítek és találok,

adok és elfogadok, változok miközben önmagam maradok,

néha meghalok, de élek.

2010. okt. 9. 18:48

Mikor levetkőztem, véletlenül megláttam magamat a fürdőszobatükörben, és csak álltam,

bámultam tanácstalanul, arra gondoltam, hogy szerettél.

Hiába töröd össze a vázát,

a rózsák illata megmarad!

A titkaid adod - amit féltesz, amit rejtesz, azt adod - és azt fogadod el tőlem is.
2010. okt. 9. 18:47

Hogy hogyan szeretlek? Hadd soroljam el.

Ameddig lelkem ér, oly messze forr

Szerelmem, s mélybe és magasba, hol

A Lét s a Menny határaira lel.

2010. okt. 9. 18:46

A homokdűnék a széllel változnak, de a sivatag ugyanaz marad. Így lesz a mi szerelmünkkel is.

Ha a Történeted része kell, hogy legyek, akkor egy napon visszatérsz.

9933. Süngombóc (válaszként erre: 9930. - Angyalka20)
2010. okt. 9. 18:40
Hűűű,ez nagyon szép és nagyon igaz! Saját tolladból való?
2010. okt. 9. 18:34

Lehet, nem tartozom szeretetre méltó korunkhoz, hiszen telve vagyok gyanakvással, és korunk nagyon elfoglalt. Ezért kellemes részemre az, hogy egy elveszett paradicsom árnyékszerű tüneménye vagyok. Tudom, vannak virághoz hasonlatos emberek, akik messziről, valahonnan megvigasztalnak.

Marc Chagall

Hallgatom a szívem.

Ha majd egyszer leáll, és elszakad a testemtől az, ami én vagyok, lehajolok még egyszer, és megcsókolom a szívem; megcsókolom, mert szeretett engem, és szerette az egész világot.

Jól tudom: a fényt a szemem itta, a dalt a fülem fogta, a simogatást a kezem érezte, szép utakon a lábam vitt, és a gondolatok a fejemben születtek, mint az ég távoli villódzása, de mindezt a szívem gyűjtötte össze, és belőle lett minden, ami Szeretet.

Fekete István

Boldog leszek majd attól a naptól,

mikor ősi kínok közt kisírlak magamból.

9929. Angyalka20 (válaszként erre: 9923. - Gwendolin)
2010. okt. 9. 18:25
Köszönöm!Nekedis!:)
2010. okt. 9. 18:24

Be kellene táplálnom magamba, hogy ezek után Attila megszűnt létezni. Nekem létezni. Akit az érdekel, hogy nekem hány árnyékom volt eddig, azt a srácot én törlöm a nyilvántartásból, még akkor is, ha Fábián Attila a neve. És akkor is, ha miatta éreztem életemben először, hogy remeg a bőröm körül a levegő. Pedig most is remeg. Plusz a szemem is ég Miatta. Eloltom a villanyt és visszafekszem. Sötétben és a pléd alatt könnyebb kiáztatni a szép szememet.

Szilvási Lajos

9927. diamondgirl (válaszként erre: 9919. - Csirike57)
2010. okt. 9. 15:38
Nagyon szép!
2010. okt. 9. 15:37
Tévedni emberi dolog, beismerni ember feletti! :)
9925. Gwendolin (válaszként erre: 9924. - Fegyver)
2010. okt. 9. 15:16
Tökéletes köszönöm Neked !:-)
9924. fegyver
2010. okt. 9. 14:43

A barát is csak ember,s néha tán hibázik,

De szeret, s ha nincs veled,érzed,hogy hiányzik.

9923. Gwendolin
2010. okt. 9. 14:40

Gyönyörű gondolatokat hoztatok.

Angyalka20,csirike57,Manó köszönöm Nektek.

Legyen nagyon kellemes hétvégétek! :-)

2010. okt. 9. 14:27

Együtt akartunk megöregedni, Dolores. Gyerekeket akartunk. Öreg fák árnyékában szerettünk volna sétálni. Végig akartam nézni, ahogyan vonalakat karcol a bőrödre az idő, és tudni akartam, melyik mikor került oda. Együtt akartunk meghalni.

Dennis Lehane

9921. 411d5b1ca4 (válaszként erre: 9920. - Csirike57)
2010. okt. 9. 14:23
dehogynem,, LÉTEZIK MANAPSÁG IS KAPCSOLAT!csak régebben összefogásnak,újabban pedig összefonódásnak hívják!(bizony, a kettő nem keverhető össze.)
9920. csirike57
2010. okt. 9. 13:52
Nyitva van a zárt osztály. Háborúzunk egymással. Harc és birok; manapság erről szólnak a kapcsolatok. Kapcsolatok? Érintkezések történnek. Viszonyok vannak, alá, fölé, mögé rendelők, lesajnálók, lesújtók, ócskák. Kapcsolatok rég nem is léteznek.
9919. csirike57
2010. okt. 9. 13:50
A szerelmet nem lehet erőltetni, kikövetelni, sőt ez veszélyes, mert az ilyen fegyver könnyen sül el visszafelé. A szerelmet a másikból elő kell csalogatni. A növényeket a földből a nap melege kelti életre, a párod szerelmét a te vonzerőd. Próbálj olyan lenni, akit lehet szeretni!
9918. csirike57
2010. okt. 9. 13:43
A világon mindenkinek szüksége van valakire, akire rábízhatja magát. De olykor-olykor az életben azok, kikről azt hittük, mindig mellettünk állnak, hátat fordítanak nekünk. Ha ez megesik, bámulatos, mire vagyunk képesek, hogy visszaszerezzük őket.
2010. okt. 9. 13:16

..Tudod az egyetlen út, ami valahova vezet

ez a hosszú vörös, amin éppen gyalogolok.

Voltak idők, mikor azt éreztem,

hogy ez az út lesz a vesztem

és a végén belebukok.

Egyedül a téren álmodik a nyomor

pénzem, az nincsen, és a város is üres

és mégis ezerszer színesebb,

mint a képeken.

Én élvezem...

2010. okt. 9. 13:15

..a városban egyedül én vagyok veled

és nézlek, ahogyan a sárban mászol

és látom, neked is csak a fagolyók

nőnek a szemeid helyén,

és te se veszel észre mást,

csak, ami elédtáncol és ordít...

Hiperkarma

2010. okt. 9. 11:25

Azt hittem szeretlek, amikor még csak a vágyaimból szőtt ábrándkép voltál. Most viszont te vagy a test, amelyben a lelkem él és lélegzik. Szenvedek mindentől, ami magához tartozik, és nem lehet az enyém. Szenvedek, hogy nem csak belőlem és csak értem él. Úgy szívom magamba az ön bájos gondolatait, elegáns bátorságát, büszke szellemét, mint a bőre illatát. Amikor beszél, mintha lelke szólna az ajkain, és halálosan kívánom, hogy egy csókba rájuk tapadjak. A lelke, mint illatszer lengi be a szépségét.

Anatole France: A vörös liliom

2010. okt. 9. 11:23
"A vágy legyőzi a bűntudatot. A vágy legyőz mindent."

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook