Kedvenc filmem (beszélgetés)
külföldi: Kegyetlen játékok, Gibert Grape, Ollókezű Edward
Hazai: Indul a bakterház, Csapd le csacsi!, Hippolyt
Charlie és a csokigyár, Szörny RT., Jégkorszak
Sorozatok: Született feleségek, Szívek szállodája, Dr. House
Legenda vagyok
Hihi a vagyok lemaradt :D
Dr House
Szellemekkel suttogó.Ezt a két filmet szeretem nézni.Ja meg a sorozatokat is kedvelem.
Filmek:
Gyuruk ura
Angyalok varosa
Forrest Gump
Legenda
Régi magyar filmeket kedvelem.
Jávor Pál stb...mindenképpen a régi nagy klasszikusok jönnek be...ott kezdődött a film történelem..
Nagyon sok van. :) De például:
Ha eljön Joe Black
Benjamin Button különös élete
Dirty Dancing
Bolondok aranya
Forrest Gump
Szuletett felesegek
Dr. House
NCIS
De van tobb mas is amit szeretek!
Több ilyen filmes fórum is van, de nekem:
Nr. 1: A velencei kurtizán
Lidércfény
Holiday
és még rengeteg kosztümös (édesek és mostohák, A klastrom titka, Értelem és érzelem, Büszkeség és balítélet - nem a mozis, A királynő nyakéke, Vasálarcos, Casanova)
Most az egyik kedvenc a Rocksuli. Amúgy nálam örök favoritok a Cameron Diaz (pl. Míg a jackpot el nem választ, Holiday, stb.), és Ashton Kutcher filmek (pl. Szakítópróba)
Ahhoz képest, hogy nem vagyok "filmes" :) Én csak az ilyen "rózsaszín filmeket" szeretem. :)
Büszkeség és balítélet(az eredeti nem a mozis)-kötelező
Szex és New York
Star Wars összes
Kihagyhatatlan filmek (Szórakozás, média) :D
Abszolút kedvencek:
Holt költők társasága, Forrest Gump, Philadelphia, Schindler listája
Kedvenc filmem (Szórakozás, média)
Kinek melyik a kedvenc filmje? Nincs kategória, bármilyen műfajban. (Szórakozás, média)
Mi a kedvenc filmetek és mit nem szabad kihagyni? (Szórakozás, média)
Sorold fel a 3 kedvenc filmed ! (Csevegős témák)
Amúgy a Belső tenger.
Északi sarkkör szerelmesei, Az ördög ügyvédje, Jóravaló feleség, Frida, Büszkeség és balítélet, Twilight, Édes november, Scarlett, Romper Stomper, Bazi nagy görög lagzi, Kubrick összes filmje (sorozat: Gilmore lányok, Jóbarátok - mindhalálig!!!)
Mivel film szakirányos vagyok, még rengeteg filmet szeretek, de mivel ezek jutottak eszembe leghamarabb, valószínűleg nem ok nélkül... :)
Na most meg nézem az Anna Kareninát
Kedvenc filmjeim: Hair, Négyen egy gatyában,alkonyat, Káosz, Emma(régi) ,Közelebb, Batman, Sex and the City, Harry Potter, Nem vénnek való vidék, Holiday, Út a vadonba, A tökéletes trükk, A felolvasó, 13, Büszkeség és balítélet(régi), 8 mérföldEgy csodálatos elme, Apátlan anyátlanok
Húú rengeteg van de szerintem ennyi most elég egyszerre!:)