Kedvenc filmem (beszélgetés)
Nagy kedvencem es nehezen tulszarnyalhato a FLAWLESS/ Hibatlanok c. film. Robert de Niro es Philip Seymour Thomas jatszanak benne.
De Niro egy agyverzesen atesett nyugalmazott rendort jatszik, akinek enek orakat kell vennie, mert felig lebenult, es csak egyetlen ilyen ember van a hazaban, aki segithet ebben, egy transzvesztita szomszedja, akivel a betegsege elott gyuloltek egymast.
Akinek eloiteletei vannak a homoszexualisokkal szemben, ajanlom nekik ezt a kivalo filmet, nagyon megfogo, ahogy ez a massag-ellenes exrendor elfogadova valik es minden regebbi "kocsog b..i"-zasa ellenere is ez a szines kis tarsasag korulveszi, felkarolja. Jo a filmzene is, Joel Schumacher rendezte. (Olyan filmeket rendezett, mint Batman & Robin, Batman forever, 8mm, Operahaz fantomja, Flatliners, Veronica Guerin)
Igen, nekem is sok kedvencem van, és mikor melyiket nézem meg újra és újra, aszerint változik.
Ma például meghallottam a tévében a Somewhere over the rainbow című szép számot, és berémlett, hogy az egyik kedvenc filmem végén is ez hangzik fel, főszereplő Tom Hanks és Meg Ryan, hú, mi is a címe, A szerelem hullámhosszán talán, de nem bizti.
Már elég régen a
Tudatlan Tündérek és a
Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten
Szia!
Szerintem olvasd végig a topikot, találsz itt bőven néznivalót!