Kedvenc filmem (beszélgetés)
ja nem, valamit benéztem...akkor nem tudom ki az...Kovac a Spartacus volt, ugye? Vagy nem?
Tudok még filmet: LA. Confidental, Pelikán-ügyirat, Letaszítva(ennek is nagyon nagy a vége!)
Ha már görög történelem.. Troja
Az én párom nagy és izmos! :) Csak kocka hasa nincs még :)
Szerintem Vikónak Xerxes vagy Ephialtes az ideál!!! :P :P
Hú de irigyellek az én férjem kicsi és pocakos...
De azért szerethető!
Megnéztem a lapodat!
Köszönöm, hogy ilyen kegyes vagy!;-)
Nem,most nem jut eszembe a hapsi neve,de ő játszott a P.S. Y love you-ban is az elhalálozott férjet!
Meg tudlak érteni! Klasszikus görög szépség a fickó:-)
Remélem, nem Xerxészre gondoltál;-)
Hát igen...én is így látom! :)
Nagy örömömre a párom közelít hozzájuk...külsőre! :)
Áááá nem!
Én kezdtem nagyon korán...:)
ki is az? A Kovac doktor?
300? Meg van álmaim új pasija!
E film által született meg számomra A TÖKKÉLETES férfi ideál!!
Bocs hogy ebből a perspektívából közelítek,dehát van szemem ugyebár... és ha szépet látok nem csukom be!:))
Az örök páros:-)
Furcsa pár:-)
Nem tudom, hogy volt-e. Véletlen találtam rá és tartalmo alapján jónak tűnik, de persze lehet pont az ellenkezője is! :)
Alain Delon?
Két férfi a városban, A szamuráj, Borsallino..
Már megy a hetedik évad a Fox tv-n, de még dvd-n nem jelent meg. Va a hatodik és a hetedik évad között egy 2 órás átvezetés (Redemption). Ezt érdemes megnézni mert a hetedik évad ettől lesz érdekes. Külön-külön is meg lehet nézni az évadokat, mert nem folytatólagos történet de ajánlom előről mert így érted meg igazán
Szomszéd nője mindig zöldebb és Még zöldebb a szomszéd nője:-)
Te jó isten, ennyire öreg lennék?!;-)
Az mostanában volt a tv-ben ugye?
Lehet nem néztem csak hallgattam,így most ez sem ugrik be!
Sajnos nem:-(
De a gyűjteményből nem hiányozhat a 300, a Fegyvernepper, és a Véres gyémánt.
Basszus a legfontosabbat kihagytam, a zenéje a csengőhangom: A profi!!!
Az jó!
Emlékszem anyám el takarta a szemem a szex jelenetnél!Hihihi
a rekviem egy álomért című filmet látta valaki? Jó?
Kiefer Sutherlandról jut eszembe: Egyenesen át
Júúúj A vizesnyolcas naggyon pihent.... (ezért nem tetszett)
Háát, én nem sok olyat láttam eddig, aminek ne tudtam volna majdnem pontosan leírni a forgatókönyvét előre...én mondjuk elég vígjátékpárti vagyok, komolyból csak keveset szeretek...jut is eszembe: Holt Költők Társasága
Nos akkor a Vérvörös rúzsnyomok pont Neked való... Az utolsó pillanatig nem találod ki a végét.
Amerikai história X, Egy gésa emlékiratai. Ha valaki szereti az akciófilmeket ajánlom a 24 c. film első hat évadját. Annyira nem rajongtam az ilyen filmekért a főszereplő (Kiefer Sutherland) eddigi filmjei nemigazán maradtak meg bennem de ebben óriásit alakított. Minden évad 24 lemezből áll és minden lemezen 4 óra eseményei vannak. Valós idő szerint. Tehát ami ott 4 óra az igaziból is annyi. Nem lehet abbahagyni mert már várod mi fog következni. Gyenege idegzetűeknek nemigazán jó.
Sigoni Weawer fantasztikus benne, azonnal bele szerettem:-)
További ajánlott fórumok: