Kedvenc filmem (beszélgetés)
Gésa emlékiratai!!!
szeretem nagyon
Az elindított szavazás nagyon sikeres volt és mivel többen azt jelölték,hogy nincs felsorolva a kedvence,most itt a lehetőség.
Remélem éltek vele és elindul egy jó kis beszélgetés.
Az én nagy kedvencem,később megírom.
Kedves Mindenki!
A segitsegeteket szeretnem kerni. A kovetkezo filmet keresem mindenhol, de sajnos sikertelenul. A film cime: Warm Hearts, Cold Feet (1987).
Kiskorom kedvenc filme volt, kb millioszor megneztem videokazettan, ami emiatt tonkre is ment:(
Ha esetleg valakinek meg lenne ez a film ,kerem irjon a hoffmannszilvi@freemail.hu-ra es a tobbit ott megbeszeljuk.
Koszike es bocs hogy zavartam :0)
A Holló
Kontroll
Terminator 2.
Jancsó Miklós "betiltott" filmjei
Gandhi
Árvíz Indiában
Esőember
A Nagy Gatsby
Psicho (Hitchcock)
Madarak (Hitchcock)
Próba
Arábiai Lawrence
A nagy zabálás
Brancaleone ármádiája
Egy ágyban az ellenséggel
És hamarosan a sötétség
Halál 50 órája
Hippolyt a lakáj/a régi/
Elfújta a szél
1. Halálsoron
2. Illúzionista (2007)
3. Prestige (2007)
4. Amerikai História X
5. A jövő kezdete
6. Sleepers
7. Kapj el, ha tudsz
8. Lehercolt oroszlánok
Sziasztok!
Nagyon rég óta szeretném megszerezni a Börtönpalota című filmet (Claire Danes és Kate Beckinsale, Bill Pullman főszereplésével). Hihetetlen, de minden boltban és internetes lapon 6000 Ft körül van az ára! Ha valakinek esetleg meglenne jó minőségben, DVD-n (magyar hanggal). Plííz, írjon mailt.
Suttogó
A hírek szerelmese
torrentről tölts le:)))
én mindent onnan szoktam:)
Gyalog Galopp
Halálsoron
Ál/Arc
Megvan itt valakinek a Kutyaper (Kutyakívánság) c. Brazil komédia? Az RTL Klubon adták le 2008 Január 26-án kora délután. Ez az egyik legjobb abszurd komédia amit eddig láttam.
Szégyen hogy sehol nem árulják a filmet, még torrenteken sincs fent, még az angol fordításban sem (A Dog's Will), pedig a film már 8 éves.
Ha valakinek megvan a film bármilyen minőségben, magyar vagy angol nyelven, bármilyen adattárolón, az írjon a fórumon. Dzjekuji.
Szerelmünk Lapjai
Pillangó-hatás
Visszafordíthatatlan
Donnie Darko
[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Johnny Depp[{[{[/A]}]}] filmek
Ütközések
Huligánok
Édes november
Se7en, Harcosok klubja...
Keresem a Dallas pasamende (vagy phasemande v. ilyesmi) magyar filmet bármilyen hordozón.
Aki tud, lécci-lécci segítsen!!!
valahogy behatárolhatatlan számomra hogy melyik is a kedvenc filmem de itt van néhány a kedvencek közül:
Trója
Kaptár 1,2,3
Bambanő
Távkapcs