Kárpátia zenekar! Ki szereti? (beszélgetés)
Szia!
Szerintem ez nincs korhoz kötve..
Koncerteken szoktam látni idősebbeket és fiatalokat is...nagyon széles a skála.
Nincs mit szégyenlened Józsikám!
Mi nem nagyon szeretjük a RomErt,de az új albumuk nagyon tetszik!
Valamiféle stilusváltásnak érzem ezt a lemezt náluk.
Szóval tök jó!:)
A Palmetta is nagyon jó,hallgasd meg!
Én nem...
:D
Szeretem a Kárpátiát, de remélem nem okozok csalódást, ha bevallom, hogy nekem évi egy Kárpátia koncert elég. CD-ről persze, meg a youtube-ról hallgatgatom. Csodálom a fiúkat, hogy bírják a 3-4 naponkénti koncertezést. Nem semmi!
Harmadszor voltunk Csabán Kárpátia koncerten. Valóban nagyon jó volt! Voltunk egyszer Gyulán is a Sportcsarnokban, de ott nem volt tökély a hangosítás, a zene elnyomta a szöveget. Márpedig a szöveg itt NAGYON lényeges!
Ami a Szilvesztert illeti... Lehet, hogy én is ezért mellőztem a szokásos szilveszterezést? Nem néztem tv-t, sakkoztam. Ugyanúgy mint bármilyen más egyéb esti napszakban.
Annyira nincs balhé, hogy minden további nélkül elviszem a hatéves lányomat, amit nem biztos, hogy meg mernék tenni mondjuk, egy discoban (bár oda már rég nem járok...:)
A békéscsabai koncert fergeteges volt! Ugye? Utána nekem a szilveszter sem ment mert nem akartam elrontani az élményt.
Ha politizáltok, a topik törlésre kerül.
Ez egy politikamentes portál, lehet 10000 más weboldalon politizálni, itt nem.
Szia!
Menni kell dolgozni...
Mi is számtalan koncerten voltunk már,de SOHA SEMMILYEN balhé,vagy durvaság nem volt...
Rendőri jelenlétről viszont beszámolhatok,/talán neked már irtam is Józsikám/...egy Pesti koncert alkalmával kettős sorfalat álltak a rend őrei,csakhogy nem a MI védelmünkre,hanem ellenünk!!....na,ennyit a demokráciáról...
Sziasztok!
Én is olvastam amit irtál,de mire válaszoltam volna már törölték...pedig minden szava igaz volt!..
Sziasztok !
Hiába tettem föl egy cikket nem lehet elolvasni,mert kitörölték !!
Olyan dolgokat írt le ami igaz és ezek szerint moderátort zavarta!
Amúgy a Kárpátia együttes egy nagyon jó zenekar!!
Azt nézem, gyerekek, hogy összevonták a két Kárpátiás topikot? Végül is jogos.
Üdv a rendes embereknek! :)
A csőcselékes megjegyzésre kívánok reagálni.
A Kárpátia nem egy közönséges együttes! Ez nem PaDöDö vagy Neoton Familia vagy más hasonló.
Ez mond is valamit. És vita nélkül elhiszem, hogy ennek a közönsége temperamentumosabb mint más együtteseké. Ennek kis számban vadhajtásai is megjelennek. Nincs ebben semmi meglepő szerintem. A nagy dolgokat nem a halvérűek szokták véghezvinni. Akadhat néhány ember aki túlfűtöttebb, pláne ha rá is tölt. Ott voltam Csabán a koncerten, volt egy-két ember, aki meg akart nyilvánulni. Két nálam komolyab legényke szépen kirakta őket. Volt akire maga Petrás János mutatott a szinpadról. A lányaim is a közelben ugráltak. Ennyi. Más helyekkel ellentétben itt nem tudok rendőri jelenlétről beszámolni. Egy darabot nem láttam a Sportcsarnok körül!
Szóval profi a szolgálat. A közönség 99%-a problémamentes volt! Sőt!
hahó
mizu?
majd nem, Angi vagyok
észre vettem, hogy nagyon pörögsz
és ha szabad tudni mitől?