Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Karácsonyi receptek » Karácsonyi gesztenyés pulykamell recept

Karácsonyi gesztenyés pulykamell recept

A Karácsonyi gesztenyés pulykamell hozzávalói:
8-10 pulykamell
30 dkg darált sertéshús
5 dkg bacon
1 csomag gesztenyepüré
10 bacon szelet

bors


A Karácsonyi gesztenyés pulykamell elkészítési módja:
A pulykamell szeleteket vékonyra klopfolom, sózom.
A töltelékhez jól összekeverem a többi hozzávalót, sózom borsozom. Jó evőkanálnyi mennyiséget teszek minden szelet húsra, és felgöngyölöm. Minden hús csomagot betekerek bacon-be. Kb 200 C-on sütöm először lefedve, majd ha már jó puha, akkor leöntöm róla a pecsenyelevet és jól megpirítom a tetejét.


Kategória: Karácsonyi receptek

A receptet beküldte: , 2007. dec. 22. 21:04

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook