Főoldal » Receptek » Karácsonyi receptek » Karácsonyi gesztenyés pulykamell recept

Karácsonyi gesztenyés pulykamell recept

A Karácsonyi gesztenyés pulykamell hozzávalói:
8-10 pulykamell
30 dkg darált sertéshús
5 dkg bacon
1 csomag gesztenyepüré
10 bacon szelet

bors


A Karácsonyi gesztenyés pulykamell elkészítési módja:
A pulykamell szeleteket vékonyra klopfolom, sózom. A töltelékhez jól összekeverem a többi hozzávalót, sózom borsozom. Jó evőkanálnyi mennyiséget teszek minden szelet húsra, és felgöngyölöm. Minden hús csomagot betekerek bacon-be. Kb 200 C-on sütöm először lefedve, majd ha már jó puha, akkor leöntöm róla a pecsenyelevet és jól megpirítom a tetejét.


Kategória: Karácsonyi receptek


A karácsonyi gesztenyés pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook