Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak (beszélgetés)
ezt lehetetlenség überelni :)
de még Neked sem, többet :) gratulálok, bár előre még nem kellene, viszont ez nem házasság :) tehát mégis lehet?:DD
ÓÓÓ de jó nektek!!!Gratulálok!!! Én is szeretném meglepni mégegyszer egy poz. terhességi teszttel, de nem akar összejönni.
tök jó kis traktor! De úgyis csak odaadná a picinek játszani.
Én az első babámmal lepem meg idén, december 24.-re vagyok kiírva :)
... hát 6.185 a legolcsóbb, és nekem bejön. :))
A fiam az "vonatbuzi" ÁÁÁ de jó nekem!!! :D :D :D
ÁÁÁÁÁÁÁ nekem elegem van a traktorokból!!!! Nem tudom van-e még így valaki, hogy utálom már mert egyfolytában a traktorokról beszél. 5 éve vagyunk házasok, de azóta mindent tudok róluk kb. Traktort nem akarok venni, de köszi! :D Csak pár ezer ft-ért gondoltam. 5000 pééézbe egyeztünk meg hogy veszünk a másiknak valami meglepit.
... vegyél neki traktort:
[link]
Még mindig jobb mit,ha vonatbuzi lenne:D
Én mindig könyvet veszek, nem tudok elég könyvet venni, amit el ne olvasson. Vannak nagyon jó traktoros könyvek is.
Nekem van olyan ismerősöm ,aki traktoralkatrészekkel foglalkozik!Megadjam az elérhetőségét?Szerintem komplett traktort is tud szerezni!:DDD
Az én férjem 29 éves, "traktorbuzi" és nem tudom mit vehetnék neki karácsonyra.
Idén vízipipát kap. Eddig mindig csak praktikus dolgokat kapott, most itt az ideje valami lazábbnak:)
ezt adtam neki én is tavaly :)
engem fejbe kólintott egy jó ötlet és a párom tutira örül majd neki: saját készítésű fűszerolaj :) neten találtok recepteket, ötleteket. Akinek olyan típusú a párja, hogy szeret konyházni, meg szereti a fűszerkombinációkat, akkor szerintem ez egy jó ötlet.
Nekem még fogalmam sincs, megy az agyalás.
Nehéz kiválasztani a tökéletes ajándékot!
Ilyenkor rengeteg kérdés felmerül bennem,mint pl.:
-Minek örülne a legjobban?
-Vajon tetszeni fog neki?
-Meg van mindene de mégis mi az aminek még örülni tudna?
Ezek ki tudnak készíteni!
Én még nem biztos h babzsákfotelt veszek neki,még nézelődni kellene...:)
Fogalmam sincs :) Ötletem sincs :)
És a te párodnak mit visz a Jézuska? :)
Szia! Az idén az enyém egy újság előfizetést kap, mert nagy autó mániás. Ilyet még sosem kapott:) Tavaly mini helikopter volt a fa alatt, távirányítós, mert azok is a kedvencei.
Babzsákfotelt a számítógépe elé!
Csak hogy kényelmesebb legyen neki :)
Karácsonyra milyen ajándékot visz a Jézuska a párotoknak :)? Kinek milyen ötlete van:)?
Ez jó, én egyszer libamájat vettem neki ugyanebből a megfontolásból :))
Igaz, hogy már nem aktuális - meg mi idősebbek is vagyunk - de én lazacos-garnélás finomsággal leptem meg szentestén, mert mindig erre áhítozott. Nagyon örül neki.
Én meg egy 4 GB-s pendrive-t kaptam, mert már rég szerettem volna.
autót vettünk hitelre:(
telót kapott előfizu hosszabbitással
Sziasztok a gyűrűt én sem tartom jó ötletnek, könnyen félreétheti...
nekünk nyakláncunk van a szivecske fele nálam, másik fele nála :) és rávan írva a egymás beceneve
További ajánlott fórumok: