Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak (beszélgetés)
Ezt nem tudom, a mi családunkban mindenki olvas meg könyvtárba jár ( a 14 éves fiam éppen olvas itt a másik kanapén). Inkább az a baj, hogy drágák a könyvek, legtöbbször elolvasod és utána hely kell neki, inkább kölcsön keringenek a jó könyvek, vagy a könyvtárban bármit előjegyeztethetsz, az olcsóbb és nem kell utána kerülgetned.
Egyébként 2 hete volt a névnapom, 2 könyvet is kaptam. Karácsonyra eddig 3 könyvet vettem: egyet a csokoládéról, a Tíz kicsi négert Agatha C-től és egy háztartási praktikákról, fortélyokról szóló albumot.
A kolléganőim is olvasnak, szoktunk csereberélni. Így olvstam el a Viskót (nekem nagy csalódás volt)
A pizsamával én pár éve megjártam mert a párom kicsit túl őszinte és megkérdezte miért is akarom kórházba küldeni... :((((
ezt most kaptam... :)
Nem otletes, sem nem praktikus, de annal szebb : Burberry sal.
Fog neki orulni :D
Sziasztok! Háát a bögre tényleg olyan mint a nyakkendő, párna és a pipere dolgok... :) de komolyan nem tudok valami ami eredeti?? :(
Én már teljesen kivagyok a gyerekeknek megvan minden... szüleim is egyszerű eset voltak de a férjem, és a bátyám már kemény dió... és piát sem akarok venni... ;). Ha drága az nekem nem jó, ha nem egyedi azonnal fogyasszák a drágáim.
Hát majd meglátjuk mi lesz a vége. :)
Manapság már annyi féle-fajta ajándékot gyártanak, hogy biztosan sikerül kiválasztani valamit.
Ezt inkább a normál bögrére mondják (talán van is benne vmi)..de egy fényképes bögre,szerintem elég személyes ajándék.Én az első karácsonykor vettem neki ilyet,de napi napig meg van és imádja.Bár pont 1 hete jött le a füle:D:S de jó sok mosogatást kibírt a 2 év alatt.És amúgy hozzá kell tennem,h nem is volt olcsó (4.000-5.000ft)
Manapság már amúgy minden tucat ajándéknak számít;parfüm,könyv,öngyujtó....stb stb..pedig ezek is lehetnek jó...csak oda kell figyelni (a minőségre is).:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek férfiaknak
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?