Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit? (beszélgetés)
Engem, mint anyos mar nem hat meg!!! De, mint nagymama annal inkabb... Sajnos!!! Borzalom!!! :-(
Neked vette, csak elrontotta a csomagolást ;))
már alig várom:DDD tök jó lesz, csak érjem meg:D
Mi minden évben ágyneműt kapunk és pizsit. MÁr 7dik éve.Már azt se tudjuk hova tegyük,de nem tudok haragudni,mert tudom,hogy nem rosszindulatból kapjuk azt...na meg jól ki volt bélelve,úgyhogy no comment:D
Képzeld el, majd ha ôk lesznek az anyósok :D:D
én imádom de csak akkor ha van felette jó nagy adag föld, és ki van rá írva éltem x évet
mikor még tartottuk a kapcsolatot az anyóssal,, a párom volt hogy kapott m-es méretű alsógatyát a 110 killójára, én meg dupla xl-es mamabugyit a 60 kilómra. miikor megkérdeztük, hogy nem cserélte el véletlen a méretet, azt mondta, mosáskor megjavul:DDD
LÁtom szeretitek a kedves mamát itt egy páran:DDD
Tipikus meny szindróma:)
Az én anyósom, igaz nem idén, de hajsütővasat vett a férjemnek. Akinek egyébként az utóbbi 22 évben csutka rövid haja van.
Szornyu egy noszemely! Meg szomorubb lennek, ha kiderulne, "ketto van belole"!!! :-)
Megorulok tole!
Háááát....no comment:) Az intim mosakodót lehet nem látta jól a kedves mama. Azt mondjuk nehéz lenne továbbadni:)))
Mégis van egy elveszett testvére az anyósomnak :)
En anyostol kaptam egy pvc anyagu karacsonyi teritot. A ferjem kapott tole Malizia INTIM MOSAKODOGELT!!!
Katasztrofa! :-)
Nekem egyik ajándék sem volt igazán ciki,mindig örültem neki. Mert általában eltalálták mi kell nekem,ha meg nem,akkor is örültem,mert ha nem vettem hasznát, tovább ajándékozhattam másnak...:)
mondjuk igazából rokonoktól, beleértve anyóst, mamát, lehet kapni igazán ciki ajit. én tapasztaltam:D és hogy ég akkor az ember
Én anyuméktól karácsonyra 2 éven keresztül mindig S -M es méretű tangát kaptam, mikor tudja nem az a méretem de ez volt leérazva és hátha jó lesz :D
Mikor megszületett a lányom anyosom jó erős fajta alkoholos bonbont hozott ajándékba.
A rokonok pezsgőt és kávét, energiaitalt egyiket sem iszom.
A férjem anyóstól kapott egy pulcsit amin még a csipogó jelző az a negy fehér is rajta volt mikor próbálta meg akkor vette észre.
nekem még az volt a ciki ajándék, amikor t. rokon anno, mikor 6 éves volt a lányom, küldött neki rugdalózót:P
Én 14 éves koromba keresztanyámtól egy plüss pandát kaptam a mit ha megnyomtam sipolt.Kis gyermekeknek szoktak ilyet pár éves korban.
Nekem is örülni kellett neki
Kegyetlen volt :DD
én azt mondtam volna a páromnak, hogy jó ötlet, de miután az orrszőrömet kiszedem, akkor a seggem lukánál is leborotválom utána, majd odaadom neki, hátha használni akarja a szakállánál a szája körül:DDDD
Jézuska egy 12-es vadászpuskát hozott nekem a kicsi póni-szett helyett. Erősen remélem, hogy azóta rájött, jövőre ezt a hibát nem követheti el még egyszer... :)
Valszeg nem állna meg ennyinél a lista nálam, sőt... De szerencsére nem én kaptam.
idén nem: max. hogy apósék, és sóginőék ugyanolyan kozm. csomagot adtak. Én mondjuk örültem neki, mert fogyóeszköz:)
Tavaszivirágos szatyorban olyan plüss állat, amit mosóporhoz adnak.
Én nagyon régen amikor 14 éves voltam, egyik rokontól pisilős babát kaptam. Nah az ciki volt, mert örülni kellett neki, pedig én már nem is babáztam akkor....:)
Beérnéd egy vacsoramegvonással?
Nekek apukám turkálóból választott, vett ruhákat, de volt oylan amit még egy nagymama sem venne felé szerintem.
Zokni annak számít? Én örültem nekik.
Én szerencsére nem. Viszont kereskedelemben dolgozom, úgyhogy hallottam néhány furi ajándék ötletről. A pálmát eddig az a pasi viszi, aki kifejezetten női orrszőr borotvát keresett az élete párjának saját indittatásból.Mivel nem tudtunk neki ilyet adni, megelégedett egy szemöldök igazításra való kütyüvel. Kiváncsi lennék a hölgy arcára, mikor kibontotta csomagot. Én biztos nem adnék a pasinak vacsorát.
jajj ne már. ha így is van, mi közünk hozzá? mindenki azt csinál amit akar
További ajánlott fórumok: