Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Szia Vangi,
Nem baj, majd átadom Timinek a te puszijaidat is.
Egyébként én sem megyek holnap 10-kor, a mellszívót átviszem neki látogatási időn kívül, mert jönnek hozzánk! Az első emelet 24-es szobájában van, nem a rooming-inben ha holnap mentek!
Sziasztok Lányok! Szavazok én is, de mivel úgy látom egy gépről egyet lehet, ezért ha kész a laptop megy mégegy meg holnap anyósom gépéről is nyomok rátok és akkor mindenki kap egyet! Amúgy gyönyörűek vagytok a képeken!
Sajnos úgy tűnik hogy holnap nem tudok menni, mert Krisznek kell a kocsi mert megy a diákjai meccsére fél 11-re :(
Igazán nem szeretnék belemenni semmiféle vitába, de ahogy nézegetek más fórumokat tény és való,azt írtad Reni hogy "olyan is nevezett akinek a férje ott dolgozik...".Mivel szerintem mást így szűk körben nem ismerünk akinek a férje ott dolgozna csak Andit így evidens hogy rá következtetünk!Ha írsz valamit akkor azt úgy tedd hogy vállalod a következményeit mivel hogy bárki elolvashatja.
Amúgy ez a verseny nem vérre menő,persze mindenki örülne ha nyerne valamit,de szerintem már az is egy tök jó dolog hogy van lehetőség részt venni benne.A szavazásra pedig mindenki úgy hívja fel az ismerősei figyelmét ahogy szeretné. Én is szavaztam saját magunkra is de nem ülök egész nap a gép előtt hogy megvárjam míg letelik a 10 perc.Inkább csodálom Hannát élőben, vagy ha alszik akkor teszem a tenni valót.
Nira ha valami problémád van azzal, hogy neveztünk a versenybe nekem mondd ne a hátam mögött.
A kapospont nem egyenlő a tévével, és ha nem nevezhettünk volna, nem lennénk ott... Ha nyerünk, ha nem, nem a férjem miatt lesz... utálom az ilyen kétszínűséget... mintha nem én mondtam volna, hogy nevezzetek...
Szilárd meg nem tud szavazni, a tévés IP-vel nem lehet, gondolom a csalás megelőzése végett... :-(
A két hónap szerintem hosszú lesz...
Na mindegy.... jó muri :-)
Ne ez meg a másik.
Mi most úgy vagyunk, hogy egy zártkertes 3,5 körül van. Ezt majd kp-be ki tudjuk fizetni és marad is egy kevés. Ha tudunk félretenni és ha dolgozok, akkor minden évben bővíteni fogjuk 1-1 szobával.
mi néztünk az Adyban házat, de se iskola, se orvos... na mindegy, bár nekem tetszik a hangulata...
Zalán baba?