Kapcsolatok, ahol 20-30 vagy több évvel idősebb a férfi. Mit gondoltok erről? (beszélgetés)
Nekem voltak ahogy te fogalmaztál "aktív" párjaim.Vagyis volt velem egy korú is,volt 6-7 évvel idősebb is.
Az,hogy ki mennyire aktív nem a koron múlik.Az én jelenlegi párom sokkal változatosabb életet él,mint eddig bármelyik pasim.Lovagol,úszik,hatalmas baráti társasága van,rendezvényekre,fesztiválokra jár,stb stb...és másban is aktív...:)
És ami a legfontosabb:
boldogabbá tesz ,mint eddig bármelyik korban hozzám illő párom.Akkor meg kit érdekel,milyen évszám van a személyigazolványában?
Én még azért nem szeretnék, mert még nem érzem magam elég érettnek.
Annyira én sem vagyok oda a gyerekekért. Főleg itt kint...itt nagyon kis nem normális gyerekek vannak. De azért mert itt nem a szülő neveli hanem a babysitter az meg ugye nem neveli hanem vele van...
A barátnőm se akart soha gyereket, most még is már három hónapos a lánya, és nagyon szereti. Szerintem az ember a saját gyerekét mindenképpen szereti, mert az ővé, és felelősségel tartozik. Gondolom én legalább is. Az aki már szült biztos meg tudja magyarázni:))
22 évesen ez merész kijelentés, hogy nem akarsz gyereket.
Ha 2 év múlva szakítotok, és találsz egy hozzád korban illő társat, akarsz majd.
Szerintem amúgy nem normális, ha egy nő a fiatalságát egy vénemberrel tölti. nem csak a gyerekeknek van szükségük aktív apára, hanem a nőknek is aktív férjre.
De nem megbántani akarlak ezzel, nekem is volt egy pasim aki sokkal sokkal idősebb volt mint én, fél évig voltunk együtt. Nem tudtam elképzelni vele az életem hosszú távon, ezért lett vége.
:D:D nem,nem vagyok:)
jogász leszek,ha minden jól megy...
Jah-jah! nekem is erre ment rá a 17 évvel idősebb ffivel a kapcsolatom, pedig nekünk közös gyerekünk is volt. Végül kösziszépen, szép volt elég volt, elfáradtam mondta és kiszállt. gyerek meg azt, hogy apa, te nem is tartozol közénk, soha nem jössz velünk sehova...
Mégegyszer nem vágnék bele, az élet törvényeit nem lehet legyőzni...
Ez szerintem azért nagyban függ attól is,kinek mi az oka rá,hogy nem akar gyereket:)
Nekem nem csak az,hogy nem szeretem őket,bár ez elég nyomós érv:D de van más is jócskán,de persze soha ne mondd,hogy soha :)
Nem áldozat,mert nem a párom az oka,hogy nem lesz gyerekem.Hanem én nem vágyom rá,nem szerepel a terveim között.Ha a párom 25éves fiatal férfi lenne(voltak ilyenek is :)) akkor se vágynék gyerekre.
Viszont ha egy nap rám törne mégis,hogy gyereket akarok(mert sokak szerint hiába mondom most,hogy nekem nem kell gyerek,egyszer rám fog törni a vágy,hogy legyen )akkor se szülnék neki,hiába szeretem tényleg tiszta szívemből.
Önző vagyok,talán ezért nem akarok gyereket.
De annyira azért nem vagyok önző,vagy felelőtlen,hogy egy nap szüljek egy gyereket,csak azért,mert szerelmes vagyok és akarom,miközben tudom,hogy hamar elveszti majd az apját,vagy nem kapja meg mindazt,amit más kisgyerek megkap az apjától...
Én nem tudok elképzelni hosszú távú kapcsolatot egy ennyivel idősebb pasival. Lehet, hogy rövid ideig jó, de később egyre több probléma eljön majd. Hisz egy idősebb 50-60 éves pasi már otthon ücsörög, nyugdíjas, egy 30 éves nő pedig még igen csak fiatal. Másra vágynak mind a ketten. Most még a rózsaszín ködtől nem látnak de idővel majd előjönnek a bajok. A csaj előtt még ott a jövő, a pasi meg már ezeken régen túl van.
Gyereket pedig nem vállalnék be egy ilyen idős pasival, talán meg sem éli, hogy nagykorú legyen a gyerek, és a gyereket nem csak megcsinálni kell, hanem felnevelni is.
Mondjuk én nem tudom elképzelni magaról. De rokonom 28 évvel idősebb férfihoz ment hozzá. Már több, mint tíz éve és működik.
Tisztelik és szeretik egymást.
Az én párom 26évvel idősebb nálam.Mind a 2gyereke kb velem egy idős(Egyiknél fél évvel,másiknál 2vel vagyok idősebb).
1.5éve vagyunk együtt és működik.Persze vannak hullámvölgyek,de ez sem a korkülönbségből adódik.Így szerintem igen,ha 2ember jól ki jön egymással,nem jönnek elő a generációs problémák,és hosszú távon is lehetnek boldogok.
Az már más kérdés,hogy sosem szülnék neki gyereket,eleve nem akarok gyereket,de ha akarnék se vállalnám be vele,pontosan amiatt,mert kb 70lenne,mire a gyerekünk lediplomázna...és azt gondolom egy gyereknek aktív apukára van szüksége,aki viszi kirándulni,focizni,stb...
További ajánlott fórumok:
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- 39 éves nő és 34 éves férfi kapcsolatáról mit gondoltok?
- Mit gondoltok erről az írásról? Kezdő vagyok. Szóval legyetek elnézőbbek a hibákkal kapcsolatban.
- Rák nő és Bika férfi kapcsolatáról mit gondoltok?
- Mit gondoltok ezzel kapcsolatban?
- Kilátástalannak érzem, hogy valaha is legyen kapcsolatom. Mit gondoltok, hogyan lehetne?