Kalóriabázissal fogyózók ide! :) (beszélgetés)
Megtehetné akkor, hogy nem csúfolódik vagy csodálkozik.
Az erőnlétet apránként lehet visszaszerezni, magamról is tudom. De egyre jobb érzés lesz. :-D
Bocs, nem is vettem észre, hogy nem válaszoltam:
a férjem súlya rendben van, még én sem tudtam felhízlalni a rossz étkezési szokásokkal, fizikai munkát végez, így jó erőben van.
Amilyen kondim van nekem nem elég a 12-13 perc, de rajta vagyok a témán.
Nekem is ez ment a legnehezebben. Mi a férjemmel mindketten életmódot váltottunk.
Ő 58 éves 3 év alatt 130-106 kg ra fogyott kalória számolással, torna: fekvőtámasz - felülések
É 60 éves 2 év alatt 85-66 kg-ra kalória szám.
torna: női fekvőtámasz, felülések, Core Rhythms
És tartjuk a súlyunkat, bár én a kalória bázison még néha írom a naplómat. Ez segített a legjobban!!!
Ha találsz olyan videót, ami hatékony is meg jópofa is, ráadásul csak 12-13 perc (a bemelegítéssel együtt), akkor azzal is formába lendülsz és a férjes se néz sehogy. Főleg, ha beáll melléd.
Az ő súlya rendben van? :-D Erőnléte?
Neked kellene az életedbe belehúzni a sportot!
Még ha csak otthon végzett mozgás, akkor is. Az is lehet ám jó hatékony!
Nem kell mindjárt pálya meg terembérlet. :-D
Nem izgatom magam, ez már tényleg csak hiúsági kérdés. 170 centihez vagyok 65-66 kiló, már szerencsére nem túlsúlyos. Majd lemegy, időm, mint a tenger :)
Tudom, min kéne változtatnom a kajálásban, de nincs elég motivációm. Ráadásul lusta vagyok :)
Kitartás, az utsók a legmakacsabbak.
Lehet innentől már akár ritkábban is mérni, és gyakrabban edzeni. A mozgás leviszi már a maradékot.
Én éppen tegnap emeltem a keretemen egy kicsit, mert vagy éhes maradtam, vagy túlléptem a keretet.
Azt nem tudja figyelni semmilyen rendszer, hogy ahogy fogy az ember, úgy változik a mozgása.
A jó öreg Cooper doki írja a könyvében, hogy műszeresen vizsgálták túlsúlyos és normál súlyú emberek mozgásintenzitását ugyanabban a sportban. A túlsúlyosak ugyanazt a mozgást "gazdaságosabban" végzik, azaz kevesebb energiát fordítanak a mozdulat végrehajtására.
Ahogy fogyunk, változik az anyagcserével együtt a kalóriafelhasználás is. És persze vissza kell állni egy normál keretre is, nyilván a helyes arányokkal, és nem plafonig emelve.
látványra:D így lehet... hogy a 2 kép egymás mellett van, de amúgy egyenlőre senki nem vett észre belőle semmit a környezetemben. Talán majd ha meglesz az első év. Esetleg addigra...
mert ugye anyósom, sógornőm is lát havonta, szóval hozzászoknak.
Látványra többnek gondolná az ember.
Én most megakadtam, az utolsó kilók nehezen mennek le.
jó kérdés:) még nem tudom kilóban, mert még nem mér a mérlegem. Szóval valahol 10 kiló alatt...
centikben
Mell: 125 - 124cm
derék: 110 - 98cm
csípő: 135 - 126cm
A nadrágjaimon határozottan érzem hogy lazábbak. Bár még nem annyira. Csak kicsit:) És a lábfejem sincs már bedagadva. + halálosan jól érzem magam. Nincsenek falásrohamaim. Eleinte volt 1-2 alkalommal.
Már nem 3 óránként, hanem 6-7 óránként kezdek éhséget érezni= összeszűkült a gyomrom is:)
Hidd el, érdemes. Látszanak a karizmaim, a lábam szépen formálódik, bár azzal nem volt nagy gond, és a hasam köldök alatti része is alakul.
Lassan kipróbálom játszótéren is :)
Nekem valahogy nem megy a guggolás "lábujjhegyen". Állni sem tudok lábujjhegyen, deformáltak a lábujjaim egy szerencsétlen kinőtt cipő miatt gyerekkorom óta. Billegek és bizonytalan az egyensúlyom.
Naná hogy szabályos legyen, az a cél.
Olyankor emelkedik a sarkam, és kész. Úgy simán megy, ráülök a sarkamra :)
De az edzésnek számomra az is a lényege, hogy szabályosan csináljam, mégha úgy nehezebb is.
Értem! Az enyim nyúlik szépen.
Tatarek Rezsőnél a terpeszben guggolás is megy már egy ideje, bár nem mindig elég mélyen.
A fegyencben az egymás melletti lábfejes guggolás az, ami tuti megy, tízszer. (Nekem a térdem recseg kicsit, diszkréten, halkan.)
A húzódzkodásban nem is tudom, mivel kezdjem.
Kifogott rajtam a Rezső. Megpróbáltam a 40 perces Ironbox 50+ nevű videót.
Nemcsak az volt a bajom, hogy nem bírtam ellesni a box ütéskombinációkat, meg hogy kézzel meg lábbal nem tudok külön mozogni, de a közepén a guggolás-sorozat után még guggolásban ugrálás is lett volna, annál azért feladtam...
Oké, Rezső is elmúlt már 50, de azért ez a mozgás nem feltétlenül jellemző miránk mámikákra.
További ajánlott fórumok:
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- Újpesten élő fogyózók
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Mit egyen-igyon a mama, hogy a teje ne csak sok legyen de kalóriában gazdag is?
- Nagyon megterheltem a gyomrom ezzel a kalóriában gazdag zabkásával?
- Másnak sem működik a kalóriabázis oldal?