Kaális babák (beszélgetés)
Ezek szuper hírek, nagyon ügyesek vagytok! :)
Nekem majd nem fog ártani a tejszaporítás, anno 7 éve nem nagyon tudtam a nagyfiam szoptatni, úgyhogy én azt hiszem kipróbálom majd :)
Köszönöm a gratulációt, június 29-re vagyok kiírva, 6 év és 6 sikertelen lombik után megtörtént a csoda és spontán terhes lettem :)
Köszi. Ha nem marad más akkor kipróbáljuk! Bár most úgy nézem hogy a Colief bevàlik ( bàr nyugtàval dícsérjük a napot 😂)
Bàr a tejszaporító hatásától kicsit félek a teának... arra nincs szükség... momentàn úszunk az anyatejben. 😂😂
Elejèn fejnem kellett mert nem ment a szopizas... ennek meglett a hatása, lett annyi tej hogy több gyerekre is jutna. Most várjuk a csodàt, hogy mivel mostmár megy a szopizas így lassan beàll a kereslet-kínàlat remélhetőleg.
Neked gratula a pocaklakóhoz! Mikorra vagy kiírva?
Szia Picky, bocs, h így ismeretlenül, de zugban olvaslak Titeket :) Mivel én is lassan félidős vagyok, elkezdtem utánanézni ezeknek a dolgoknak, és találtam egy teát, amit mindenki dícsér. Egyrészt tejszaporító másrészt hasfájásra is nagyon jó. Ez lenne az:
Köszönöm szépen 😘
Nagyon aranyos 💙
De jó olvasni rólatok :)
Mókuci nagyon szépek a babák! :) Milyen kis csinosak ♥
Örülök, hogy mindenkinek ilyen szépen növöget.
Luca 4 hónapos, 6050 gramm és 66 cm. Nagyot nőtt az elmúlt napokban, most már a 68-as ruháit adom rá.
Úgy tűnik, hogy bevált neki a krém a hemangiomára, egy kicsit halványodott már. Mivel az arcán van, van egy olyan lehetőség, hogy szájon át kapja uezt a hatóanyagot. Kórházban kellene menni megfigyelésre, de nem akarjuk ennek kitenni, ha nem muszáj. Az orvos szerint most fog igazán látványosan halványodni, a következő kontrollig még ő is várna.
Háton közlekedik, tolja magát a lábaival. Hason nyúl a játékokért. Oldalra már nagyon ügyesen fordul, át is fordult már, csak ritkábban sikerül neki.
Épp almát párolok neki, mert a reszelt almától szorulása van. Egyébként nagyon ízlik neki :)
Szia, de jó hallani rólatok!
Nagyon ügyes a kisfiad, hú súlyra nem semmi, ügyesek vagytok!
Nagyon szalad az idő, Gergő jövő héten hat hónapos lesz, el sem hiszem! Én is várok addig a kóstoltatással, mint Mókuci, Gergő még mindig csak szopizik.
6200 gramm most, inkább hosszú, csinos kislegény, nem egy hízóbajnok, de azért vannak kis sonkái☺️☺️
Mi járunk mozgásfejlesztő tornára és masszázsra, mert nem csinálta az elvárt dolgokat de most már nagyon kis ügyes, rengeteget segít a torna. Mi nem siettetjük, csak mondták érdemes odafigyelni rá, hogy a későbbi élete során ne legyenek gondjai ebből kifolyólag.
Minden jót nektek!!
Szia. Örülök, h erre jártál és meséltél kicsit magatokról😊
Nem semmi, hogy a fiad már térdre és talpra is áll a kiságyban, tényleg egy kis vasgyúró😁
Nálunk a picik a héten lesznek 5 hónaposak, de én a kóstoltatással megvárom a 6 hónapot, úgyhogy még tápszer. Huni súlyban jól elhúzott Rékától, 7100g míg Réka "csak" 5700g. Már mindketten ügyesen hasra tudnak fordulni és kezdik emelni a popót. Amúgy nagyon vidám babák, nagy örömünkre mindenki imádja őket 😍😍
Teszek fel friss képet neked!
Én sajnos a negatív példa vagyok, nálunk szívhang utàn az egyik babó nem fejlődött tovàbb, következő UH-on üres volt az a petezsák ( ő fele akkora volt mint a másik).
De a másikuk ma 16 napos, itt szuszog mellettünk!
Nagyon szorítok nektek! Pozitívan! Most mindketten ott vannak, erre koncentràlj! Tényleg nem törvényszerű hogy a kisebb nem fejlődik tovàbb!
Sziasztok,
Ma voltunk 6 hetes kontroll UH-n 😊 Még emésztjük a híreket, olyan hihetetlen! Mindkét Atom Anti jól van és van szívhangja is. "A" Babóca szabályos szikhólyag és 5,7 mm-es, "B" Babóca 6,5 mm-es bár neki kicsi a szikhólyagja (10-12 mm-es). Itt azt mondta doki, hogy előfordulhat, hogy végére csak egy marad, de nem kell, hogy így legyen. 2 hét múlva el kell mennem saját dokihoz kontroll UH-ra.
De továbbra is hiszünk és bízunk a kis harcosainkban!!! Bár még a hosszú út elején állunk, mégis igyekszünk pozitívan gondolkodni, hogy minden rendben lesz és hamarosan nagy család leszünk! 🤞🤞
Kérdésem lenne, hogy járt már valaki így, hogy kicsi volt a szikhólyag a babánál? Hogyan alakultak a dolgok??
Ikres anyukáktól, néhány jó tanács? tapasztalat?? Veszélyeztetett terhesség igen / nem??? ....
Nagyon szépen köszönöm!!!
Sziasztok!
18 hetes kismama vagyok, és egy pár napja idönkènt apró rángásokat érzek a méhemben. Ezek önkéntelen mozgások, mint mikor valakinek éjszaka rándul egyet a lába. Ti tapasztaltatok hasonlót? Szerintem baba mozgásnak ez túl erőteljes.
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!
Köszönöm a válaszokat!!
Szerencsére tünetek enyhültek mára, ami maradt az a fáradság és émelygés. Most már csak az UH-t várjuk, hogy megtudjuk hany albérlőm 😍🤘lakozik a pocakban!
Addig is további jó pihenést mindenkinek. 😘