Kaális babák (beszélgetés)
Kaptok kèpet!:-)
Èn egy olyan papírra emlèkszem,amin rajta volt a leszívàs ès et dàtuma,ès egy olyanra,amivel bàrmikor kiirattathattam volna magam 9-es kódon tàppènzre.A sajàt dokimnàl màsnap voltunk,neki màr eleve a korrigàlt dàtumot mondtam utolsó menzinek (leszívàs mínusz 14 nap)
Drukkolunk,gyere majd a hírekkel!
Szia! Nalunk sem volt konkret oka a meddőségnek, igy vartunk hátha. 16 hónapig szoptattam, kb 2 éves korában kezdtünk gondolkodni hogyan tovább. Nem sikerült természetes úton, így újra indultunk. Az első császáros volt ezért kellettek vizsgálatok amivel ment az idő. Sajnos fagyi babánk nem lett így újabb stimu kellett es mar a hormonjaim se úgy zakatolnak. Volt egy ikerterhessegem ami 11 héten elhalt. Most 31. Hétben vagyunk a másodikkal, igy kb 5 és fél év lesz a korkülönbség. Most ez soknak is tunhet, de nagy segitseg lesz a kiscsaj szerintem.
A lombik a kistesoval nagyon sok szervezést igényelt, így ez is tőletek függ hogy tudjatok bevallalni.
Hajra kisteso 😍
Szia!
Gratulálok a kislányotokhoz!
Minden további babánál 4 támogatott lombikra van lehetőség: "ha egy párnál az első öt lombik-eljárás valamelyike sikerrel jár, akkor a következő gyermek, gyermekek esetében is négy-négy alkalommal támogatja a beavatkozást az állam."
Ha szoptatsz, nincs lehetőség mesterséges megtermékenyítésre a hormonok miatt. Mindenképpen el kell választani előtte a babát. Én aznap választottam el, amikor elkezdtem szúrni a Gonal-f-et.
Nem tudom, mit értesz kis korkülönbség alatt, de van, aki 8-9 hónappal később már jelentkezik a tesóért. Ezt nektek kell eldönteni.
Sziasztok! Van egy csodás kicsi lányunk, aki lombikkal fogant. Az akkori vizsgálatok alapján nekem semmi bajom nem volt, a férjemnek volt kevesebb a spermaszáma.
Nyilván van rá esély,hogy spontán összejön a tesó, de ha szeretnénk kis korkülönbséget akkor mikor lehet jelentkezni a következő beavatkozásra? Ilyenkor újra indul az 5 tb támogatás? Még szoptatok? Ez miben befolyásolja az inszemet, lombikot?
Sziasztok! Tanácsot szeretnék Tőletek kérni. Most megyünk az első inszeminációnkra és érdekelne h van e vmi jó tanácsotok h mire figyeljek, érdemes e utána vmit szedni, vagy bármi tanács.
Köszönöm szépen!
Szia Picky,
Köszönöm a kérdésed, igen valóban ez a nagy meleg és a sok mászkálás nem tesz jót. Hol jobb hol rosszabb. De szerencsére még a kibírható kategóriában van. Lelkileg készülök rá, hogy ahogy halad az idő és egyre melegebb lesz azért tovább fog romlani a helyzet, de szerencsére férjem, családom mindenben támogat így ha van egy egy húzósabb program előtte / utána mindig tudok pihenni és javul a helyzet.
Amúgy az ismerősi körömben egyre több helyről hallom, hogy nem is olyan ritkaság a visszér ezen a tájékon (sajnálatos módon sokan el is hallgatják/szégyenlik), sajnos az orvosok szerint is növekvő a tendencia.
Sziasztok.
Közben utolértem az orvosom. Valószínű hogy a viszér miatt van a duzzanat, pihenéssel apad így doki szerint pánikra nincs ok. Úgy hogy a mottó nem túlterhelni magam, sok oigi szünet a teendők között és kitartás a maradék 3 hónapra.
Puszi. Kati
Sziasztok,
tapasztalatokra lennék kíváncsi szemérem visszérrel kapcsolatban.
Történetünk röviden 7 év küzdelem után a 4-dik lombikunk sikeres volt. Jelenleg a 28 hétben járunk. Néhány hete szemérem visszerem lett :( de különösen nem volt gond. Viszont egy hete azon az oldalon ahol a nagyajkon van a visszér a szemérem-dombom is gyakran megdagad, hol jobban és akkor fáj is hol kevésbé.
Igyekszem épp utolérni az orvosom, de lehet abból csak jövő héten lesz valami.
Járt már így valaki, vannak esetleg addig is jó tanácsaitok????
Nagyon szépen köszönöm!!
Koszonom a valaszert!
Immununologiai kicizsgalas, thrombofilia panel(ami igazolodott, de leggyengebb formaja es csak metafolsavat javasoltak), amugy progeszteron alacsony 2 fazisban, de senki ezzel nem foglalkozott eddig.
Inszeminacio utan szedek Duphaston tablettat, meglatjuk, hogy lesz.... csak 2 veteles utan, 1,5 eve nem tudok teherbe esni...
Sziasztok🌸🌸🌸
Szerdan elso inszeminacionk volt Kaaliban es csak 2 percet fekudtem..Eleg ez e? Nagyon izgulok...
Kinek eslo inszeminacio sikeres volt?
Varom a valaszt! Amugy en 28 eves vagyok, ferjem spermaval minden oke, es 2 vetelesem volt