Kaális babák (beszélgetés)
Szia Witch.
Érdeklődnék,a lànyoknàl mozgàsfejlődés szempontjàbòl az eredeti kiìrt születési dàtumot nézték?Mi ma voltunk kontrolon,és azt mondtàk,hogy vissza kell vonni a 6 hetet.Ezt mindíg le kell majd vonni?
Itt vagyok drágák,olvasgatok,csak írni nincs mindig idő. De majdcsak egyre több lesz,remélhetőleg ez nem túl naiv elképzelés. 😁
A lánykáim egyre édesebbek,mosolygósak,gagyognak. Persze vannak ugyanúgy nehezebb napok,de egyre inkább tudnak kárpótolni érte pár másodperc alatt is. 😊
Tettem fel friss képeket,holnapig fent hagyom,lehet leskelődni,akit érdeklünk. ❤
Viberre én is szívesen csatlakoznék vegyes aktivitással. 😃 Szabad?
Ágcinak kell küldeni a számom,ugye?
Köszönöm, hogy leírtad.
Elhiszem, hogy sok volt. Meg mindezekre még jöttek a hormonok is. Sajnálom, hogy ennyire rossz volt neked! 😟
Próbáld meg elengedni a dolgot és csak a babócákra, magatokra összpontosítani! 😊
A krémkapuccsinót szerintem kihagyom, mert nrm kávézok. Inkább valami forró csoki. 😉
Kedves Lányok!
Jó hogy felmerült ez a clexane dolog, bennem is érlelődött ezzel kapcsolatban kérdés.
Engem az érdekelne hogy akinek végig szülésig ( meg még utana 6 hetig) szúrnia kell a clexant, mire számíthat a gyermekágyi vérzéssel kapcsolatban? Számítsak vmi extra erősre vagy extra elhúzódóra? Érdekelnènek a személyes tapasztalatok, csak hogy mire készítsem magam.
Előre is köszönöm
Köszi.
Ha ugy alakul meg tudnád kérdezni nekem, hogy MThfr hetero (és korabbi egy vetélés) esetén mi a javaslata?
Jó reggelt!
Csajszik, aki önszorgalomból vagy max MTHFR hetero miatt 0,2 Clexane t szúrtatok - mikor hagytátok abba?
(Panni téged tudlak)
Geniumos nődokim szerint szúrjam végig, immun doki szerint hagyjam abba most.
El kéne döntenem lassan mit is csináljak...
(immun doki véleményére jobban adok a témában amúgy.)
Ugye? Nekem a csillagokat is lehozta.... Egyszer jártam magánrendelésén csak...
Sokszor nem értem, hogy lehet hogy ennyire más a megélése egy egy embernek egy adott orvosról.
Mintha nem ugyan arról az emberről beszélnénk sokszor, nem is értem.
Képzeljétek, ma beszéltem Kádár dokival, telefonon egyeztettük a Medrol és Clexane leépítést.
Nagyon nagyon szeretem ezt a dokit, olyan segítőkész, elérhető, és alapos volt velem mindig!
Így már az utolsó puzzle is megvan a leépítéshez, mától indul a buli minden fronton minden csökken!!
Ha 12+1 hetes vagyok, az azt jelenti, hogy már 4 hónapos kismami vagyok? Vagy még csak 3?
Ez a terhességi hetek matek nem megy nekem.
Sote I-en vagyok, Panni is itt volt! 😄
Legutóbb sztem Mókuci volt a Sote II-n, de javítsatok ki,ha vkit kihagytam azóta 😊