Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Joghurtos uborkaleves recept

Joghurtos uborkaleves recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Joghurtos uborkaleves hozzávalói:
45 dkg joghurt
1,5 dl tej
1 citrom leve
2 tk olívaolaj
só, bors
2 gerezd fokhagyma
1 csomó oregano


A Joghurtos uborkaleves elkészítési módja:
A joghurtot egy tálban a tejjel símára keverjük, atöbbi hozzávalót a felsorolás szerint hozzákeverjük. Végül a hámozott uborkát megszabadítjuk a magoktól és kockára vágva a levesbe keverjük. Jól behűtjük.

Tulajdonképpen nevezhetnénk uborka-turmixnak is, a leveshez nem sok köze van, de ebben az afrikai forróságban ilyeneket kell inni. Garantálom, hogy kenterbe veri az üdítőket, de még a fogyókúrás csodaitalokat is!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A joghurtos uborkaleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook