Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Joghurtban pácolt grill csirkemell recept

Joghurtban pácolt grill csirkemell recept

A Joghurtban pácolt grill csirkemell hozzávalói:
csirkemell vékonyra szeletelve
1 pohár natúr joghurt
zúzott fokhagyma

bors
olívaolaj vagy szőlőmagolaj
koriander
oregano
bazsalikom


A Joghurtban pácolt grill csirkemell elkészítési módja:
A joghurtot kiöntöm egy kisebb edénybe, fűszerezem ízlés szerint (só, bors, bazsalikom, oregano, koriander, fokhagyma és kb. 3 evőkanál egészséges olaj. Összekeverem. A hússzelet oldalát bekenem a páccal, majd a pácos felével lefele belehelyezem egy zárható edénybe, majd megkenem a másik oldalát. Ezt az eljárást ismétlem meg minden hússzelettel. A lényeg, hogy minden hús minden oldala be legyen kenve a páccal. Amennyi időre lehet, hűtőbe helyezem. (Én este szoktam megcsinálni, ha másnap délben akarom megsütni.) Grill-lapot vagy grillező serpenyőt felforrósítok egy kis olajjal. Rövid idő alatt megsütöm az egyik, majd a másik oldalát. CSAK EGYSZER FORDÍTSUK MEG A HÚST, AKKOR MARAD SZAFTOS.


Kategória: Húsételek receptjei


A joghurtban pácolt grill csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook