Joghurt recept

A Joghurt hozzávalói:
Joghurt

1,2 l tej 2 ek joghurtot (boltban vásárolt, élőflorás).


A Joghurt elkészítési módja:
Joghurt 1,2 l tejet forralj fel. Mikor kezd felemelkedni, vedd le a tűzről, és várj míg langyosra hűl. Ekkor adj hozzá 2 ek felvert joghurtot (boltban vásárolt, élőflorás). Öntsd üveg v. kerámiatálba, fedd le tányérral, csavard konyharuhába. Huzatmentes helyre állitsd 5-6 órára, majd hűtsd be. 4-5 napig friss marad. A későbbi adagok tejekhez mindig keverj a meglevő joghurtbol 2 ek-nyit.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A joghurt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook