Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Jobban szeretem a felnőtt macskákat, mint a kiscicákat. fórum

Jobban szeretem a felnőtt macskákat, mint a kiscicákat. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

29. Görögtánc (válaszként erre: 4. - Channa*)
júl. 4. 22:26
Szürke öltönyös cukiság🤭
28. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 22:25
Minden cicát szeretek, de néha tényleg jobb egy nyugis nagy macska.
27. Channa* (válaszként erre: 21. - Fincsi5)
júl. 4. 17:03

Az előző cicánk is ilyen okoska volt. Nagyon sok mindent megtanult, megértett.

Reménykedünk benne, hogy ez is megtanulja majd.

26. Channa* (válaszként erre: 22. - Timycat)
júl. 4. 17:01

Igen, tudjuk, hogy túl kicsi volt.

4 hetesen kaptuk meg. Vidékről hozták nekünk. Nem tudjuk mi lett volna a sorsa, ha megmarad. Simán lehet, hogy el lett volna a kertbe.

Próbáljuk nevelni, de nehezen megy:D

Pl. a falióra mutatóját szokta püfölni. Most már elég csak szólnom, hogy rá se nézz, már megy is onnan.

Az előbb felment a szekrény tetejére és nem tudott lejönni, hiába mutattam neki, hogy merre jöjjön, csak nyávogott, így mentettük;)

Na, csak megtanulja.

Mondjuk, ki nem engedjük, szerintem nem is fogjuk...

25. Boch
júl. 4. 15:48

Pörköltnek egyik se jó, se a kicsi, se a nagy.

Ősi kínai mondás.

24. Egnisz (válaszként erre: 18. - Lady Lavender)
júl. 4. 12:38
Az enyém chippelt, csak benti cica. Viszont ha megszökne, akkor jöhet jól a chip. Útlevélhez is kötelező volt.
23. timycat (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 12:09

Nálunk se chippeltek a cicák, bem is lesznek, itthonról ki sem teszik a lábukat csak ha állatorvoshoz megyünk.

Én úgy olvastam az a terv hogy chippel lehet értékesíteni/gazdit váltani cicáknál. De meglátjuk mi lesz, viszont az aggastyán macskáinkat már nem szívesen tenném ki a chippelésnek. Még az oltást is kétszer meggondoljuk már, idén az orvos kérdezte hogy biztos kell ez még? (nem az általános, hanem specko oltás gomba ellen)

22. timycat (válaszként erre: 20. - Channa*)
júl. 4. 12:05

Korán került hozzátok, nem tanulta meg a mamáján és a tesókon keresztül, hogy mi a játék és mi a durvulás.

Ha nem mentett állatkáról van szó, hanem normál körülményekről akkor kutyának, cicának 12 hétig az anyja mellett és a tesói között a helye. Szocializálódjon, tanuljon meg kutya/macska lenni.

21. fincsi5 (válaszként erre: 20. - Channa*)
júl. 4. 11:57

A mi sok évesünk ha hiszed, ha nem, megértette, hogy éjjel nincs nyávogás az ablakban. kopp-kopp-kopp. Egy hete beszélgettem el vele, egy este, tizenegy óra körül. Megsimogattam és bejöttem, még az én redőnyömön is volt rés, de azóta éjjel nem zargat.

Hihetetlen! 🎈🍀

20. Channa* (válaszként erre: 15. - Fincsi5)
júl. 4. 09:21

Köszi:D

Mindenkivel (férj, gyerek, gyerek barátnője) úgy játszik, hogy megkarmolja vagy harapdálja, de engem még nem karmolt meg. Épp tegnap kérdezte a férjem, hogy megkarmolt már? Mondtam, hogy nem, mert tudja, hogy én vagyok a főnök:DDDD

Úgy csinál, mintha megtámadna (fut, ugrik a lábam felé), de a lábam előtt érkezik a padlóra és hozzám se ér;)

júl. 4. 09:11

Jaja, olvastam, hogy macskáknak is kötelező lesz.

Mondjuk hótmindegy, mert nem mennek ki.

júl. 4. 01:48
Kinek a ciccje chipelt?
17. Myra
júl. 3. 23:01
Miért?
júl. 3. 22:02
Mindegyiknek megvan a maga bája.
15. fincsi5 (válaszként erre: 4. - Channa*)
júl. 3. 19:42
Nagyon cuki a mostani cicátok! 🥰
14. fincsi5 (válaszként erre: 11. - 55Judit)
júl. 3. 17:01

Pont ilyen volt az első cicánk, aki csak úgy idetalált és maradt. Már nagymama lenne. Ő volt az, aki felvágott darabokat elvitte egy másik kertbe, kb. 20x fordult, mikor ő is enni kezdett végre. Igen, 4 kicsijének hordta a kaját.💖 Egy éjjel hozta ide a gyerekeket, meg tudtam lesni az ablakomból, pedig igencsak figyelt.

Aztán egyszer eltűnt.🖤 fogalmunk sincs, menny idős lehetett, a volt tulaj azt mondta, itt nincs cica, ők nem tartottak, de átjárogatnak az udvaron.

júl. 3. 16:54

Nekünk is kiskoruk óta vannak meg a cicák, és rájöttem,hogy jobban csípem őket most, hogymár felnőttek. 😀

Pedig a kiscicánál nem sok bájosabb lény van. 🥰

12. libikóka (válaszként erre: 11. - 55Judit)
júl. 3. 16:29
😇
11. 55Judit (válaszként erre: 10. - L.luiselotte)
júl. 3. 16:13
Régen nekem is. Az utolsó viszont ami a profilomnál is látható öregedő kóbor cicaként döntött úgy hogy ideköltözik. nem ismerte a simogatást se. Az ölbevételt se. De ki tudta mutatni hogy ragaszkodik. nagyon boldoggá tett hogy utolsó éveit meg tudtam szépíteni.
júl. 3. 15:58

Minden macskát szeretek bármely életkorában, amit kismacska korától kezdve tartunk, nevelünk.

Amióta eszem tudomn, csak ilyen macskáink vannak, / voltak.

júl. 3. 14:57

4 nagy és sok kiscicám volt, mindnek más volt a természete.

A legjobb természetű cicát megtartottam és elhoztam magammal, már 7 éves. Imádjuk egymást. :)

8. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 14:48
A kicsit nevelni kell.
7. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 14:44
Viselkedésükben van némi eltérés, de bármilyen korú, mind imádni való. Még ha szélsőségesen fertelmes rossz és kártékony akkor is.
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 3. 14:30

A kiscica egyszemélyes rumlikommandó,,de mind cuki.

Nekem mindegy milyen.

5. libikóka (válaszként erre: 4. - Channa*)
júl. 3. 14:27
Juj,,nagyon kis édes😊
júl. 3. 14:23

Húúú, nekünk kicsi macskánk van. 4 hetes kora óta van nálunk, nagyon rossz:DDDD

Futkos, ugrál, karmol, harap, rág, kapar mindent, hiába van neki kaparófája. Ellopkodja a papírzsepit, szétrágja elszórja. Mindenhová felmegy.

Az előző cicánk is pici korától velünk volt, de az nem volt ilyen eleven. Az lassú cica volt.

3. Ildi
júl. 3. 14:18
Nekem mindegy mekkora csak macsesz legyen
júl. 3. 13:47
No én meg pont a kicsiket szeretem, amíg meg nem nőnek, a legaranyosabbak, kb. mint a gyerekek.:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook