Jó társkereső (beszélgetés)
Nagyjából jó helyen tapogatózól...nagyjából.:)
Szóval nem szereted, ha szembesül..sz:)
Engem nem szembesít senki, de tisztában vagyok a képességeimmel, gyengéimmel. Remélhetőleg reálisan is látom.:) Csak ismételni tudom magam, kevesen vagyunk tökéletesek.:)
Szóval férfiakat a hasuknál fogva, ...értem. :)
Az első rész jó önigazolásra, amikor a hátrányainkkal "takarózunk", a második,... na az még nekem is rosszul esik, ha valaki a hibáimmal szembesít, pedig én tökéletes vagyok :D
Már kerítettél, elfelejtetted?:) A harapnivaló, tudod...:P
Az első, vagy a 2. részét nem vallják be?:)
Húúú, ezt tudod milyen sokan nem vallják be, még maguknak sem,... attól pedig egyenesen a falra másznak, ha valaki ezzel még szembesíti is őket ;)
/ez is csak vicc volt/
Hehe, én nem vagyok tökéletes, belőlem hiányoznak a hibák.
A rengeteg hátrányom mellett, egy csomó rossz tulajdonságom is van.
Egyáltalán nem, akartam is írni mellé, hogy nem hazabeszélés. Semmi hátsó szándék Acukoval, én nem ismerkedem a hoxán, hisz ez nem egy társkereső.:)
A pasis részt passzolom, nincs rálátásom, de biztos.:)
"A másik pedig, ami szerintem hiba, hogy már azt is kizárja, hogy itt pl. nem ismerkedik."
Ezzel picit "hazabeszéltél"? ;DDD
A hoxán fellelhető pasikról volt idő, amikor nekem is lesújtó volt a véleményem, de találkoztam itt nagyon jó fejekkel is.Tanulság,nem érdemes általánosítani és nagy átlagot vonni, mert itt minden nick név egy érző embert takar...
Rengeteg olyan férfi van,köztük pár ismerősünk is,akik szeretnek ezeken a társkeresőkön "keresgélni",persze a szexről szól az egész.
Pont a minap összeültünk páran és azt mesélte el,hogy ennek az a lényege minél több nő ismerősre tegyen szert pont azért,ha összeülünk jókat mesélhessen,mert mindamellett hogy jól érzi egyszer akkor magát,még másodszor is jól fogja mikor meseestet tart :)
A nők pedig naívak,elhitetnek velük mindent.Ott kezdődik hogy regisztrálnak egy ilyen oldalra.
Igazán nincs mit.
Na jó, azért az én gondolataimban nyomokban fellelhető volt némi "meghá" is, de elenyésző.:)
Köszönöm a titulust!:) Amúgy szerény vagyok ám, még ha a mellékelt ábra nem is azt mutatja.
Megint egyre gondoltunk, beeszbehá.:)
Nagyon köszönöm, hogy leírtad. :)
Tudod mit, tényleg nagykirályfőnökparancsnoknak hívlak majd ezentúl! :)
Én is éppen így gondolom, ahogy Te.
Szólíts simán nagykirályfőnökparancsnoknak.:)
Az első benyomásomról meséljek itt a világ szeme előtt? Ó!:)
Na leírom őszintén, komolyan.:)
Az egészalakos képről nekem is az a véleményem, mint moonlight13-nak. "Nagyon jó kép, bár egy kicsit merész, ha "normális" pasit keresel! :)"
Kicsit könnyű nőt sejtet. Tudom, a látszat csal stb. de nekem ez jön le belőle.
A másik kép pedig, első benyomás, hogy milyen aranyos, nekem abban semmi vadság, semmi vadító, simán aranyos.
Szóval semmi szaftosra nem gondoltam, csak a szám járt.
Remélem kielégítő voltam.:)
Acuko sikertelensége szerintem abban (is, meg ezer más ok is lehet, nem ismerem)rejlik, hogy túl jó nő egy olyan oldalra. A rengeteg levélből nem lehet egyszerű szelektálni egy bizonyos szint után. A másik pedig, ami szerintem hiba, hogy már azt is kizárja, hogy itt pl. nem ismerkedik. Szerintem ismerkedésre egy tér van, az élet.
Na jó, leállok.:)
No, akkor te a scúcsok-csúcsa, ászok-ásza :)nagyonszerény, légy szíves írd le az első benyomásodat őszintén,... mi volt az első gondolatod a kép láttán,.../azon kívül/.
Adjunk Acukonak egy kis bátorítást, vagy magyarázatot a sikertelenségre.
Hááát, a csúcson nehéz fejlődni, de még lehetne picit finomítani a dolgokon.:)
Kevesen vagyunk tökéletesek, valljuk be.:)
Az internetet inkább hagyja mindenki ki ,mint társkereső...
A férfiak habzsidőzsölnek a sok idióta magányos nők közt :)
Elköszönök, mert hiv a munka frontja. Majd ha végeztem, vissza jövök.
Sziasztok!!!!!
Kulináris kéjenc, ahogy kszb is.
Ha elárulnám, meg kellene öljelek, hoppá.:)
Kéjencínyenccicopatakekszmasín.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?