Jó pasik mikor választanak csúnya nőket? (beszélgetés)
Persze ahogyan a férfiaknál is. Aki szerint nem az vagy hazudik vagy khmm testkereskedő :l
Az hogy kinek mi a szép és jó az egyénenként eltérhet. Van akinek brad Pitt van akinek steve buscemi a fixaideál. Nem vagyunk egyformák. És nem, nem tudod kiforgatni a szavaim. Az olyan mint te az önsajnálata élettársa mindörökké...
Nem akarom az anyám fénykorát tudni. XDXDXD
Általában a belső érték magasabb annál, aki kevésbé értékes kívűlről, és fordítva, igen jól látod ritka a duplán értékes ember.
És akkor egy kérdés, édesanyád mennyire volt csúnya nő fénykorában? :) ha azt mondod zép akkor hát ő is...
vigyázz a kijelentésekkel, hisz nem gondolsz bele hogy szűkebb környezetedben is találsz nőket :) és ne gyere azzal hogy ők mások, másnak ők is csak idegen emberek a saját megítélésükkel.
nem a szépségen múlik a dolog egyébként hanem a belső értékeken, ha valaki felszínes akkor nem lát mögé a dolgoknak mi miért van. vannak buta és okos emberek, értékesek és értéktelenek, de ez nem kinézetfüggő. vannak szerencsés esetek amikor a belső érték és a külső megjelenés rendkívül pozitívra sikeredik :)
Úristen! Te elképesztően buta vagy!
Vagy valami beütésed van...
"Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?"
Ha igazi társat akarnak. Szép nők mindig r.bancok lesznek, akik a pénz, és a státusz lesz fontos.
Sznob beképzelt p.csák semmire nem valók!
mivel csak ma látam hogy mit írsz
de ha baromságokat írsz akor fölösleges bámi kérdés
mivel én sosem írtam ilyet
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Csúnya pasik vonzereje
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?
- Miért a csúnya pasiknak tetszem?
- Milyen nőket vesznek komolyan a pasik?
- Szerintetek a pasik a természetes nőket szeretik jobban, vagy a "műnő" típust?