Jó pasik mikor választanak csúnya nőket? (beszélgetés)
Kb ezt kaptam rá: Pont az ellenkezőjét váltod ki ezzel belőlem annak, mint amit szeretnél...
ELÉÉÉÉÉÉG !!!"Minél többet izélgatsz azért, hogy bókoljak, annál kevésbé fog menni, sőt apránként csak fölgyűlik bennem az indulat...Ha hazugságra vágysz, rossz ajtón kopogtatsz..MIT SZERETNÉL HALLANI? Azt szeretnéd, hogy mondjam, amit hallani szeretnél? Attól boldogabb leszel???
És attol sokkal jobb nönek érzed magad hogy lefikázol mást akit nem is ismersz?
Ülsz a gép elött felváltva nézed hol a monitort hol a tükröt hogy szépülsz e mert egy jobb nöt lehuzol?
Nevetséges vagy szivem.
Hu de jo helyre jöttem....
Hát amíg az előző hsz megírtam, sok mindent írtál, amiből inkább azt érzem baj van a pasival.
Ezt fejtsd ki, kérlek!
"Megijedtem, mert egyik a kapcsolatomban sem találkoztam ilyennel, hogy nem mondhattam el a véleményemet. Max, nem vették utána figyelemben, nem volt javító szándék..de ilyen még nem esett meg velem, hogy ennyire kiakadt volna bárki egy ilyen felvetésen,"
Ha elmondod a véleményed és az történik amit leírtal, akkor valami gond van vele, erre gondoltam. Konkrétan nem tudhatom, hogy mi.
Ha arcról beszélünk miért emlegetted a súlyfelesleget? Amúgy nem írtam, hogy szép, azt írtam, csinos. Nem ugyanaz.
Szerinted ki a szép nő, pl. az ismertebbek közt?
te is olyan vagy mint a faxija snusnak,te miért nem raksz fel képet magadrol?
te tökéletes vagy?
"miért nem keres olyat aki vékony ha az az ideálja?"
Mert lusta, és míg az fiatal bika lemegy a tehénkéért, az idősebb megvárja, hogy a tehénke menjen fel hozzá:D
de figyelj már...
akkor már igy le kell hordani?
Ha már annyira szex kell neki,még kérésre sem tud valami szépet mondani?
söt az ellenkezöjét veri bele,hogy örüljön hogy vele van mert hogy néz már ki????
Ő például-már mint a fórum indítója nagyon csinosnak gondolja magát, pedig nem az.
Még van rajta +10kg. Ez van:)
Akkor ö miért nem keres olyat aki tetszik neki?
mert egy vén....
Biztos van olyan férfi akinek te lehetnél a mindene,és nem rád förmed mert nönek szeretnéd érezni magad...
szánalmas az ilyen férfi...
Most 45 vagy 52 az a pasi?
40 évesen rájöttem, sajnos későn, mennyire nem a külső számít még a szexben sem.
Szerintem ő is valami hasonlót gondol, ezért nem dicséri a külsőd. Teljességedben tetszel neki és ebben a külső neki már nem a legfontosabb. A humorérzék szerintem is fontosabb mint a jó külső.
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Csúnya pasik vonzereje
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?
- Miért a csúnya pasiknak tetszem?
- Milyen nőket vesznek komolyan a pasik?
- Szerintetek a pasik a természetes nőket szeretik jobban, vagy a "műnő" típust?