Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért a csúnya pasiknak tetszem? fórum

Miért a csúnya pasiknak tetszem? (beszélgetős fórum)

1 2
54. Amaunet (válaszként erre: 53. - 6692b3d195)
jún. 18. 19:03

Lehet vitatkozni.:) Vagy szimplán csak nem egyetérteni.


Szerintem egyik fél sem angyal.

Lehet, hogy az egyik "csak" annyiban vétkes, hogy nem veszi észre a jeleket. Ha észreveszi akkor csak nem teszi szóvá - mert jobb a békesség.

53. 6692b3d195 (válaszként erre: 52. - Amaunet)
jún. 18. 18:46
Ezt az infót titokban tarthattad volna...Nem értek egyet...
52. Amaunet (válaszként erre: 50. - VanilíaTurmix)
jún. 18. 18:39

"Az, hogy elhagynak valakit, még nem jelenti azt, hogy az illetővel van a gond."

Nem, nem azt jelenti. De ne gondolja magát áldozatnak sem, mert azért, hogy elhagyják, az elhagyott fél is keményen megdolgozik. Csak úgy nem csalnak és nem hagynak el senkit. Mindennek oka van.

51. VendrinerPiroska (válaszként erre: 50. - VanilíaTurmix)
jún. 18. 18:18
Kalapot emelek előtted. Ez egy győztes hozzászólás. Tényleg.
50. VanilíaTurmix (válaszként erre: 9. - Channa*)
jún. 16. 21:06

@Channa


"érdemes lenne az embereknek magukba is nézni."

" Az egy dolog, hogy te jónak találod magad, de vajon más is úgy lát téged?"

"Ha nekem pl. egy ilyen megkeseredett, örökké nyávogó nővel kellene töltenem a minden napjaimat amilyen te vagy"


Hát már nem azért mondom, lehet neked van igazad, de azért felszínes világban élünk.

Az, hogy elhagynak valakit, még nem jelenti azt, hogy az illetővel van a gond.

Mint ahogyan az, hogy ha valaki folyton sármos és jól kereső férfiakkal jön össze, az még nem jelenti azt, hogy ő aztán egy rendkívül jó karakterű nő.


Én például tudom magamról, hogy azért vonzom be a jó férfiakat, mert vonzó nő vagyok (még).

A természetem nehéz és sokszor iszonyatos is, ha nem lennék olyan vonzó nő, mint amilyen vagyok, akkor a férfiak már rég elküldtek volna melegebb éghajlatra.


Nem ez a lényeg, mert ez az én problémám, csak azt akartam kihozni, hogy bizony vagyunk elegen, akiknek azért van partnerünk, mert kívül vonzóak vagyunk, de belsőleg csapnivalóak vagyunk (legalább ennyi önkritika legyen az emberben, nem ?).


Ezért igazságtalan mikor valakire azt mondják, hogy BIZTOS azért van egyedül, mert belül rossz természetű, hiszen annyian vagyunk, akiknek rossz természetünk van és mégis van partnerünk, teljesen más okokért.

jún. 16. 12:23
Az elmúlt napokban szinte minden nap írt nekem hogy miért nem válaszolsz? Miért nem akarsz velem beszélgetni? Mi a bajod velem? Mert folyamatosan nem válaszolok az üneteire.
48. frauJost (válaszként erre: 43. - Sebeanya)
jún. 13. 20:01
Segíts magadon, más úgysem segít! Nem fogsz munkahelyet vàltani ok, de így nem is fog változni az életedben semmi. Téged màr az is ellenszenvessé tesz hogy egy rakat szót nagybetűvel írsz vagy 100 kérdő/felkiàltójellel, szerinted itt mindenki fogyatékos és nem érti ha kisbetűvel írsz? 👎
jún. 13. 19:58
Már bánom,hogy írtam neked privit,nem érdemelsz semmi együttérzést!!!Részemről itt befejeztem!!hp.
jún. 13. 19:54
Amilyen az agyon isten,olyan a fogadj isten!Rémlik?Te tényleg nagyon beteg vagy...
jún. 13. 19:48

Köszönöm !! Igazán " Gyakorlatban is használható " választ adtál !!!

Másoknak- ismerősöknek is hasonló tanácsokat osztogatsz ???- Gondolom " Sokra mennek Vele !!!-

Szerencsére már rájöttem- hogy ezen a fórumon Soha Senkitől NEM FOGOK Használható Tanácsokat kapni!!

Csupán Csak szórakozásból érdemes a válaszaitokat olvasgatni- mint max. egy regényt...

44. igazság hol vagy? (válaszként erre: 43. - Sebeanya)
jún. 13. 07:44
Te tényleg nem értesz semmit.Csak ahhoz,hogy világgá kiabálod a bánatodat!Mentálisan labilis,megkeseredett ember vagy.Addig amíg ezt nem rendezed fejben,nem is fog változni semmi az életedben.
43. Sebeanya (válaszként erre: 40. - Igazság hol vagy?)
jún. 13. 03:42
ÉS ETTŐL VÁLTOZNI fog A HELYZET ??? Olyan helyzetbe kerülök Ettől, amiben könnyebben Lehet ismerkedni ??? Sajnos NEM értem ezt a folyamatot- amire szeretnél rávezetni... Vezet ez valahová ????: NEM Fogok Munkahelyet Váltani !!!_ És kevesebbet foglalkozni a gyermekeimmel !!!
42. Sebeanya (válaszként erre: 41. - PöttyösPanka)
jún. 13. 03:39
Örülj Neki !!Jó Neked, De igazad van, Sajnos ez Nekem NEM segítség !!
41. PöttyösPanka (válaszként erre: 33. - Sebenemarika1976)
jún. 12. 08:53
Én olyan munkakörben dolgozom, ahol szinte csak férfiakkal találkozom. A férjemet is így ismertem meg. De az, hogy másoknak lehetöségük van munka közben férfiakkal találkozni, neked nem segítség.
jún. 12. 08:00
Talán a tovább lépést kezdhetnéd ott,hogy hozzászólásaid a fórum témákhoz ne a te életedről szóljon.Szinte minden hova leírod ugyan azt.Megértem,hogy nehéz az egyedül lét,de nem kéne,hogy erről szóljon minden.
39. Ms_Daisy (válaszként erre: 33. - Sebenemarika1976)
jún. 12. 07:32
Dehogy adtam meg neki semmit. Szerintem le nézte a nevem valahonnan vagy kideritette aztán írt meg jelölt be.
38. Ms_Daisy (válaszként erre: 28. - Csikil4ny)
jún. 12. 07:30
Én ezzel a pasival sehogy sem viselkedtem. Segítettem mert új dolgozó meg mert kötelező volt. Erre ő már írogat meg jelölget. Meg oda áll mögém és bámul szótlanul. Már majdnem rá szóltam hogy nincs dolgod valami?
37. frauJost (válaszként erre: 36. - Dredd)
jún. 12. 01:37
Jesszus ezt hol olvastad a Bibliában? 😂
36. Dredd
jún. 12. 00:22
ha magas nem számít hogy csúnya...az ellensúlyozza
35. 8a65af67ce (válaszként erre: 28. - Csikil4ny)
jún. 11. 22:53
Van benne valami.
34. Sebenemarika1976 (válaszként erre: 9. - Channa*)
jún. 11. 22:30

Szia !Köszönöm a "kedves " válaszodat, nagyon kíváncsi lennék a Valóban Használható tanácsaidra !!!! "Hogyan lépjek tovább?????

-Gyermekorvos- iskolaorvosként dolgozom 6 általános iskolában - hétköznaponta - iskolaidőben . reggel- 8-4 ig- előtte a saját 2 kisfiamat viszem iskolába- akik Nem abban az iskolában tanulnak, ahol én dolgozom- az iskolákban NŐI Iskolavédőnőkkel dolgozom együtt- és a gyermekek jöbnnek hozzám akiket megvizsgálok

Délután a saját gyermekeimet viszem- különórák- hah fektetés altatás, leckenézés: Egyedüli szülőként, egyedüli felnőttként Velük- a kiskorú gyermekeimmel ilyenkor CSAK ÉN vagyok szülőként !!!

Hétvége:

Péntektől- vasárnapig ügyelet Makón_ Újszülött-és Gyermekosztály NŐI szülésznőkkel- asszisztensekkel- apukákkal- majd otthon a Saját gyermekekkel....- akikre a z ügyelet alatt a szüleim vigyáznak..

Iskolai szünetekben: 2 naponta váltva - helyettesítés de, majd du ügyelet - őssz 24h- majd alig 1 nap szabad- nem egész 24 h- De CSAK a saját gyermekeimmel töltve !!!

HOL- MIKOR fér ebbe Bele : Ismerkedés- Randi, stb?????Várom szíves Válaszodat- vagy válaszát Bárkinek erről a fóruról !!!NAGYON Kíváncsi lennék !!!

33. Sebenemarika1976 (válaszként erre: 31. - Ms_Daisy)
jún. 11. 22:16

Férfi volt az illető ?? Megadtad Neki az e- mail címedet ?? Bejelölted a facebook-on ismerősként ??

Ha ezekre Nem a válasz, hogyan talált meg ?

Milyen munkakörben dolgozol,

ahol alkalmad van arra- hogy férfiak- a munkahelyeden - ismerkedéssel próbálkozhatnak ??

Én boldog lennék ha ilyen munkakörben dolgozhatnék- nem kényszerülnék néha- az internetes társkeresőkre...De ezekkel NAGYON nincsenek jó tapasztalataim...

Én gyermekorvos végzettséggel iskolaorvosi- és kórházi gyermekorvosi munkakörben dolgozom- női védőnőkkel- női asszisztensekkel- női orvos kollégákkal- CSAK Nőkkel!! Férfit max. akkor látok, ha "boldog (?? "- Nem mindig !!) apukaként a beteg gyermekeiket hozzák hozzám. vagy az újszülött osztályon- vagy a szülészeten várják gyermekeik megszületését !!

Így hogyan lehet munkahelyen ismerkedni ??,

jún. 11. 21:20
Teljesen rosszul vagyok az ilyen dolgoktól őtőle meg főleg. És mindig ilyenek találnak meg. Ha normális vagyok velük már írogatnak meg nyomulnak.
jún. 11. 21:17
Letj egy új munkatársam. Első napján valamiben segítettem neki. Még az nap este írt nekem hogy köszöni a segítségem. Meg meg kérdezte én mióta dolgozok a cégnél. De már amikor segítettem neki úgy bámult hogy idegesített meg zavart. Aztán jöttek a face üzenetek. De én nem válaszoltam neki. Aztán ma meg újra mondva csinált indokokkal keresett engem meg azt kérdezte meg várom-e munka után hogy haza kisérhessen? Én erre kitérően feleltem. Erre bejelölt ismerősnek és írt újabb üzenetet.
jún. 11. 08:09

Làttam màr " csúnya" pasit, aki egy nő mellett valósággal megszépült.


Szerintem adnod kellene esélyt a kevésbé szimpatikusoknak is.

jún. 10. 20:17

Én nem tartom magam felületesnek, soha nem voltak trendi pasijaim, de van olyan, hogy valaki belsőleg nem, de külsőleg taszít.

Volt egy fiú ismerősöm, akivel nagyon szerettem beszélgetni, jókat tudtunk hülyéskedni is, ilyen értelemben tökéletes volt, de annyira nem tetszett a külseje, hogy sokszor szó szerint, nem tudtam ránézni. Magamat sem értettem, hogy miért, azóta se értem, de ez van.

A fórumindítónak: nem tudom miért csak a csúnya pasiknak tesztel, de lehet, hogy nem ez a közös pont ezekben a férfiakban vagy talán nem véletlenül látod mindet csúnyának. Próbálj meg más közös vonást találni ezekben a férfiakban és utána elgondolkozni azon, hogy miért pont ezeknek a pasiknak tetszel.

jún. 10. 16:17
Azért, mert az általad csúnyának mondott pasiknak kevesebb a tapasztalatuk. A többiek ránézésből megállapítják, hogy egy nővel valamilyen probléma van. A társas kapcsolataidban, főleg férfiakkal bénán viselkedsz, ez átmegy elsőre.
27. PöttyösPanka (válaszként erre: 26. - Smirnoff)
jún. 10. 14:00
Szuper! Sajnos a topikindító nem ilyen szerencsés.
26. Smirnoff (válaszként erre: 25. - PöttyösPanka)
jún. 10. 13:34
Én csak olyan pasikkal jartam, akik lelkileg is vonzottak ES külsőleg is.
25. PöttyösPanka (válaszként erre: 24. - Smirnoff)
jún. 10. 12:52

De te összejössz valakivel, ha ellenszenvesnek tartod?

Mi értelme egy párkapcsolatnak, ha nincs lelki vonzalom (és érdek sincs benne)?

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook