Jó pasik mikor választanak csúnya nőket? (beszélgetés)
Igen,mi ezen vagyunk.Illetve lennénk...csak tudod vannak nagyszülők is....:D
Meg kellene tanítani a gyerekeket, hogy mindenért meg kell dolgozni, semmi nem hullik senkinek az ölébe:)
Igen, igazad van. Csak ha meg van mindene valakinek és szereti a gyermekét, nehéz azt mondani,hogy nem kicsikém, szerezd meg magad...gondolom így működik:)
Pedig nem jó, hogy minden a gyerekek ölébe hullik, minden embernek kell, hogy vágyakozzon tárgyak, élmények, után, kell az önbecsülésnek, hogy saját maga gyűjtse össze rá a pénzt (még ha a szülei segítségével is, de ő is adjon bele). Szerintem ezek fontos dolgok. Tényleg sokan elszúrják.
Szerintem a "természetes igényeik" lettek "felturbózva". Meg az életvitel lett sokkal gyorsabb. Vegyük pl az alap dolgokat. Régen ahhoz, pl vajat egyenek az emberek ki kellett menni a tehénhez, meg kellett fejni, aztán vajat kellett köpülni belőle. Most meg csak kimegyünk a boltba fizetünk és már meg is van a vaj. Vagy mondjuk régen heteket vártak egy-egy üzenetváltásra. Most meg: online tudunk beszélni mindenkivel. Eltűnt a várakozás és a küzdés az emberekből. Szerintem emiatt nem a szülőket kell okolni. Mindenki a lehető leghamarabb készen akar mindent és ezért elfelejtünk küzdeni.
Hát,szerintem,mert mi szülők elk.rjuk a nevelésüket,és sajna már ilyen világban élünk:(
sziasztok,talán az a baj a mai fiatalokkal hogy el is várják a szülőktől hogy vegyenek nekik ezt-azt, nincs türelmük kivárni, mint ahogy én is ,sok évembe tellett mire vehettem egy olyan lakást amire vágytam....hirtelen mindent akarnak de miért?
ez nem igaz..talán egyszer... kétszer, aztán tudat alatt már észre sem veszik őket, sőt akaratlanul is kerülik a társaságukat, persze ha egy kis értelem és érzelem is játszik...
...hát azok olyan "k" betűsök...:))
Akkor egyről beszélünk...én sem a készbe ültem bele...együtt teremtettük meg, ami kellett:)
Csak a mai világban sok lány szóba sem áll olyannal, akinek nincs lakása és márkás autója:)
Nekünk se voltak gazdag szüleink a férjemmel (sőt, nekem semmilyen), magunknak teremtettünk meg mindent. Igen, sok évet vesz/vett igénybe:) Amikor a férjemet megismertem, nem volt semmi vagyona, de dolgozott, igyekezett... évekig laktunk albérletben - szóval értelek:)
Nekem olyan férfi nem is kellett volna, ahol a szülő a feneke alá tesz mindent, mert én ott csak másodhegedűs lehettem volna, beleszólásom sem lehetett volna, hogy mit vegyünk meg, hol építkezzünk stb.
Nem a csavargót írtam, aki nem is akar dolgozni... hanem olyan embert, aki dolgozik, de nincs gazdag szülő,hogy mindent a feneke alá tegyen a fiának...Magának kell megteremteni..és az pedig sok-sok évet vesz igénybe:)
Mert bizony sok ilyen is van....
Ebben van valami. És szerintem a hasonló hasonlót vonz elvét sem dobhatjuk félre...hosszútávon:)
Szerinem mindenki olyan párt választ magának, akire valamiért (mind1, hogy ez most pénz/hatalom, külső, belső) fel tud nézni a másikra, tehát elismeri és tiszteli azt a tulajdonságot benne.
Az szerintem köztudott, hogy a nők biztonságot keresnek egy férfiben a leendő utódok felnevelése érdekében - hozzáteszem, hogy ez természetesen csak akkor igaz, ha meg akarnak állapodni komolyabban (ez evolució)- ha nem akkor szinte bárki elég lesz, aki kielégíti "pillanatnyi" vágyait. Amúgy én már láttam olyan nőt is, aki így gondolkodik: "Rendben, most lehet nem alkalmas párnak, de "kinevelem"/átalakítom annak." Nah ez az, ami már alapból rosszul indul szerintem...
A pasik olyan nőt választanak tudatalatt, aki egészséges kinézetű - direkt nem írtam hogy vékony, mert a vékonyság sem mindig egészséges mint ahogy a kövérség sem - (ez evolució), esetleg szép is. Azért írom az esetleget, mert ha van valami másik tulajdonsága, ami ennél tiszteletreméltóbb a pasi szemében a nőben, akkor az felülírhatja a szépséget...
Ezeket az alapvető tényeket nem szabad figyelmen kívül hagyni egyik félnek sem.
...azért hozzátenném, hogy a másik véglet sem nyerő, a nincstelen, dologtalan, herevere csavargó - ilyen pasiba nem hiszem, hogy bele tudnék szeretni, főleg a mai eszemmel nem.
Az autó is olyan dolog, hogy ha egy nő szerelmes lesz, szerintem nem lehet érdekes, hogy milyen autója van a szerelmének. Sőt ha egyáltalán nincs kocsija, az sem gond... Kit érdekel az anyagi, ha őszintén szerelmes valaki?:)
Meggyőztél!
Akkor szép maradok :-))
Isten ments! Te így vagy jó, ahogy vagy! :)))
Akkor ideje lesz megcsúnyulnom :-)))
Majdnem minden pasi "csúnya" volt, akikbe én igazán szerelmes voltam...:))) (3 db) Hogy mi fogott meg bennük? Fogalmam sincs. Megszólaltak, és én kész voltam tőlük:) Egy szép férfit lehet, hogy megnéztek/megnéztem, de ez még nem indított el bennem semmit. Sőt, én nem is nagyon kedvelem, ha egy férfi olyan túl szép.
Fene tudja, a mi társaságunkban az Audi ciki. A jó autó nem ott kezdődik :)
"Jó nők"?? Vagyis plázacirmik?
Szerintem vannak nagyon jó nők, akiknek ez egyáltalán nem fontos.
....tudod, meg is érdemlik az izomagyúakat és a drága kocsit...Azok a nők mit érnek szerinted, akiknél ez az etalon?:))))
Pedig általában a jó nők ebből már "presztizskérdést"csinálnak,hogy kigyúrt jó pasival jelenjenek meg, aki legalább egy Audiban ül:)
Mert abban a csúnya fickóban van kedvesség, szeretet, udvariasság, amit ki is tud mutatni:))))
Szia ok. Tessék: Jó pasik akkor választanak csúnya nőket, ha abban a nőben van valami,ami a jó pasit megfogja...:D De vajon jó nők miért választanak csúnya fickót?
További ajánlott fórumok: