Jó érzés volt hallgatni egy kisgyerek szenvedését a buszon. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezt nagyon sajnálom.
Így érthető az érzéseid (ha nem is elfogadható)
Senki , különösen egy gyerek nem érdemli meg a szeretetlenséget.
Nyilván nem fogok tanácsokat osztogatni ,de egy "falbontás" nem ártana.
Megértettem.
Kösz, hogy válaszoltál!
Azt írtok amit akartok, nekem mindegy. Ha én szenvedek akkor engem az érdekel, és nem más érzései. Jobb mint ha érzékeny lennék. Igen én normális vagyok, nem akarok senkit sem bántani.
Más. Nem akarok butaságot írni. Rövid, tömör, ez van. Válasz a kérdésre.
Lehet.
...Mert itt (szerintem) két dologról van szó: egyik az, hogy mi történt a buszon. Az, hogy erről vallomás született, már egy másik "történet".
A pszichopaták, max. megjátszani tudják az átérzést, de a szenvedést élvezik.
FI, valószínűleg pszichopata.
Én is azt gondolom, hogy nem vagy troll.
Pontosabban: nem troll vagy.
Rossz szó ez a "diagnosztizálás"...
Én úgy mondanám: reakció a vallomásodra.
Igazad van: az emberek különbözőek.
Leírnád kicsit pontosabban, hogy mit kell értenem az alatt, hogy "én ilyen vagyok"?
Abban igazat adok neked, hogy az érzéseinket nem mi irányítjuk. Nem tudom mi idézi elő hogy egy bizonyos dologgal kapcsolatban különbözőképpen érzünk. De abban biztos vagyok, hogy a te érzéseid mások szenvedése kapcsán eltér a normálistól. Én nem diagnosztizállak, hogy megtehessem többet kellett volna iskolába járnom, és jobban kellene ismernem az életed történetét születésedtől fogva. Vagy inkább fogantatásodtól kezdve. Mert téged komoly traumák érhettek akár már magzati korban is. De annyi tulajdonságot, hajlamot örökölhetünk is, hogy egyszerű aggyal felfoghatatlan.
Valamilyen szinten megértelek téged, mert tudom oka van mindennek. Ezért bocsájtottam meg nagyon hamar azt is, hogy leköcsögöztél. Valószínű nem tehetsz róla.
Akkor most írjuk be egységesen, hogy örülünk annak, hogy szenvedsz? Élvezettel tölt el bennünket a szenvedésed? Mert szerinted ez a normális. Gondolom jó érzéssel töltene, ha ezt írnánk, mert rokonlelkekre találnál...
Más.Tudnál esetleg három sort is beírni egyszer-egyszer? Tudom a négy sor az már nagyregény a számodra, de legalább három sort tudnál beírni? Nem fontos az empátia undorodról, lehet más is a téma...
Nem vagyok troll. A
Jó diagnoztizáljatok ha akartok. Nem vagyok felháborodva. Ez van az emberek különbözőek. Én ilyen vagyok.
"csekély
e kéj"
Nem tetszik?
Nekem se tetszik a te vallomásod.
Tudod van az a mondás: aki qrvának áll ,ne csodálkozzon,hogy megb@sszák.
Itt hergeled a népet ártatlanok szenvedése által érzett örömködéseddel.
Hát így jártál .
Te örömködsz ,mi diagnosztizálunk.
Igen,én is ezt a szót írtam volna le kapásból.🙂
Viszont a Fórumindító nem vesz részt tevékenyen a szenvedés létrehozásában.
Tulajdonképpen "csak" élvezi ,hogy más szenved.
Vaaagy pusztán egy Troll,aki teljesen épelméjű ,de szereti az embereket megbotránkoztatni.
Értem.
(Egy "jól működő aspergeres" - ismerek ilyet - lehet akár zseniális is. Abban a körben, ami érdekli.)
...Tudok én erre egy másik "szakkifejezést" is, de az már manapság, nyilván nem elég "modern": szadizmus.
Attól (szerintem) összetettebb.
A neurodivergens személy, inkább nincs a "spectrumon".
Én is az vagyok.
Jól működő aspergeres.
De a tévedés lehetőségét fenntartom.🙂
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Melyik dalt hallottad legutóbb? (Nem, amit feltétlen te akartál hallgatni, hanem ami csak úgy szólt valahonnan.)
- Elhagyva kisgyerekkel.
- Új kapcsolat kisgyerekkel