Jársz turkálóba? (beszélgetés)
Bizony járok ám.
A fiaim most értek a kamaszkorba, s most jött el az az időszak, hogy - mint minden középiskolás gyerek - márkafüggők lettek.
Zsákszámra visszük haza mindannyiunknak, de főleg nekik a minőségi és márkás ruhákat. Szerintem minden szülő úgy van vele, hogy megpróbálja megadni a gyerekének amit csak tud. Mi ezt így tudjuk megoldani, folyamatosan nem tudnánk márkaboltokból öltöztetni őket. Egy-egy darab leugrik onnan is, de olyankor mindig számolom, hogy a kedvenc üzletemben mennyi mindent tudtam volna venni ennek az árából. Mondjuk főként a beiskolázási jegyeket szoktuk a Deca-ba elvásárolni, de azt is inkább cipőkre. Mindketten kapunk a férjemmel, így már elég szép summa összejön belőle, s abból azért tudunk tényleg jó csukákat venni. Ez az egy, illetve még az alsónemű, amit fenntartással kezelek a turiban.
De az összes többi jöhet. Tényleg nagyon megéri.
Azért egy sima boltban előbb találok méretet, fazont, megfelelő ruhát. Az idő is pénz, ki ér rá órákig fosztorgatni, hátha "talál" valamit? :) Inkább ritkábban veszek, de a régi, bevált csatornán.
Mindezen felül egyéb kifogásom a turkálás ellen nincs.
:)))
Ez igaz!
A "legtöbben" kimossák:) A tescoban olyan paradicsomot veszel, amit előtte legalább 100-an megtapogattak a szedés, szállítás, vásárlás folyamán. Megmosod és megeszed....
De ha már ruhánál tartunk: az új ruhát legtöbbször olyan kínai munkások varrják, hogy ha meglátnád őket sírva fakadnál.... Kimosod, felveszed...
Égő?
Jelenleg elég nagy üzletág...
Nem...:oS
Ez olyan égő!!Ráadásul én úgy vagyok,hogy más után felvenni valamit....pppfff.....hát....na!!!Ez az én véleményem!!
Hát...
Igen.
Néha bizony jobbak a "bejáratott" cuccok.
Az a lehozás... :-(
Nem baj.
Tudom miért írtad.
Majd megyek én.
Még azokhoz a hozzászólások is zavarnak, akik azt írják (ol. 187, de több ilyet is olvastam), hogy ki tudja, hogy ki hordta előtte, meg hát mégis használt.... stb. Kérdem én: tudod te, hogy ki bukfencezett a gyereked előtt a suliban a tornaszőnyegen? Tudod te, hogy a HASZNÁLT autóban, amit megvettél, ki kefélt, ki bagózott, kinek a gyereke hányt bele? Tudod te, hogy a használt lakás, amiben laksz, kié volt?
Sőt!!!! A legtöbbünknek még a férje is használt volt, mielőtt ráakadtunk.... Szóval nem lehet mindenből újat venni. Vagy legalábbis el kell gondolkodni....
További ajánlott fórumok:
- Hiszti a turkálóban és utána egy napig - mi a véleményed erről az esetről?
- Szeretsz turkálóban vásárolni?
- Milyen ruhát vásárolsz szívesen turkálóba?
- Hogyan frissítsem fel a turkálóban vásárolt blézert, ha nem lehet mosni?
- Vettem a turkálóban egy nagyon jó felsőt, de itthon vettem észre, hogy van rajta egy folt. Mit tehetnék, valami folttisztító?
- Budapesten melyik turkálóban lehet lakástextilt is kapni?