Január 12-től életmódváltás (beszélgetés)
Halihó!
Na, most én sem mínuszokról számolhatok be. A holnapi mérlegelésen tuti pár tíz dekával több lesz. De "vendégem" volt. Ja, és növő hold. Majd most jön a fogyó hold, akkor megint beindul. :) Fogjunk mindent a holdra..:D
Sziasztok!
No, hát fogyi itt kilóra nulla, viszont a rendszeres bringacipeléstől már 1cm-el vastagabb a karom, és másféllel kisebb a hasam :) Ennek örömére:
Egy asszony elviszi hét macskáját, egy anyát és kölykeit, az állatorvoshoz és az ivartalanításukat kéri. Az állatorvos először az anyaállatra mutat:
- Ez a cica milyen? Barátságos?
- Nagyon is. Épp amiatt van ez a nagy zűrzavar nálunk.
2 nappal később ugyan, de jót röhögtem. :D
Fogyi lassan megy, de megy. :) Még mindig lusta vagyok. :D
Gondoltam ránkfér a röhögés :)
Amúgy fogyival sehogy sem haladok, legalábbis a mérleg szerint, de még az életben nem nézett ki ilyen jól a vádlim :D Bicóra fel! :))
Sziasztok! Egy kis délutáni vidítót hoztam :)
Hogyan rázzuk le a nemkívánatos pasikat?
Fiú: - Meghívhatlak egy italra?
Lány: - Igazából jobban örülnék a pénznek.
F: - Nem találkoztunk mi már egyszer-kétszer?
L: - Biztos, hogy csak egyszer. Kétszer nem követem el ugyanazt a hibát.
F: - Elhívhatlak valahová szombaton?
L: - Nem, kösz. Ezen a hétvégén fejfájásom lesz.
.
F: - Azt hiszem, boldoggá tudnálak tenni.
L: - Miért? Már mész haza?
F: - Mit szólnál, ha megkérném a kezedet?
L: - Semmit, nem tudok beszélni és nevetni is egyszerre.
F: - Hol voltál eddig, hogy sosem láttalak?
L: - Előled bújkáltam.
F: - Nem találkoztunk az egyik szórakozóhelyen nemrég?
L: - De igen. Azért nem megyek oda többé.
F: - Üres ez a szék itt melletted?
L: - Igen, és az enyém is mindjárt az lesz, ha ideülsz.
F: - És mi a foglalkozásod?
L: - Nőimitátor vagyok.
Sziasztok!Jól vagytok?
Fogyival hogy álltok, meg amúgy is mizu?
Én meg vagyok, a futást pár napra felcserélem egy kis kick boxal, mert marhára fáj most minden izületem de főleg a térdem:(
Igen,első nap nem lehet mindent felmérni,de itt legalább tudsz normálisan dolgozni,nem baszogatnak 1/2 percenként mindenért,meghallgatnak
és még el is mondhatok a véleményedet,ez azért nekem most jó:)
A régi főjnökömnek még nem született meg az az ember aki jó tudna tenni,neki semmi nem jó mindenben a rosszat látja ezért is hagytam ott.
Igen, viccesek tudnak időnként lenni. :) Érdekes, mert pl. anyuék nem ilyenek.
Nálunk amikor párom verte le a csempéket a fürdőszobában, az egyik nyugdíjas házaspár becsöngetett és megkérdezték páromat, hogy mégis meddig zajong még, merthogy nem hallják a sorozatukat... :DD
Komolyan,milyen emberek vannak, de tényleg vica az lebegjen a szemed előtt,hogy ezzel is edződsz mig felviszed a bringát a 4.-re.
Képzeljétek csajok ez az utolsó munkanapom ezen a helyen:)!Hétfőn új élet kezdődik:)
:D Ez jó. ;)
Viszont nem értem, hogy mi volt a problémájuk azzal, ha lifttel vitted fel? Max. vártak a liftre kicsit, merthogy nem fértek be melléd. :)) Na és?
Annyira rosszindulatúak tudnak lenni az emberek... Most ettől nekik miért jobb?
Hát igen, örülnék. De mind1.
Képzeljétek, a lakóház hozzájárult ahhoz, hogy fittebb legyek. Ugyanis közvetve letoltak, hogy liften viszem fel a biciklit a negyedikre, úgyhogy most cipelem. És rá kellett jönnöm, a bringacipelés erősíti a hasizmokat, úgyhogy majd a lakógyűlésen megköszönöm nekik :D
Értem. Ha bevált, akkor azt kell csinálni. Felesleges újakkal próbálkozni.
Csak nem te is melóhelyet váltasz?
Nem a kalóriákra, hanem a mennyiségre. Pl. zöldség 300g-350g, ilyesmi. A -10kg/hó c. Norbi könyvben voltak ezek az értékek meghatározva, amikor e-szerint főztem pont annyi kaját sikerült csinálni, ami egy étkezésre elég volt. Na, akkor fogytam is rendesen. Úgyhogy sztem visszaállok arra az időszakra. Igaz a -10kg kizárt, hogy összejöjjön (már próbáltam), de mindenképp eredményt várok tőle.
Most épp a munkahelyen problémázok, szerintem ki kéne lépni...csak kizsigerelik az embert...hüjje multik :(
Kalóriaszámolásra gondolsz?
Amúgy újabban nálam is problémás a kajálás... Pedig tisztában vagyok vele, hogy mit/hogyan kellene, ami működne is, mégis... Lehet, hogy a levegőben van vmi? :D