Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Január 12-től életmódváltás fórum

Január 12-től életmódváltás (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
897. enjoy
2009. máj. 11. 00:11

Halihó!

Na, most én sem mínuszokról számolhatok be. A holnapi mérlegelésen tuti pár tíz dekával több lesz. De "vendégem" volt. Ja, és növő hold. Majd most jön a fogyó hold, akkor megint beindul. :) Fogjunk mindent a holdra..:D

896. Meruru
2009. máj. 10. 23:05

Sziasztok!

No, hát fogyi itt kilóra nulla, viszont a rendszeres bringacipeléstől már 1cm-el vastagabb a karom, és másféllel kisebb a hasam :) Ennek örömére:

Egy asszony elviszi hét macskáját, egy anyát és kölykeit, az állatorvoshoz és az ivartalanításukat kéri. Az állatorvos először az anyaállatra mutat:

- Ez a cica milyen? Barátságos?

- Nagyon is. Épp amiatt van ez a nagy zűrzavar nálunk.

895. enjoy
2009. máj. 8. 10:33

2 nappal később ugyan, de jót röhögtem. :D

Fogyi lassan megy, de megy. :) Még mindig lusta vagyok. :D

894. Meruru
2009. máj. 6. 21:09

Gondoltam ránkfér a röhögés :)

Amúgy fogyival sehogy sem haladok, legalábbis a mérleg szerint, de még az életben nem nézett ki ilyen jól a vádlim :D Bicóra fel! :))

893. Ancsi70 (válaszként erre: 892. - Meruru)
2009. máj. 6. 15:08
Tök jó:D
892. Meruru
2009. máj. 6. 14:20

Sziasztok! Egy kis délutáni vidítót hoztam :)

Hogyan rázzuk le a nemkívánatos pasikat?

Fiú: - Meghívhatlak egy italra?

Lány: - Igazából jobban örülnék a pénznek.

F: - Nem találkoztunk mi már egyszer-kétszer?

L: - Biztos, hogy csak egyszer. Kétszer nem követem el ugyanazt a hibát.

F: - Elhívhatlak valahová szombaton?

L: - Nem, kösz. Ezen a hétvégén fejfájásom lesz.

.

F: - Azt hiszem, boldoggá tudnálak tenni.

L: - Miért? Már mész haza?

F: - Mit szólnál, ha megkérném a kezedet?

L: - Semmit, nem tudok beszélni és nevetni is egyszerre.

F: - Hol voltál eddig, hogy sosem láttalak?

L: - Előled bújkáltam.

F: - Nem találkoztunk az egyik szórakozóhelyen nemrég?

L: - De igen. Azért nem megyek oda többé.

F: - Üres ez a szék itt melletted?

L: - Igen, és az enyém is mindjárt az lesz, ha ideülsz.

F: - És mi a foglalkozásod?

L: - Nőimitátor vagyok.

891. Ancsi70
2009. máj. 6. 13:53

Sziasztok!Jól vagytok?

Fogyival hogy álltok, meg amúgy is mizu?

Én meg vagyok, a futást pár napra felcserélem egy kis kick boxal, mert marhára fáj most minden izületem de főleg a térdem:(

890. enjoy (válaszként erre: 889. - Ancsi70)
2009. máj. 4. 18:24
Mondjuk az tök jó, hogy az első benyomásod pozitív. Ráadásul több pénzért, ami nem elhanyagolható. :)
889. Ancsi70 (válaszként erre: 888. - Enjoy)
2009. máj. 4. 18:09
Na, ja én sem bántásként irtam, de már most remélem jobb lesz,innentől kezdve új fordulatot vesz az életem:)ha minden jól megy.
888. enjoy (válaszként erre: 887. - Ancsi70)
2009. máj. 4. 14:43
Na ha én mesélnék a főnökömről...juhúú. :DD
887. Ancsi70 (válaszként erre: 886. - Enjoy)
2009. máj. 4. 14:21

Igen,első nap nem lehet mindent felmérni,de itt legalább tudsz normálisan dolgozni,nem baszogatnak 1/2 percenként mindenért,meghallgatnak

és még el is mondhatok a véleményedet,ez azért nekem most jó:)

A régi főjnökömnek még nem született meg az az ember aki jó tudna tenni,neki semmi nem jó mindenben a rosszat látja ezért is hagytam ott.

886. enjoy (válaszként erre: 885. - Ancsi70)
2009. máj. 4. 14:00
Ennek igazán örülök! :) Bár az első nap még nem lehet felmérni mindent. De remélem marad minden így. :)
885. Ancsi70
2009. máj. 4. 13:07
Sziasztok csajok!Megvolt az első munkanapom az új helyemen,háát mit mondjak, én már el is felejtettem,hogy milyenek a kedves emberek.Ezen a helyen mindenki normális a másikkal mindenkinek van a másikhoz 1-2jó szava,és a főnök is jó,nem akarom elkiabálni,azt hiszem,hogy jó lesz itt nekem:)
884. enjoy (válaszként erre: 883. - Meruru)
2009. máj. 2. 16:15
:D Azt hiszem a hasonló story-kat lehetne folytatni a végtelenségig. :))
883. Meruru (válaszként erre: 882. - Enjoy)
2009. máj. 2. 13:44
Amikor beköltöztünk a régi lakásunkba szüleim egész nap dolgoztak, így apum este 10-ig fúrta a polcokat, meg ilyenek. Egyik este átkopogott egy szomszéd, hogy nagyon hangosak, mire anyu közölte, hogy beszéljen halkabban, mert alszanak a gyerekek :D
882. enjoy (válaszként erre: 880. - Meruru)
2009. ápr. 30. 23:19

Igen, viccesek tudnak időnként lenni. :) Érdekes, mert pl. anyuék nem ilyenek.

Nálunk amikor párom verte le a csempéket a fürdőszobában, az egyik nyugdíjas házaspár becsöngetett és megkérdezték páromat, hogy mégis meddig zajong még, merthogy nem hallják a sorozatukat... :DD

881. enjoy (válaszként erre: 878. - Ancsi70)
2009. ápr. 30. 23:15
Én is sok sikert kívánok! :) Majd mesélj! :)
880. Meruru
2009. ápr. 30. 21:48
Kicsit visszakanyarva a lift témához, a házban már az összes 20 és 35 év közötti lakos velem szimpatizál és megállapítottuk, hogy az itt lakó nyugdíjas réteg meg van makkanva, és csak unatkoznak, azért szekálják mindenért a fiatalokat :) Az egyik srácot azért "közösítették ki" két hétre, mert kitett egy vékony szekrényt a folyosóra két napra, úgyhogy jól megbeszéltük és együtt röhögünk az öregeken :)
879. Meruru (válaszként erre: 878. - Ancsi70)
2009. ápr. 30. 21:46
Sok sikert az új helyen :)
878. Ancsi70
2009. ápr. 30. 13:07

Komolyan,milyen emberek vannak, de tényleg vica az lebegjen a szemed előtt,hogy ezzel is edződsz mig felviszed a bringát a 4.-re.

Képzeljétek csajok ez az utolsó munkanapom ezen a helyen:)!Hétfőn új élet kezdődik:)

877. enjoy (válaszként erre: 876. - Meruru)
2009. ápr. 30. 11:28
Ja, legalább felsőtestre nem kell erősítő edzéseket végezned. :D
876. Meruru (válaszként erre: 875. - Enjoy)
2009. ápr. 30. 11:24
Az a nyomoruk, hogy ha állítva viszem be a biciklit összekoszolom vele a sarkot és a falat. Megjegyzem ennek a liftnek már tökmindegy, nemsokára úgyis felújítják. Hát legalább addig hagyhattak volna, főleg tekintve, hogy sok ember cipője koszosabb mint az én kerekem. De nembaj, már szépen erősödik a bal vállam is, elvégre több mint 10kg a kicsike, legalábbis érzésre, de így jár az, aki acél vázat akar magának :)
875. enjoy (válaszként erre: 874. - Meruru)
2009. ápr. 29. 22:50

:D Ez jó. ;)

Viszont nem értem, hogy mi volt a problémájuk azzal, ha lifttel vitted fel? Max. vártak a liftre kicsit, merthogy nem fértek be melléd. :)) Na és?

Annyira rosszindulatúak tudnak lenni az emberek... Most ettől nekik miért jobb?

874. Meruru (válaszként erre: 873. - Enjoy)
2009. ápr. 29. 21:45

Hát igen, örülnék. De mind1.

Képzeljétek, a lakóház hozzájárult ahhoz, hogy fittebb legyek. Ugyanis közvetve letoltak, hogy liften viszem fel a biciklit a negyedikre, úgyhogy most cipelem. És rá kellett jönnöm, a bringacipelés erősíti a hasizmokat, úgyhogy majd a lakógyűlésen megköszönöm nekik :D

873. enjoy (válaszként erre: 872. - Meruru)
2009. ápr. 29. 09:30
Na igen..nem árt, ha úgy távozik az ember, hogy már tudja hova megy utána. :)
872. Meruru (válaszként erre: 871. - Enjoy)
2009. ápr. 28. 23:19
Nagyon szeretnék. Elég piszok mód kezdtek el nálunk bánni az emberekkel, főleg a külsős - lízingelt - munkaerővel, ahova én is tartozok. Az utóbbi két hétben egy páran felmondtak már, és én is gondolkozok a dolgon. Csak találni szeretnék előtte másik lehetőséget, hogy ne kelljen itthon lógatnom a lábam, bár azt is el tudnám viselni :)
871. enjoy (válaszként erre: 870. - Meruru)
2009. ápr. 28. 22:17

Értem. Ha bevált, akkor azt kell csinálni. Felesleges újakkal próbálkozni.

Csak nem te is melóhelyet váltasz?

870. Meruru (válaszként erre: 869. - Enjoy)
2009. ápr. 28. 22:09

Nem a kalóriákra, hanem a mennyiségre. Pl. zöldség 300g-350g, ilyesmi. A -10kg/hó c. Norbi könyvben voltak ezek az értékek meghatározva, amikor e-szerint főztem pont annyi kaját sikerült csinálni, ami egy étkezésre elég volt. Na, akkor fogytam is rendesen. Úgyhogy sztem visszaállok arra az időszakra. Igaz a -10kg kizárt, hogy összejöjjön (már próbáltam), de mindenképp eredményt várok tőle.

Most épp a munkahelyen problémázok, szerintem ki kéne lépni...csak kizsigerelik az embert...hüjje multik :(

869. enjoy (válaszként erre: 868. - Meruru)
2009. ápr. 28. 14:12

Kalóriaszámolásra gondolsz?

Amúgy újabban nálam is problémás a kajálás... Pedig tisztában vagyok vele, hogy mit/hogyan kellene, ami működne is, mégis... Lehet, hogy a levegőben van vmi? :D

868. Meruru (válaszként erre: 867. - Enjoy)
2009. ápr. 28. 13:59
Az esetek 80%ában tartom az udpate-et, a maradék 20%ban szalad el velem a ló, és letojom, hogy mit eszek. Csak az odafigyeléssel van gondom, amúgy a módszer eddig is bejött. Asszem megint ráállok a mérlegelős dologra, az lesz a tuti. Márhogy mérem, mennyi egy adag kaja.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook