Január 12-től életmódváltás (beszélgetés)
Mi nemrég jöttünk haza tekézni voltunk a barátainkal:)tök jó volt,tona már nekem se lesz,mert elég fáradt vagyok:(
Ugye hogy ugye. :)
Jaj...ma olyan lusta voltam mozogni..Na, majd holnap.
Itt vagyok:)nemrég azért még ettem egy pár virslit+1almát mert majd kiugrott a szemem:)
Köszi, te is ügyes vagy! :) Azért este ha éhes vagy belefér még vmi saláta. :)
ügyes vagy:D Háát néha én is eszek ám,most pl. megettem 3 kis szelet sütit (mézes zserbó a kedvencem),nem is eszem már csak olyan 3 körül vmit utána semmi:))
Megyeget. :)4.5-5kg között ingázok. :) De ha tudnád időnként miket eszek...:D Úgyhogy elégedett vagyok. :)
Nem akarok hizni isten ments, már -7kgnál járok lassan megy de biztosan:)neked is megy a fogyás?:D
Azért próbálj meg rendesen kajálni, mert különben elkezd raktározódni és jobb esetben stagnálni fogsz, rossz esetben meg hízni. Kell ez neked? Ugye nem? :)
Ebből lett elegem nekem is hogy más helyett dolgozzak,de még most sem veszik észre magukat és a főnököm sem látja,sajnálom az utódom:(
Enni meg nem sok kedvem van, csak forgatom a kaját a számban, ami nem baj,de nem is jó, hogy üres a gyomrom.
Felőlem nyüzsöghet, csak azzal ne csináljon nekem plusz melót...
Feszült is marad valószínűleg. Mindig ezzel jár, ha tudják már, hogy ez és ez hamarosan távozik..
Aki túl nyüzsög az mindig jobb mint aki rendesen dolgozik,na de mindegy:)én hál istennek holnap nem
dolgozom:)és remélem nemsoká itt lesz a május, mert egy cseppet feszült a légkör itten:(
Jó reggelt!
Na, a hétből nekem is elegem van. Szakfelügyelet volt nálunk és páran nagyon nyüzsögtek. Kicsit túl volt lihegve az egész.
Vica, én is szombatozok. :)
Ancsi, kettőt pislogsz és itt lesz május. :)
Remélem jó lesz:)ugyanazt fogom csinálni amit most csak több pénzért meg több megbecsülésért.
Hirtelen jött ez a munka aztán nem is sokat kellett gondolkadjak rajta mert itt ahol most vagyok elég sz@r már minden,már várom az újat,de csak 05.01-el kezdhetek ott.
Szia! A hétből itt is elég van, pedig még szombaton is megyek dolgozni. Milyen új munkahelyed van?
Helló! mi újság van errefelé?Nekem már olyan elegem van ebből a hétből:(de már holnap péntek:)
már sietnék az új munkahelyemre:)de még nem mehetek:(
Kiképzésen vettem megint részt. :) A homlokomról folyik a víz és kipirul az arcom, meg el is fáradok, de máshol nem izzaszt meg annyira. Azért egyelőre nagyon is jó ez nekem.
Norbival tornáztál?:)melyikre?
Szegény. :( Bár nem tudom, hogy az milyen lehet. Szerencsére nekem ezzel semmi problémám nem volt soha. Mondjuk anyunak és nővéremnek se.. Az egészet simán végig tudom tornázni. Mintha nem is lenne. :)
Igen, de most nagyon rosszul vagyok egész délután:)úgy görcsölök mintegy tinilány:)pedig már az volt rég:(
Na, le is zuhanyoztam, hajat mostam, úgyhogy fitten, frissen, illatosan itt vagyok újra. :)
Nálad is piros betűs ünnepek vannak? :)
Jó tornázást neked:)én a mai kick boxot inkább kihagyom, görcsölök egy kissé, inkább összegubózva kuporgok most a gép előtt:)
Ugyan! 1x 1 héten simán belefér. Na, megyek Norbizni, míg meg nem gondolom magam. :) Utána jövök.
Igen úgy ahogy írtad maga az utazás+a kaja egy vagyon:)még úgyis hogy a szállás ingyen van:)habár nekem ennisem kellene akkor lehetne ám spórolni igazán:)
egyébként most nagyon rossz voltam, mert az előbb csokit ettem:(
Ja, úgy könnyű. :) Nem ártana, ha vmelyik rokonomnak lenne nyaralója a Seychelle-szigeteken...:D Bár a repjegy még úgy is megoldatlan maradna. :)
Mi tavaly Hajdúszoboszlón voltunk ami nekem tökre nem jött be, tavaly előtt pedig a Balcsin. Siófok Széplak, az egyik rokonomnak van ott nyaralója és kölcsön szokta adni:)az idén sz@r a helyzet sajnos:(
Mi sem hiszem, hogy megyünk nyaralni. Mondjuk ez nem lesz újdonság. :) Balcsin is kb. 5 éve voltam utoljára, de akkor csúcsformába voltam. :)
Hát annyira én sem vagyok nagy strandra járó,de ha elmegyünk nyaralni ott úgyis fürdünk+meg Balcsi azt imádom:)Habár a mostani anyagi helyzetünket nézve nem hiszem,hogy az idén lesz nyaralás:(
Grat neked is! :) Úgy látszik mindenkinek egyre kisebb gatya kell. Juhé! :)
Nekem elég, ha annyira jó az idő, hogy futni tudok menni. Ahogy ismerem magam, még lefogyva sem megyek strandra. 55 kg-mal sem mentem. :D Ez nálam kicsit beteges. :)
Decemberben vettem azt hiszem. Tök jó befektetés volt. Mehet majd a szekrény mélyére, hátha jó lesz még valamikor. :) Bár remélem nem..
További ajánlott fórumok: