Január 12-től életmódváltás (beszélgetés)
Ó, hát már nemsokára ott is vagy. Amúgy én se terveztem még egy darabig ruhát venni de az az álnok farmer nem elkopik? És persze, hogy a munkahelyen lukad ki rajtam :)
Mikor vetted a lötyögős nadrágot?
Annyira nem akarok én átmenni túlzottan bulizósba, de mostanában így alakult.A barátainkkal elmegyünk bólingozni, biliárdozni iszogatunk,utána még egy kicsi pia+dumálás+táncika.A férjem mondta pont a napokban, hogy egyébként tök sz@r mindenkinek az
élete,egész héten hajt mint az állat, meg kell feleni mindenhol maximálisan,hétvégén meg valahol le kell vezetni a feszültséget ennyi:)először azt mondtam hülye de ha jól bele gondol az ember igaz:)
Sziasztok!
Na, kajálni én is kajáltam ezt-azt, de tornáztam is időnként. :) Pici 20dkg lement rólam, ez kb. egy nagyobb kupacnak felel meg kávé után...:DDDD
Sziasztok!
Én sem ültem sokat gép előtt, mert nőnapoztam. Akkor a buli volt édes borral és jó sok pezsgőbvl, hogy most kezdek józanodni. A mérleg viszont maradt a régi helyén, úgyhogy annyira nem kesredtem el. Mától pedig újra torna ezerrel.
Jó reggelt, sziasztok!
Hogy vagytok? Bevallom még nem volt időm visszaolvasni, mi is történt itt a hétvége alatt. Én lazítottam de nagyokat, nem is ültem számítógép elé csak kétszer, jókat főztem, jókat ettünk és mindössze 3dkg-al mutat többet a mérleg, úgyhogy a kár sem nagy. Mizujs veletek? :)
Háát igen én sem leszek már sokáig madár:D
Most úgy ahogy van helyrekapom az életem, mhelyet váltok,közbe fogyogatok, erre ma megjegyezte a párom viccesen:ugye engem nem akarsz lecserélni:)?
Akkor ez az időszak lesz a legnehezebb. De ez is eltelik egyszer. Hamarabb, mint gondolnád. :)
Nálunk az rúg labdába, aki bólogat, helyesel folyamatosan és hosszú a nyelve. Na, ez nem én vagyok. :) Aki dolgozik, azt még inkább hajtják, aki meg nem és amit csinál azt is hiányosan, hát az sem baj, hisz bólogat... Ez a büdös helyzet. :)
Nem érdekel, én teszem a dolgomat, a többit meg lesz@rom. Csak madárnak ne akarjanak nézni, azt nem csípem.
Szia! :) Az én főnököm se lenne más. Talán még örülne is, ha elhúznék. De egyelőre ezt az örömöt ne szerzem meg neki. :D Te viszont így jól jársz, főleg ha az új hely jó is. 25e azért nem mindegy, főleg manapság nem...
Nekem is felemás a fogyi, de remélem nyárra közelebb leszek a 60-hoz, mint a 70-hez. :) Akkor már elégedett leszek. Csak ne lenne ennyire pocsék az idő, akkor talán nem lennék ennyire nyomott és jobban elkapna a mozgás utáni láz. :)
Köszi nektek lányok, aranyosak vagytok. A bűvös 6-ossal kezdődő kilókat én egyszerűen genetikailag képtelen vagyok elérni. De a 170 centimhez lehet, hogy az már anorexiásnak tűnne:)))
De megpróbálkozom azért vele.
Halihó!
Szia Ancsi! Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de tegnap kiütöttem magam. Mármint melóhelyen úgy elfáradtam, hogy ahogy hazaértem szinte rögtön ledőltem aludni. :)
Amúgy minden ok. :) És nálad? Gondoltam rád, hogy vajon főnököd megfojt-e avagy sem. :)) Végülis hogy reagált? Hol lesz az új munkahely?
Az evésről meg annyit, hogy egy másik fórumon láttam, hogy -6 kg-nál tartasz, amihez grat! :)
Szia Enjoy:)remélem nálad minden oké,nálam is, úgy néz ki új munkahelyem lesz:)nagyon izgulok egész héten,holnap dől el mi lesz.Szoríts nekem, hogy a régi főnököm ne fojtoson meg amikor bejelentem,hogy felmondok:)
Képzelheted egész héten mennyit ettem,ami nem baj:)