Ismerkedésnél mennyire normális, hogy rosszul esett, hogy nem mondta el, hogy elmegy kirándulni? (tudásbázis)
Mondott valami mást hol lesz, ez aztán posztolt? Mert akkor ostoba.
Vagy megbeszéltek a következő randit, addig még éli az életét. És van egy fia, akiről tudsz. (Mivel nem egy szappanoperában élünk, általában nincs több.)
Hanyadan alltok egymassal? Marmint randizgattok, vagy csak dumaltok a melohelyen?
Mert, ha mar randizgattok, esetleg tortent tobb is koztetek, akkor szolhatott volna esetleg, de amig csak ismerkedtek szerintem senkinek nincs beszamolasi kotelezettsege. Foleg igy, hogy a jelek szerint gyerekes programja volt, aminel szamithatsz arra, hogy, nem hiv addig, mig komoly kapcsolat nem leszel.
Nagyon nem mindegy, hogy mi az, hogy ismerkedtek. Ez azt jelenti, hogy ez még csak barátokozás? Mert akkor nem kell beszámolnia minden programjáról.
Az meg hogy a fiával és egy másik fiúval elment, na bumm...
Én ezen nem akadnék ki, de nem vagyok egy féltékeny típus.
Mivel kitette a képeket, nem eltitkolni akarta, szerintem fel sem merült benne, hogy ezt közölnie kéne veled...
Tehát akart volna többet is?
Ezesetben illett volna szólni róla, hogy hová megy.
Poszthoz hozzászólni nem azt jelenti, hogy az ismerősökhöz szólsz :)
Nem merted nyilvánosan megszólítani. Kevés volt ehhez a pár hét.
Hát de miért nem?!
Ismerősök vagytok, ha én látom, hogy egy ismerősöm kirándulásról posztol, akkor kellemes időtöltést kívánok neki a poszt alatt.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgetés, ismerkedés
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Mennyi idő ismerkedés után jöttél össze a pároddal?
- Rendeltem SuperShock Max szempillaspirált, azt mondták, ez nagyon jó. Feltettem a szempillámra és összeragadt. Valamit rosszul csináltam?