Ismerkedés alatt ekkorát hazudni? Mit tegyek? (beszélgetés)
Közben tovább nyomoztam, az igazi vezetékneve román, a legtöbbször ott fordul elő.
Megtaláltam a húgát és az apját is Facebookon.
Mind a kettőjüknél a szülőváros Bukarest, ahogy a srácnál. A húgáról legalább nem hazudott, mutatott már róla képet. 21 éves és visszalapoztam az ő Facebookján (az övé teljesen nyilvános) és már 2012 novemberében is olaszul postolt - azóta csak néha románul -, 2013 januárjában pedig postolta, hogy elkezdett egy suliban tanulni, megnézem, Rómában van az intézmény.
Vagyis hosszú évekkel ezelőtt költöztek oda családostul, gondolom a jobb élet reményében, nem is ezzel van a probléma, hangsúlyozom. Sok magyar ugyan ezt csinálja ugye. Gondolom, a hosszú idő miatt ott már olasznak érzi/tartja magát.
Az apjánál is ugyan ez a helyzet, Bukarestből Róma, ott élnek. Nála is olasz és román nyelven vannak a postok.
Szégyelli ezt az egészet, biztos vagyok benne. Az ex nője, akivel az 1 éve készült kép fent van az Instagramján teljesen olasz. Ismerősei a srác apja és a húga is. Előtte felvállalta? Vajon mennyi idő után? Vagy egy olasz nő azért levágja ezt egyből nyilván, nem? Akcentusra gondolok itt, biztos van még neki, hiszen nem olasz az anyanyelve gondolom.
Biztos, hogy nem bíznék benne. Eszembe nem jutna kimenni utána.
Miért nem lehetett megmondani, hogy ki is ő valójában?
Azt sem hinném el neki, amit kérdez.
Hihetetlen némelyik nő hogy be tud dőlni egy karakteres pofinak, egy kigyúrt testnek. :D
Aranyból van a farka, hogy ennyire "fogod"?
Január eleje óta eltelt már majdnem 4 egész hónap. Azóta tart hazugságnak, a legfontosabb dolgot, a kilétét illetően 😱 és majd' 4 hónapja nem zavarja, hogy becsap téged.
Klassz, hogy ilyen higgadtan tudod kezelni a dolgot, én biztos, hogy whatsappon elküldtem volna a jóbüdös francba, ha piszokjóképű jólszituált mérnök, ha nem ...
Nem volt veled korrekt. És ez nem egy kis hazugság. Akkor is ha félt a vissautasîtãstól. Hazudott. Nem bíznêk már benne. Felőlem lehetne akármilyen izmos. Nem gondolom, hogy ennyinêl megâllna a hazugságok sora. Interpolt is megnéznêm ezekutân. :D
De én mindig is gyanakvó voltam és túl óvatos!
Még januárt elején megismertem egy olasz srácot Budapesten. Művelt, jó humorú, kedves és piszok jóképű. 185 magas, izmos test, barna haj, barna szem, borosta. Együtt töltöttünk 2 estét, a 3. találkozó egy közös reggeli volt. Utána vissza is ment Milánóba. Azt mondta, semelyik közösségi oldalt sem használja. Whatsappon beszélgettünk minden nap. Január végén meglátogattam kint, majd rá 2 hétre megint. Azóta is beszélünk minden nap. Minden tökéletes volt a kint töltött idő alatt, azóta is az.
A családnevét leírta még mielőtt kimentem először januárban, a rendszámát és a címét kiérkezésemkor azonnal elküldtem egy barátnőmnek.
Közben azóta (tegnap) egy kis kutatómunkával (elég hosszú) kiderítettem az igazi vezeték nevét és azt, hogy nem olasz, hanem román származású. Nem szóltam neki még semmit. Tervezzük, hogy sokat utazunk majd együtt ha már lehet, törődik velem, mindent megtett amikor nála voltam, nem engedett fizetni semmit, stb. Egyébként mérnök informatikus (ezt fixen tudom) és nagyon jólszituált. Gondolom szégyelli, főleg a magyar-román köztudott utálatról, na meg egy olaszra jobban tapadnak a nők. Talán ő sem gondolta, hogy ilyen jól elleszünk és tartjuk majd a kapcsolatot. Legszívesebben kimennék hozzá ha már lehet utazni harmadjára is és ott mondanám el, hogy mindent tudok, hogy a szemébe nézhessek. (Ha addig ugye nem árulja el magától.) Lehet még vár vele vagy nem is tartja fontosnak.
Köszönöm szépen annak, aki hozzászól.