Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Iskolába készülünk... fórum

Iskolába készülünk... (beszélgetés)

1 2
9. Olgi1977 (válaszként erre: 5. - KissnéNiki)
2011. júl. 29. 16:37
Én csak a festékükről hallottam, hogy kevesebb van benne, mint a többiben, nem bír ki egy évet.
2011. júl. 29. 16:36

Nálunk minden apró dolgot elmondott a tanító néni az első szülőin...még áprilisba!:) Nálatok nem??

Meg a ceruzálból is van az az "új" aminek nem 6szögű az oldala hanem három...állítólag az jobb mert jobban tudják fogni a gyerkőcök...kiprobáltam és ténylge!!:)

7. Olgi1977 (válaszként erre: 4. - KissnéNiki)
2011. júl. 29. 16:36

És nem félsz látatlanba megvenni. Mi már néztünk csomó táskát, de mindegyikben volt, ami nem tetszett. :S

Tolltartóból klasszak a feltöltött Herlitzek, de filctoll nem hiszem, hogy kell egy elsősnek.

Egy vagy kétcipzárosat érdemes venni?

6. Olgi1977 (válaszként erre: 3. - C130f7eb3b)
2011. júl. 29. 16:33

Hú, ez a ceruzahegyező dolog eszembe sem jutott, mármint, hogy tartályos legyen.

Köszi! Ilyenekre gondoltam :)

2011. júl. 29. 16:33
Nálunk az ICO (sünis) márkára esküsznek!! Állítólag az a legjobb és külön kérték hogy azt vegyük!!
4. KissnéNiki (válaszként erre: 2. - Olgi1977)
2011. júl. 29. 16:30

Szia!

Nekem is iskola otthonos lesz a fiam, és ők csak 1-2 dolgot hordanak majd haza!!

A tanszereket még megnézem több helyen, de sztem valamelyik nagyáruházba vesszük....hát lassan el kéne kezdeni!!!!

2011. júl. 29. 16:29
A ceruzái jó minőségűek legyenek, és puhák. Rotringgal nem tudnak írni a kicsik - de minden vágyuk ez! :( Szóval ezen a téren érdemes a minőségre menni, még ha jóval magasabb is az áruk. Legyen nála faragó (szintén jó, ami nem eszi meg a ceruzákat), olyan, ami magában tartja a forgácsot, így nem fog szemetelni meg járkálni, pláne, hogy egész nap a suliban van.
2011. júl. 29. 16:21

Egyébként meg felháborít, hogy iskolaotthonos osztályba fog járni, de minden nap hazaküldenek velük mindent, hogy hagy gyakoroljon szegény gyerek...

Könyörgöm, az iskolába mit csinálnak egész nap? Szegényt még itthon is ültessem le tanulni? Na azt már nem! (Mondom most én, aztán szeptembertől majd meglátjuk)

2011. júl. 29. 16:19

Szeptembertől elsős lesz a nagylányom. Lassan el kellene kezdeni vásárolgatni, de nem egyszerű a választás.

Ha van akinek már van iskolás gyereke, leírhatná mire érdemes figyelni (táska, tolltartó, tisztasági, stb.)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook