Iskolába készülünk... (beszélgetés)
Nálunk minden apró dolgot elmondott a tanító néni az első szülőin...még áprilisba!:) Nálatok nem??
Meg a ceruzálból is van az az "új" aminek nem 6szögű az oldala hanem három...állítólag az jobb mert jobban tudják fogni a gyerkőcök...kiprobáltam és ténylge!!:)
És nem félsz látatlanba megvenni. Mi már néztünk csomó táskát, de mindegyikben volt, ami nem tetszett. :S
Tolltartóból klasszak a feltöltött Herlitzek, de filctoll nem hiszem, hogy kell egy elsősnek.
Egy vagy kétcipzárosat érdemes venni?
Hú, ez a ceruzahegyező dolog eszembe sem jutott, mármint, hogy tartályos legyen.
Köszi! Ilyenekre gondoltam :)
Szia!
Nekem is iskola otthonos lesz a fiam, és ők csak 1-2 dolgot hordanak majd haza!!
A tanszereket még megnézem több helyen, de sztem valamelyik nagyáruházba vesszük....hát lassan el kéne kezdeni!!!!
Egyébként meg felháborít, hogy iskolaotthonos osztályba fog járni, de minden nap hazaküldenek velük mindent, hogy hagy gyakoroljon szegény gyerek...
Könyörgöm, az iskolába mit csinálnak egész nap? Szegényt még itthon is ültessem le tanulni? Na azt már nem! (Mondom most én, aztán szeptembertől majd meglátjuk)
Szeptembertől elsős lesz a nagylányom. Lassan el kellene kezdeni vásárolgatni, de nem egyszerű a választás.
Ha van akinek már van iskolás gyereke, leírhatná mire érdemes figyelni (táska, tolltartó, tisztasági, stb.)
További ajánlott fórumok:
- Óvodába készülünk...
- Esküvőre készülünk 2014 nyarán
- Most készülünk új mosógépet venni, mik a tapasztalatok, és milyen márkák vannak, ami szárít is ?
- Ha mindig valamire készülünk, hamar eltelik az élet ?
- Kislányommal orrmandula műtétre készülünk. Mire számitsak?
- Esküvőre készülünk! Mennyivel előtte érdemes elkezdeni szervezni, hogy ne legyen belőle kapkodás?